- 9 Ocak 2015
- 19.192
- 79.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yani bu çoşkuİki zabahtır gözüme bataysın uzandığım yerde
Artiz işteNe yani bu çoşku
Eve gelebildim yine şimdi kalktımGonulmeyvesi sen nerdesin acaba
Yattım yok hiç bir şey fayda etmedi. Biraz açılır gibi oluyor dokununca geri kapanıyorBiraz o kulağının üstüne yatsan su kaçtıysa akar belki
Ay sende kaç günlük lohusasın bu saatte bide. Dinlencem ben de al çocuğu yat içerde vallaZil çaldı eşim geldi diye kapıya gttm.
Kaynanada gelmiş
Tövbe estağfrullah.
Valla ikisi de iyi yeri ayrı. Ama yıkama almazdım heralde bunu önce alsam. Ya da karcher var bende çok büyük pratik değil. Kiwiden alırdım yıkama şimdi olsaydı. Ablamın yüzünden onu aldık marka olsun diye ama. Aşırı büyükYine kafam karıştı ya yıkama mı alsam yoksa buharlıdan mı
İş yapıyoruz akşam akşam
çok geçmiş olsun tekrardan canımGeçmiş olsun canım, ben ilaçlarımı içiyorum daha iyiyim yarında izin aldın işe gitmicem
Genital bölgede demi zona oluyo hiç duymamıştım çok ağrı yapıyomu ilaç aldınmı çok dikkat et Allah şifa versin
Eve geldinmi naptınız eşinle
valla sınırlere cok yakın yerdeyse curuk kısım yanıAy gezinirken okudum mesajınızıda bende arka 3 dişime kaplama yaptırıcam süreç zormu ağrılımı bilgi alabilir miyimm
geçmiş olsun canım kulağınmı tıkandıYattım yok hiç bir şey fayda etmedi. Biraz açılır gibi oluyor dokununca geri kapanıyor
Bi defa onu denedim .Ay sende kaç günlük lohusasın bu saatte bide. Dinlencem ben de al çocuğu yat içerde valla
Evet abla ya. Dün duştan çıktım bişey yoktu. Kulak çöpünü sokar sokmaz gitti. Ne yaptıysam yok. Çok fena çok az açılır gibi oluyor yine aynıgeçmiş olsun canım kulağınmı tıkandı
Çok geçmiş olsun uzun sürdü mü peki kaplamayı takma sürecinizvalla sınırlere cok yakın yerdeyse curuk kısım yanı
dolgu da zor oluyor ama kaplama cok daha zor oldu
aynı hafta, aynı bolgede ve aynı sekılde 2 tane kaplama esım de yaptırdı o mesela ben gıbı degıldı
aradakı farkı da , dıscı bu sekılde anlattı bana zaten.