Girmiş bulundum ama pes etmeye az kaldıPeki tam iyileşmeden ne bu koli dökme aşkı
Bugün Bende fırsat bulamadımUlan noldu bugün kahveye mi vurdunuz kendinizi anaaa bi gün gelmedim Allahtan yemeli içmeli bir ortamdaydım
Eder sağolsun canım o da oturmaz hiç. Ama ne kadar da olsa ev sahibi olunca her şeyi düşünüyosun.misafirliğe gelenlerde bi zahmet ev sahibine yardım etsin , ben gittiğim yerde hiç duramam kendi evim gibi her şeye koşarım elimde değil
Yemek düşünme derdim yok dedim canım benim,iş yapmamak için oturmaya geldim demedimayrıca o da bana gelince yemek düşünmüyor çünkü ben düşünüp ben yapıyorum
Nasıl oldun, doğumdan sonra toparlanabildin mi? Bebeğe alıştın mı? Geceleri nasılsınız?Çayımı aldım.
Oturuyorum.
Umut ta uyuyor.
iyiyim.Nasıl oldun, doğumdan sonra toparlanabildin mi? Bebeğe alıştın mı? Geceleri nasılsınız?
Kontrole gittin mi seda?en ilk günlerimi zaten sağolsun annem ablam sayesinde atlattım..
Napıyon canikom. Karnım acıktıKontrole gittin mi seda?
Kalp kalbe karşıymış sana yazıyodumNapıyon canikom. Karnım acıktı
Ne işi yapcan geneKalp kalbe karşıymış sana yazıyodum
Çay içiyorum canım oturuyorum yapılcak işlerimi düşünüyorum
Hiç bişey yapmadım ki bugün mutfağı topladım poğça yaptım onları da alıp güne gittimNe işi yapcan gene
Boşver yarında bi yere gir yapmak zorunda kalmazsınHiç bişey yapmadım ki bugün mutfağı topladım poğça yaptım onları da alıp güne gittim
Yarına dünya iş var
Çay ve örgü terapisi
Ben yelek kadınıyım kendime yelek başladım
Bu sene biter ve giymek umuduyla örüyorum
Eki Görüntüle 3503631
Boşver yarında bi yere gir yapmak zorunda kalmazsın
Evet lastik şuan 10 sıra yapıp, düz örücem sonra bonusummHaroşa mı örüyon guzum?
Rast gelsin canımÇay ve örgü terapisi
Ben yelek kadınıyım kendime yelek başladım
Bu sene biter ve giymek umuduyla örüyorum
Eki Görüntüle 3503631
Evet lastik şuan 10 sıra yapıp, düz örücem sonra bonusumm