Düzenli Evimiz & Hayatımız

annene Allah acil kalıcı şifalar versin ne ameliyatı olucak inşallah çabucak iyileşir , anneninde yardıma ihtiyacı olucak başka kardeşin veya teyzen varmı annenin yanında durabilecek , sanada Allah kolay doğum nasip etsin canım :anne:
annem de tek kız ben de 😔 inşallah o zamana bebeğim iyice ele avuca gelir, daha kolay yardımcı olurum
memesinin biri alınacak
amin inşallah teşekkür ederim 🤗

merhaba herkese. biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım ya da içimdekilerini yazmaya anlatmaya.
annem kanser tedavisi görüyor ve 30 haftalık hamileyim. çok halsiz bugün de hastanede kötü olmuş apar topar yanına gittim. şimdi iyi çok şükür. yanında ağlamasam da ona destek olmaya çalışsam da yalnız kaldığımda dayanamıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor. sonra da bebeğim için üzülüyorum ona bu ağırlığı yüklediğim için. mart gibi ameliyat olacak benim doğumum ocak ayının sonuna doğru. yanında nasıl duracağım, doğumda benim yanımda kim olacak eşimle idare edebilir miyiz bunları düşünüyorum. sonra yine bunu düşündüğüm için bencillik mi ediyorum diye düşünüyorum. kafam o kadar dolu ki neyi nasıl düşüneceğimi , neye zaman ayıracağımı bilemiyorum

hakkınızı helal edin kafanızı şişrmiş bulundum ama içime attıkça daha çok şişiyorum
Dolunay canım RABBİM anneciğine kalıcı şifalar versin 🤲🏻 arkadaşlarım yazmış çok fazla düşünme akışına bırak. Allah a tevekkül et ve işlerini Allah a havale et. Bol bol dua et ve rahatlamaya çalış ❤️

Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Dolunay canım RABBİM anneciğine kalıcı şifalar versin 🤲🏻 arkadaşlarım yazmış çok fazla düşünme akışına bırak. Allah a tevekkül et ve işlerini Allah a havale et. Bol bol dua et ve rahatlamaya çalış ❤️

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Amin öyle yapacağım çok teşekkür ederim 🥹❤️❤️

Screenshot_20241114-143736_Instagram.jpg

X