- 10 Kasım 2024
- 38
- 173
- 29
Şimdi de yeni salonda uyucan mıKocamı bugün ayrıca çok seviyorum çünkü saatlerce salonu değiştirmekle uğraştık ve sonra işe gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi de yeni salonda uyucan mıKocamı bugün ayrıca çok seviyorum çünkü saatlerce salonu değiştirmekle uğraştık ve sonra işe gitti
Akşama etiket edicem bi gelmeeeeBelki gelicem ne biliyon
İyi ki kahve içmişim biraz önce yoksa kimsenin davet edeceği yokmuş
Ayyy hiç aklıma gelmemişti kız iyi söyledinŞimdi de yeni salonda uyucan mı
Saat ver bana hemen gelicemAkşama etiket edicem bi gelmeeee
Çok esprili
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenir sen gel yaz bize motive olursun inşAllah
Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.
Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.
Tövbeler olsunAktif Lora ya kasımda doğum başkadır espirisi yapasım geldi de yapmıyorum aman vaktinde gelsin
Tövbeler olsun
ruhum bedenimde artık kendime geldimNerdesin mübarek diyen salihi koydum say
Rabbime hamdüsenalar olsun etiketlerine bak bariruhum bedenimde artık kendime geldim
Kocamı bugün ayrıca çok seviyorum çünkü saatlerce salonu değiştirmekle uğraştık ve sonra işe gitti
Ahiretliğim ben sana poşet geçirir izole ederidimHayırlı akşamlar çiçeklerim sizi çok çok özledim. Ama bir kilit dönemi oluyor insanda giremedim çok depresiftim modunuz düşmesin istedim. Herkes iyi mi
Evet hem yıkıyo hemde buharlı temizlik yapıyomuş ama camlarıda silme özelliği varmı bilmiyorum aslında oda olması lazım öylesine bakıcamCanım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenir sen gel yaz bize motive olursun inşAllah
Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.
Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.
Nerdesin sen bizde seni çok özledik, yokluğun çok belli daha iyimisin bebiş nasıl ne kadar kaldı doğumaHayırlı akşamlar çiçeklerim sizi çok çok özledim. Ama bir kilit dönemi oluyor insanda giremedim çok depresiftim modunuz düşmesin istedim. Herkes iyi mi
Ben işten gelince un çorbası yaptım, bide köfte patates kızartıcam daha gelmediler, turşu ve ayran da var yeterHanımlar akşam yemek menünüz ne fikir verir misiniz ev yoğurdum var biraz ekşidi onu çorba yapayım diyorum ama başka aklımda bi şey yok
Akşamki planım da katlanacak çamaşırım var yerleştirirken de dolapların tozunu alıp öyle yerleştireyim diyorum.
Sonrası da ruh ve beden halime bağlı
Geçmiş olsun. Kilo alınır verilir insan psikolojik olarak hazırsa cabucak giderSelam kızlar hiç bu kadar her yönüyle saldığım bir dönem olmamıştı.
Ameliyat oldum, bebeğimin uyku düzeni bozuldu, 8 kg aldım derken evi de bıraktım gitti...
Henüz kış temizliği yapamadım, kadın cagiracagim halıları falan yıkamaya göndereceğim ama öncesinde biraz ayrıntı çekmece dolap duzenlemem lazım.
Belki biraz motive olurum diye geldim
Bende kimseye hayır diyemiyorum nefret ediyorum bu huyumdan gercekten bi sınır koyamıyorum kimseye. O kırılır bu kırılır diye ama kıran da seni öyle bi kırıyo ki maşallahGünaydınnn hayırlı sabahlaaarr bir boğaz ağrısıyla uyandım Efser im geçmiş olsun Bonus geçmiş olsun hastalara
En son cumartesi misafir sonrası yazmıştım yazdıktan sonra koltukta uyuya kalmışım yorgunluk kabus eşim uyandırınca korkunç Bi baş ağrım vardı çok yoruluyorum artık yatağa nasıl gittim uykuma devam ettim hatırlamıyorum pazar günü de 11 e kadar uyumuşum çarşıya vs çıktık sonra anneme Bi çay içmeye geçtik Bu hafta yoğun bir hafta abimin düğünü var cumartesi kontrolum vardı doktor yokmuş diye Çarşambaya ertelendi ilk defa eşim olmadan gidicem annemler kınaya il dışına gidecek bana gel bızım evde dur diyorlar şu hamılelık süresince biri benden birşey isteyince ciner beynimde tepiniyor ben kimseden birşey istemiyorum 2 otobus hamıle halimle eve gitmek bıde aksam dönecekler zaten çarşamba otobusle gene doktor persembe annem cumada gelinimiz ısrar ediyor nıkah sahıdım ol cumartesi zaten düğün benim evim barkın kocam yok gibi herseyden önce saglılıgım cok gibi bide ablam düğün için tatlı yap dedi vallahi hepsini Bi bahaneyle ekip Çarşamba sadece doktoruma gidip cumartesi de düğüne gitmeyi planlıyorum ama pis bir huyum var net bir şekilde hayır diyemiyorum insanlara
Bugun oturdum benimkiler büyüyünce napcaz nasıl yetiscez isteklerini karsılayabilecek miyiz üniversite kazanacaklar mı bi saat bunları düşündüm simdiden düşünürsem kafayı yerim sanırım. Zamanı gelince kafa yormak en iyisiKimsenin gözünü korkutmamayım ama bebeken ki kaygıların hasta olurmu aç kalmasın üşümesin bu zararlı göstermeyeyim yemesin
Bu kaygılar büyüdükce boyut değiştiriyor işin içine hormanlarda girince daha piskolojik yönden yıpranıyorsun
Bizimkiler hiç yanlarında ergensin diye etiketlemedim onlar sağdan soldan duyduklarını gelipte bana ben ergenim diye söylediklerinde valla buna bakarsak bende menepoz evresindeyim benimki katmerli ona göre bu hormonlar hep bir halayda yanı seninki düğünden düğüne olabilir benimkler hiç oturmuyolar diyorum "küçük kız niye oturmuyolar" dedi3 lohusalık eklersem birde düzensiz bir reğli hayatım oldu ne yapsın bu hormonlar
Sabaha kadar halay çekiyolar
Bende oturma odasını degistirdim hoş oturma odası emanet duruyo cocukların odasıyla değiştirdiğim içinSelammmm
Bugün salonumuzu komple değiştirdik. Çok ferah ve değişik oldu. Sanki misafirliğe gelmiş gibiyim çok mutluyum
O ne güzel kayınvalideymis maşallahTeşekkür ederim canım
Diyetisyene başladım cuma günü, veririz inşallah
Bugün bebişle bana sabah kahvaltısı hazırladım.
Dün kayınvalidem gelip cam balkonu silmişti, öyle kuruyan bezleri deterjanları falan toparladım
Rutin ev toparlamaca + akşam yemeği
Bir makine siyahları yıkadım birazdan asarım, bulaşık makinesi durmak üzere onu da boşaltırım.
Bildiğiniz rutinler işte
Sanki dünya iş yapmışım gibi yorgunum.