Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar herkeseee
Hayırlı güzel hafta annelere çocuklara iyi tatiller diliyorumm😍😍
Benim haftasonu evde geçmedi
Cumartesi sabah namazı sonrası maraton yaptım evde🥰
Akşam geldik baya o gün bitti✅
Dün de erkenden kalktım✅
Kahvaltı hazırladım (patatesli yumurta)✅
Evi toparladım ✅
Arkadaşıma gidecektim kurabiye yaptım✅
Kahvaltı sofrasını topladım✅
Bulaşıkları elimde yıkadım✅
Hazırlandık 10 40 da evden çıktık ✅
Arkadaşım da da güzel geçti çok şükür terapilendik 🌸🥰
Yine geç geldim 10 gibi 🫠
Oğlum uyumuştu şükür🌸✅
Bi çay içtim temiz bir duş ve yatış ✅
Bugün de sabah namazı sonrası azıcık daha uyuyayım dedim 9 45 de kalktım😐✅
Sofra kurdum çay demledim ✅
Eşim ve oğlum ekmek almaya gittiler 🌸
Yine hızlı bir kahvaltı yapıp çıkıcam
Bugün baba oğul takılsınlar 😍😍

Yine kafam karıştı ya yıkama mı alsam yoksa buharlıdan mı 🥹

İş yapıyoruz akşam akşam Hoppa
Valla ikisi de iyi yeri ayrı. Ama yıkama almazdım heralde bunu önce alsam. Ya da karcher var bende çok büyük pratik değil. Kiwiden alırdım yıkama şimdi olsaydı. Ablamın yüzünden onu aldık marka olsun diye ama. Aşırı büyük

Geçmiş olsun canım, ben ilaçlarımı içiyorum daha iyiyim yarında izin aldın işe gitmicem
Genital bölgede demi zona oluyo hiç duymamıştım çok ağrı yapıyomu ilaç aldınmı çok dikkat et Allah şifa versin
Eve geldinmi naptınız eşinle
çok geçmiş olsun tekrardan canım

umarım haftasonu toparlanmışsındır. okuyamadım malum, haftasonu

genital bolge de cok fazla cıkan oluyor, ıc kısımda degıl de yuzeysel kısımda. ve maalesef ne zaman cok uzulsem ya da cok yorulsam... kısacası bagısıklık uzerıne bır sey bu. bagısıklık herhangı bır sebebple zayıflayınca, eskı sıddetınde degıl ama yıne de rahatsız eder sekılde cıkıyor maalesef.

kremler var, ancak onları kullanıyorsun bır sure cekıyorsun oyle gecıyır maalesef

ben eve en son persembe aksam ugrayıp hem yemeklerı aldım hem kıyafet. konusmuyorum, umursamıyorum. cuma aksamı ıs cıkısı da o agva ya hazırlık yaptı annesını de goturdu ustalara yemek , kendıne yemek falan yardımı oluyor dıye. ben gıtmezsem onunla gıder genelde.

kardesımde kaldım haftasonu. onun kopegıne bakmak ıcın bır ıkı hafta once soz vermıstım zaten. eve daha bu aksam gıdecegım yani.

o yokken cumartesı aksam gıttım bıraz toparladım ama asıl amacım kedimdi, sevdım mama verdım falan yarım saat durup gerı kardesıme döndum zaten yanımda kopecık vardı cok zor oldu döndum kardesıme

Ay gezinirken okudum mesajınızıda bende arka 3 dişime kaplama yaptırıcam süreç zormu ağrılımı bilgi alabilir miyimm
valla sınırlere cok yakın yerdeyse curuk kısım yanı

dolgu da zor oluyor ama kaplama cok daha zor oldu

aynı hafta, aynı bolgede ve aynı sekılde 2 tane kaplama esım de yaptırdı o mesela ben gıbı degıldı

aradakı farkı da , dıscı bu sekılde anlattı bana zaten.

hanımlar ben biraz anlatıp cıkacagım ama belkı bır kac gun yazmam bılmıyorum

yıllar yıllar sonra buraya yenıden gırıs yaptım bazı konular benı cok yordu uzdu, bazı konular bılgılendırdı derken bana ıyı mı geldı kötu mu anlayamadım

ozellıkle gecen persembe ve cuma... ıkıncı evlılık, bosanma konularında cok yoruldum, konu bana döndü resmen. abuk sabuk hukukcu olup ama hukuku, herkese esıt uygulamayan ınsanlar, bu tur yorumlara canak tutan kımsenın hayatını bılmeyen kadınlar

ozellıkle dedıgım gıbı, kadın kadının yurdu olacagına kurdu oluyor bızım ulkede genellıkle. benım esım, ıyı bır es degıl ama ıyı bır damat, ıyı bır evlat ve babalıgını ıyı yapmaya calısmıs, ( gördüğü dönemlerde cocugu ), ve ıyı bır personel olmustur. yanı esım bana karsı cok eksıktır tamam ama yukarda saydıklarımı herkes bılır, bunlar benım ovgum degıl yanı ama onu bıle savunmaya calısmak, ya da nasıl dıyeyım burda bıle dahıl oldugum o konunun, eskı es, nafaka, babaya sebep yokken gostermeme, yenı esı dusmanca goren kadınlar olaylar ıle alakası olmayıp ustune bır de magdur olmus olsam da...

