Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun uzun sürdü mü peki kaplamayı takma süreciniz
çok sağolun

size de geçmiş olsun

önce yerini hazırladı ve ölçü aldı ... tam 1 hafta sonra da kalıbı yerleştirdi. benim o 1 hafta çok ağrım oldu, çünkü bpşluk oluyor yeme ıcme olmasa da sınırler acık oldugu ıcın.

ayrıca benım sınırlere cok yakınmıs dedıgım gıbı. aynı sureyı esım gecırdı ama sorun olmadı ben su bıle ıcerken agrıdı hem de aynı gun degıl 3-4 gun rahat. dısımı bıle 3-4 gun fırcalayamadım, o tarafa fırca goturmeyı bırakın su bıle degdıremedım ama esım bu bekleme surecını benım gıbı gecırmedı mesela. 1. gunden sonra rahattı

sonrakı bır kac gun hafıf sızı oluyor ama kalıba alısma surecı. o normal yani.

Anladım teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun

kendini bu kadar üzme canım, kimseye hayatınla ilgili bi açıklama yapmak zorunda deilsin , ne yaşadığını neler çektiğini sen biliyosun , ağzı olan konuşuyo işte kimse için canının sıkmaya değmez boşver, Allah kalbini feraha çıkarsın

Akşam misafirim var hemen bi tatlı yaptım.
Evi süpürdüm.
Koltukları süpürdüm.
Yastıkları falan düzelttim.
Bulaşık makinasını çalıştırdım.
Bi arkadaşa kahvaltıya geldim.
benimde dün akşam çaya misafirim vardı, tart kalıbında çikolata soslu kek yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim , nefis yemek tariflerinden aldım tarifi

amin Allah razı olsun canım...

tanımadıgım ınsanları umursayacak bırı degılım, kaldı kı aile içi ya da akraba bile birsey dese, herkes kendı yorum yapmıs derım, uzulurum ama orda kalmam

ama ordak guya hakim, avukat, ya da cocugunu gormeye bıle gelmeyen bır cocugun annesı olarak bıle; benım ustume gelen. ya da esı aldatmıs, bosanma olmus, sonra o kısı ıle evlenmıs. ben de sankı oyle bır 2. es mişim gibi tırnak cıkartarak yaklasılması

aslında bu bızım genel sorunumuz bılıyor musunuz. her zaman , hayatın her alanında bu lınclere de, haksızlıklara da magruz kalıyoruz.

Neden, tek amacı mutlu olmak olan bir kadına, bir adamın annesi , ablası mesela hayatı zindan ediyor ki !

Neden, annelerimiz en çok da kız evlatlarına yükleniyor ki bu hayatta, halbu ki onlar da bir annenin kızı değil mi !

İşyerinde , neden kadınlar birbirine bu kadar zorluk yaşatıyor !

Neden komşu teyzeler, başka kadınların dedikosuna meğil ediyor her zaman !

Bu forumda bile, konu açarken ister haklı ister haksız olsun ama bir kadın korkuyor biliyor musunuz, amacı aslında dertleşmek ya da bir fikir almak ama biliyor ki; kadınların çoğu hem de bir çoğu kesin canını yakacak, hatta linçlemek dediğimiz tabirle üzerine gelecek !

umarım, beni anlayan ve savunan bir hukuk sistemi, içinde bu adaleti barındıran hemcinslerim, yaşadıklarımın anlamını bilen ve bu yaraları kapatmaya çalışan bir algıda olur eşim. bundan sonrası için, kendime ve başka kadınlara duam bu olacaktır.

benimde dün akşam çaya misafirim vardı, tart kalıbında çikolata soslu kek yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim , nefis yemek tariflerinden aldım tarifi
Dur onu da bi daha aklımda bulunsun. Bende kıbrıs tatlısı yaptm
Çok bebe olmasalarda inan bebekken daha kolaydılar
Çocuğu büyüyen herkes öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…