- 11 Nisan 2007
- 82.980
- 481.538
Ahh sero Allah imtihanını kolay eylesin arkadaşımAminn hayalim amin
Tevekkül ün gözünü seveyim
Cumartesi oğlumun doğum günü. Boğazım sürekli düğüm düğüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh sero Allah imtihanını kolay eylesin arkadaşımAminn hayalim amin
Tevekkül ün gözünü seveyim
Cumartesi oğlumun doğum günü. Boğazım sürekli düğüm düğüm.
annem de tek kız ben de inşallah o zamana bebeğim iyice ele avuca gelir, daha kolay yardımcı olurumannene Allah acil kalıcı şifalar versin ne ameliyatı olucak inşallah çabucak iyileşir , anneninde yardıma ihtiyacı olucak başka kardeşin veya teyzen varmı annenin yanında durabilecek , sanada Allah kolay doğum nasip etsin canım
Bence kocam da artık evin o haline tahammül edemediSen noldu birden gözde eş gözde gelin oldun lan anaaaa
Dolunay canım RABBİM anneciğine kalıcı şifalar versin arkadaşlarım yazmış çok fazla düşünme akışına bırak. Allah a tevekkül et ve işlerini Allah a havale et. Bol bol dua et ve rahatlamaya çalışmerhaba herkese. biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım ya da içimdekilerini yazmaya anlatmaya.
annem kanser tedavisi görüyor ve 30 haftalık hamileyim. çok halsiz bugün de hastanede kötü olmuş apar topar yanına gittim. şimdi iyi çok şükür. yanında ağlamasam da ona destek olmaya çalışsam da yalnız kaldığımda dayanamıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor. sonra da bebeğim için üzülüyorum ona bu ağırlığı yüklediğim için. mart gibi ameliyat olacak benim doğumum ocak ayının sonuna doğru. yanında nasıl duracağım, doğumda benim yanımda kim olacak eşimle idare edebilir miyiz bunları düşünüyorum. sonra yine bunu düşündüğüm için bencillik mi ediyorum diye düşünüyorum. kafam o kadar dolu ki neyi nasıl düşüneceğimi , neye zaman ayıracağımı bilemiyorum
hakkınızı helal edin kafanızı şişrmiş bulundum ama içime attıkça daha çok şişiyorum
Amin öyle yapacağım çok teşekkür ederimDolunay canım RABBİM anneciğine kalıcı şifalar versin arkadaşlarım yazmış çok fazla düşünme akışına bırak. Allah a tevekkül et ve işlerini Allah a havale et. Bol bol dua et ve rahatlamaya çalış
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Nasıl oldun bonusumÖKsürük olmasa iyiyim
Sen hangi şehirdesin dolunayHemen geliyorum
İstanbuldayım sancaktepe ataşehir iş ev arasıSen hangi şehirdesin dolunay
Yaa afiyet olsun çalışıyor musun Allah kolaylık versin çok uzakmışızİstanbuldayım sancaktepe ataşehir iş ev arası Eki Görüntüle 3503451
Daktilo mu abla kız o. Afiyet şifa olsun
Oh ellerine sağlık sero
Evet çalışıyorum sen hangi şehirdesinYaa afiyet olsun çalışıyor musun Allah kolaylık versin çok uzakmışız
Ne iş yapıyon onu da soruyum, yaşını da de ben seninle ilk defa konuştum. KayseriEvet çalışıyorum sen hangi şehirdesin
Evet nostaljik olsun diye fotoyu daktilo önünde çektimDaktilo mu abla kız o. Afiyet şifa olsun