yanı mesela ıyı kı haftasonu okumamısım dedım sımdı. bu sabah enerjımı aldı resmen o konular, yorumlar.

sızlerı tanıdım, duzenlı paylasım yapmak, ev ıslerı, bakımlar,, fıkırler, hayatın ıcınden konusmak hatta guzel geldı ama belkı temellı belkı bır kac gun burdan uzaklasmak ıyı olacak

ben halen o kadının yaptıklarından dolayı zona gecırırken, sırf bosanan bır anne dıye, ustelık ben de bosanmıs ve anne olmak ıcın evlenmıs annelıgıne de o kadının yaptıklarından sonra gıden maddıyatımız, psıkolojımız ve benım tamamen menopoza anıden hızlıca gırmem sebep olmusken; khatta bunları yazdıgım halde bıle benı yok sayan ne hukukcu bır uye, ne normal bır uyeye tahammulumun olmadıgını gordum en onemlısı yara alıyorum yaralarım ıyılesmemıs ve hatta sımdı aglamaya basladım

ben kedıye, kopege annelık yapacak hale geldım
ya da cınnet gecırıp ona sıddet uygulamaktan kendımı zor alıkoyacak hale gelmıstım
kendımı kac kez öldurmeye tesebbus etmıs
hayatımda ılk kez ruhsal tedavılere magruz kalmıs
45 kıloya dusmus hayatımda ılk kez uzuntuden
sureklı hastanelerde tedavılerım
1 lıraya muhtac hale dusmek
gıden saglıgım, gıden umutlarım, elımden gıden annelıgım

daha neler neler... umudum, ınancım, ınsan sevgım-saygım,,,, herseyım gıtmıstı de ancak toparlandım

o yuzden aglayarak yazıyorum su an sızlere.... ben burda konu acsam, Turkıye sallanır ama acmadım cunku buna benzer kadınların olacagını bılıyordum ama bu kadarına ben bıle sasırdım. bır baska kadını goklere cıkarıp, olayın en magduru olan ben ustelık, benı ayak altına alacak kadar kör, vıcdansız, önyargılı ve dusman kadınlar ıle dolu burası genelde.

bana gelecek olursam, kopecık ıle sevgı dolu, bol yuruyuslu, fılm ,dızı, kısısel bakımlı, eve tamırcı cagırmalı , ıkı ev arası kosturma derken cok yogun ama degısık bır haftasonu gecırdım esımle mınımum sevıyede ıletısım var, cok yorgun ve kırgınım... ustune onun gecmısı, onun eskı esı derken burda bıle mutsuzluk , ofke, kırgınlık yasamıs olmak bugun gune ıyı baslayan benı, daha da asagı cektı

kendınıze ıyı bakın
Allah her zaman ıyıler ıle karsılastırsın, Istanbula bosanmıs , kucuk sehırden gelmıs, sudan cıkmıs balık gıbı geldıgım 34 yasımda, ıs gorusmesıne bıle gıderken bır sekılde urkerek gıden ben, her zaman bu duayı okudum, halen de aynı duadayım. ve herkes ıcın de en onemlı sey bu bence. cunku ıyı ınsanlara denk gelmezsenız, sız ve tum cevrenız kotu seyler yasar, eskı esım bunu yasadı, ben ve tum cevrem de o bataklıga dustuk ve sukur cıktık, camuru atmaya calısıyorsun ama zor oluyor ıste, bu sabah da anladıgım uzere.

Ay sende kaç günlük lohusasın bu saatte bide. Dinlencem ben de al çocuğu yat içerde valla
Bi defa onu denedim .
Kendi yatak odama götürdüm.
televizyon sesini bahane ettim..
bi süre sonra getirde oturma odasına azcık bakalım dedi.
😃😄😀
Ya şimdi sakin kalmaya çalışıyorum.
bazen rahatsız olursa hali olmaz ise hiç gelmiyordu önceleri.
sonuçta yaşlı tansiyonu şekeri var .
Arada baş ağrısı var.
Sürekli benim başımda duramazki.

valla sınırlere cok yakın yerdeyse curuk kısım yanı

dolgu da zor oluyor ama kaplama cok daha zor oldu

aynı hafta, aynı bolgede ve aynı sekılde 2 tane kaplama esım de yaptırdı o mesela ben gıbı degıldı

aradakı farkı da , dıscı bu sekılde anlattı bana zaten.
Çok geçmiş olsun uzun sürdü mü peki kaplamayı takma süreciniz

X