Selam kızlarhiç bu kadar her yönüyle saldığım bir dönem olmamıştı.
Ameliyat oldum, bebeğimin uyku düzeni bozuldu, 8 kg aldım derken evi de bıraktım gitti...
Henüz kış temizliği yapamadım, kadın cagiracagim halıları falan yıkamaya göndereceğim ama öncesinde biraz ayrıntı çekmece dolap duzenlemem lazım.
Belki biraz motive olurum diye geldim
Onlar kınaya gidince sen neden annenlerde duracaksın ki anlamadım. Gelen giden mi olacak.Günaydınnn hayırlı sabahlaaarr bir boğaz ağrısıyla uyandımEfser im geçmiş olsun Bonus geçmiş olsun hastalara
En son cumartesi misafir sonrası yazmıştım yazdıktan sonra koltukta uyuya kalmışım yorgunluk kabus eşim uyandırınca korkunç Bi baş ağrım vardı çok yoruluyorum artıkyatağa nasıl gittim uykuma devam ettim hatırlamıyorum pazar günü de 11 e kadar uyumuşum çarşıya vs çıktık sonra anneme Bi çay içmeye geçtik Bu hafta yoğun bir hafta abimin düğünü var cumartesi kontrolum vardı doktor yokmuş diye Çarşambaya ertelendi ilk defa eşim olmadan gidicem annemler kınaya il dışına gidecek bana gel bızım evde dur diyorlar şu hamılelık süresince biri benden birşey isteyince ciner beynimde tepiniyor ben kimseden birşey istemiyorum 2 otobus hamıle halimle eve gitmek bıde aksam dönecekler zaten çarşamba otobusle gene doktor persembe annem cumada gelinimiz ısrar ediyor nıkah sahıdım ol cumartesi zaten düğün benim evim barkın kocam yok gibi herseyden önce saglılıgım cok gibi bide ablam düğün için tatlı yap dedi vallahi hepsini Bi bahaneyle ekip Çarşamba sadece doktoruma gidip cumartesi de düğüne gitmeyi planlıyorum ama pis bir huyum var net bir şekilde hayır diyemiyorum insanlara
Babanın koyunları var onlara yem verilsin diye ama bugun arayıp komşuya yada akrabalardan birine rica edin dicem afff gerçekten stres oldum çokOnlar kınaya gidince sen neden annenlerde duracaksın ki anlamadım. Gelen giden mi olacak.
Stresini okurken aldım resmen
geçmiş olsun , canım doktor kontrolum var dinlenmem lazım desen bu halinle bide senden tatlımı yapmanı bekliyolar ablan kendi niye yapmıyoGünaydınnn hayırlı sabahlaaarr bir boğaz ağrısıyla uyandımEfser im geçmiş olsun Bonus geçmiş olsun hastalara
En son cumartesi misafir sonrası yazmıştım yazdıktan sonra koltukta uyuya kalmışım yorgunluk kabus eşim uyandırınca korkunç Bi baş ağrım vardı çok yoruluyorum artıkyatağa nasıl gittim uykuma devam ettim hatırlamıyorum pazar günü de 11 e kadar uyumuşum çarşıya vs çıktık sonra anneme Bi çay içmeye geçtik Bu hafta yoğun bir hafta abimin düğünü var cumartesi kontrolum vardı doktor yokmuş diye Çarşambaya ertelendi ilk defa eşim olmadan gidicem annemler kınaya il dışına gidecek bana gel bızım evde dur diyorlar şu hamılelık süresince biri benden birşey isteyince ciner beynimde tepiniyor ben kimseden birşey istemiyorum 2 otobus hamıle halimle eve gitmek bıde aksam dönecekler zaten çarşamba otobusle gene doktor persembe annem cumada gelinimiz ısrar ediyor nıkah sahıdım ol cumartesi zaten düğün benim evim barkın kocam yok gibi herseyden önce saglılıgım cok gibi bide ablam düğün için tatlı yap dedi vallahi hepsini Bi bahaneyle ekip Çarşamba sadece doktoruma gidip cumartesi de düğüne gitmeyi planlıyorum ama pis bir huyum var net bir şekilde hayır diyemiyorum insanlara
hoşgeldin, yenimi katıldın bizeGünaydın hayırlı sabahlar
Yine fişek gibi uyandım.
Hemen koltuk örtülerini çırptım ve makinaya attım.
Yatakları topladım.
Odaları havalandırdım.
Mutfakta bi kaç parça bulaşık vardı onları makinaya attım.
Çamaşır katladım.
Meal okuyup yazcam, yanında kahve
geçmiş olsun Allah şifa versinSelam kızlarhiç bu kadar her yönüyle saldığım bir dönem olmamıştı.
Ameliyat oldum, bebeğimin uyku düzeni bozuldu, 8 kg aldım derken evi de bıraktım gitti...
Henüz kış temizliği yapamadım, kadın cagiracagim halıları falan yıkamaya göndereceğim ama öncesinde biraz ayrıntı çekmece dolap duzenlemem lazım.
Belki biraz motive olurum diye geldim
geçimş olsun bonus sendemi hastasınİyi akşamlar
Hesteyiz diye boş mu durak?
Mutfak toplu️
Kendıde poğaça yapacakmış sende tatlı yapjb dedı aynen öyle doyecegmgeçmiş olsun , canım doktor kontrolum var dinlenmem lazım desen bu halinle bide senden tatlımı yapmanı bekliyolar ablan kendi niye yapmıyo
Günaydın hayırlı sabahlar
Yine fişek gibi uyandım.
Hemen koltuk örtülerini çırptım ve makinaya attım.
Yatakları topladım.
Odaları havalandırdım.
Mutfakta bi kaç parça bulaşık vardı onları makinaya attım.
Çamaşır katladım.
Meal okuyup yazcam, yanında kahve
Bunun için uygun kişi sen değilsin sanki yaBabanın koyunları var onlara yem verilsin diye ama bugun arayıp komşuya yada akrabalardan birine rica edin dicem afff gerçekten stres oldum çok
Abla benim benn serohoşgeldin, yenimi katıldın bize
Kursa gidemiyom ya kendimi ev işine adadımİki zabahtır gözüme bataysın uzandığım yerde
geçmiş olsun sakın yorma kendiniGünaydınnn hayırlı sabahlaaarr bir boğaz ağrısıyla uyandımEfser im geçmiş olsun Bonus geçmiş olsun hastalara
K KurkmantoluS senmisin yeni üyelikmi açtınBunun için uygun kişi sen değilsin sanki ya
Abla benim ben
Teşekkür ederim canım ayne öyle yapacağımgeçmiş olsun sakın yorma kendini
senden istenilen şeyleri illa biri yapabilir, dinlenmene bak
günaydınlar herkese