Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun. Kilo alınır verilir insan psikolojik olarak hazırsa cabucak gider☺️

Bende kimseye hayır diyemiyorum nefret ediyorum bu huyumdan gercekten bi sınır koyamıyorum kimseye. O kırılır bu kırılır diye ama kıran da seni öyle bi kırıyo ki maşallah

Bugun oturdum benimkiler büyüyünce napcaz nasıl yetiscez isteklerini karsılayabilecek miyiz üniversite kazanacaklar mı bi saat bunları düşündüm simdiden düşünürsem kafayı yerim sanırım. Zamanı gelince kafa yormak en iyisi😂

Bende oturma odasını degistirdim hoş oturma odası emanet duruyo cocukların odasıyla değiştirdiğim için 😂

O ne güzel kayınvalideymis maşallah 🧿
Zaman bırakın size tavsiyem donamlı olun hazırlanın okuyun cevrenizdekileri yargılamadan gözlemleyin.

Selam kızlar ben dün yazdım mı hatırlamıyorum bugunde yazmadım.
Dün annemgilden geldim aksam hemen makineye camasır attım. Sonra evi toparladım. Cay ictik. Camasırları kurutmadan alıp koltugun üstüne attım yattım.
Sabah kalktım o çamaşırları katladım yatakları topladım.
Kahvaltı yaptık okulda yok 2 cocukla gercekten zor geçiyo okulsuz günler kavga gürültü ne ararsanız😂
Halılar yıkamadan gelmisti . Mutfaga daha giremem diye sadece dolap yüzlerini sildim
Evi komple süpürüp sildim halıları serdim
Oturma odasının şeklini degistirdim
Yemek yaptım yoğurt corbası dolma biber makarna
Komsum geldi bi kahve ictik gitti
Akşam yemegini yedik mutfagı toplayıp 8de hemen kücügü uyutmaya götürcem🫠

Zaman bırakın size tavsiyem donamlı olun hazırlanın okuyun cevrenizdekileri yargılamadan gözlemleyin.
Yargılamam kimseyi korkarım aynısını yaşarım diye. Artık ülkemizde öyle bi haldeki kızım yok ama oğullarım düzgün insan olsunlar insallah hic bi annenin evladının canını yakmasın üzmesin diye düşünüyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenir❤️ sen gel yaz bize motive olursun inşAllah 🌺

Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.

Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.
Evet yüzeysel halı yıkamada öyle verdiğin kadar suyu çekiyorsun 🤭 buharda da mikroplar ölüyor 😂

X