Düzenli Evimiz & Hayatımız

ay çok üzüldüm canım ya kadın değilmişinde neymişin hem kadın hem erkek işlerine koşturduğun içinmi çok sinir bozucu bi cümle , yaranamıyosun işte hiç kimseye
uyumayan
bana cok yorucu bır hayat veren
kocalık yapmayan

kendısı de.... ben dıdırdır yapan, hem de kendıne cekmeyı bılmeyen kadınmısım.

sen bızım fotoları gordun... daha da yorumum yok

Menüde ne var. Benim büyük oglan okuldan gelecek kücügünde ögle yemegini yedirmedim daha akşam yemegine bi saat sonra anca gecebilirim heralde
Limonsuzzcay yemek yapmaya girecekti mutfağa benim menü yok

bu akşam komşuma davetliyim. İş çıkışı gideceğim akşam birlikte yiyeceğiz. Saat 7 de okuma yapacağız nasipse.

Merhaba herkese
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle 29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.

Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükür benden bilgiler bunlar

penyez83 sen de hastaymıssın kusura bakma farkedemedım

gecmıs olsun arkadasım

hanımlar gozumden kacarsa kusura bakmayın lutfen
sağolasın. ciddi bir rahatsızlık değil. belim ağrıyor birazda boğaz ağrısı var. İlaç sprey kullanıyorum.

valla cocuk yok ama ıste 2. evlılık olunca dıyorsun kı bekle , sans ver, yaslılıkta belkı ıyı oluruz

sorunlar azalır, zaman ver, ama degısmeyen seyler o kadar cok ki.

ve tabı bekledıgım bazı borclar vardı bu zamana kadar, cunku bosandıgımda azıcık maas ve bır de borclu olmak ıstemedım. yaklasık 6 ay kaldı ve zaten kendıme bır soz vermıstımç hazıran ayında dogumgunume kadar yanı herseyı degerlendırıp yoluma bakacagım dıye.

ben de o zamana kadar acaba toparlar mıyız dıye de dusundum hep, ama artık ne dusunmek ne toparlamak adına bırsey yapmayacagım tekerlek mısalı o zamana kadar gıtsın, sonrası kısmet artık. ya farkeder ve degısıme acık olur ya da noktayı koyarız

cunku hayatımın en guzel yıllarını avukat, polıs, mahkeme, kaynana, eskı evlılık, sorunlu ıs hayatı, sorunlu aıle ılıskılerı ıle harcanmasına neden olan bır evlılıgı daha fazla kaldıramayacagım.

2. evlılık vs konularına denk gelıyorum buaralar ve orda da kendımle alakalı analızım var hatta.

2. evlılık
sorunlu bosanması olan
yuksek nafakası olan
mahmeke, avukat, polıs hepsıyle ugrasmak zorunda kalan 2. es olan ben

yanı cok net ve rahat yorum yapabılecek bırı oldugum sıze katılıyorum. hatta annesı ıle ılgılı bır sınır koyamamıs bır kocam olup, bu sabah bıle buyuk tartısma yasadıgımdan tekrar edıyorum

ınsanlar sorun yasayabılır ıster aılesı ıster gecmıs evlılık ıster cocuk. kadın mımınum durumda erkege yansıtmaya calısırken, onun hayatını kolaylastırmak adına herseyı dusunurken...

denge kuramadıgı ıcın, her sorunu yenı esıne yansıtma durumu oluyor. ve asla hakkı degıl.

cok sevse de
zengın olsa da
yakısıklı olsa da
ıyı bır ınsan olsa da
evlılıkte magdur olsa da vs sv

hıc bır gerekce olamaz, alakası olmayan bır ınsanın sorunların ıcınde olmasına.

net sınırlar
denge

bunu yapamayan erkekler yuzunden ılıskıler hep sorun yasıyor. ıster yenı evlılık olsun ıster eskı bır evlılık ıster bıtmıs bır evlılık.... aıleler de dahıl kadınların sorun yasama sebebı, erkeklerdın netlık ve denge konusundaki eksık olmaları.

Kendi yıpranırken sizin de yıpranmanıza izin verdiği anlamına gelir. ve buna hakkı yok işte. çünkü ortak bir sorun değil bu. kendinin çözmek, yönetmek, katlanmak adına ne derseniz diyin, onun sorunu bu.

benı uyaran, yonlendıren olmadı, bıraz da bu sebepten aslında bu konuya bu kadar dahil oluyor. bırılerı, baskasının gozunu acmak ıcın elını tasın altına koymalı diyorum.

cocugun herseyını sıze aktarmamalı. sızı gecmıs evlılıgın bır parcası halıne getırmemeli . bu sıze yaptıgı en buyuk haksızlık oluyor. belkı farkında degıl ama kendı oz saygınız ıcın bunu yapmasını engellemek gerekıyor.

esım cocugunu goremedıgı ıcın omzumda aglardı resmen. ve o guzel sevgılılık gunlerı bıle burnumdan gelmıs aslında. ben ona destek oluyorum sanırken, kendımı o kadar cok yormusum kı, sımdı esımle o kadar uzagım kı. cunku o kadar yorulmusum ki, o kadar ben olamamısım ki bu ılıskıde, artık beni farkedip ben diyorum ve ben dedikçe de ondan uzaklasıyorum aslında.

özetle; ben ılıskımı yasayamadan, eskı bır ılıskının altında ezılmısım aslında

mesela ben bırsey ızlerken baba kız sahnesı gorsem uzulurum eşim ne hıssedıyor derım. ama ınanın esım elbette uzulse de , bazı zamanlarda hıc dusunmedıgı halde ben konuyu acınca farkedıyor yanı benım kadar dusunmuyor bazen. ya da mesela o tam tersı dıyor mu, benım ve gecmıs hayatımdan dolayı bu kadın anne olamadı, bırsey ızlerken annelık sahnesı gorunce fılız ne hıssedıyor dıye dusunuyor mu. elbette hayır

yanı demem o ki, almayın uzerınıze bu kadar yuk. en harıka erkek bıle, bunun kıymetını tam anlayamaz bılemez. bıldı dıyelım sızın aldıgınız yuk, haksızlık oluyor bır sekılde. ve size verdiği zararı , çok geç farkediyorsunuz.

üstelik ne bu maddı harcamalar, ne bu sorunlar, ne annesi vefat edinceye kadarki saplantılı bağları, ne bu hayatımdan cıkmayacak. cocuk evlenınceye kadar babası hep gelırını paylasacak, hep hayatınımın ıcınde olacak ki yas ılerledıkce sorumluluklar da sorunlar da artacak tabi. yanı ne kadar daha kendımi yorma gucum ve sabrım var ki.

Hoşgeldiniz hamile olup çalışmak yorucu olur Allah kolaylık versin. Hastalarınıza Rabbim kalıcı şifalar versin akşamları yormadan, az az iş yapıp buraya yazmak iyi gelebilir, motive olursunuz.

uyumayan
bana cok yorucu bır hayat veren
kocalık yapmayan

kendısı de.... ben dıdırdır yapan, hem de kendıne cekmeyı bılmeyen kadınmısım.

sen bızım fotoları gordun... daha da yorumum yok
kendine çekmeyimi bilmiyormuşsun ozaman o seni kendine çeksin hayret bişe laflarada bak görende ingiliz kraliyet ailesinden sanır onuda iyice sinir oldum

merhaba, hoşgeldin hamile ve çalışmak zor olur Allah kolaylıklar versin

Merhabalar
Sabahtan beri iş yapıyorum ama bir arpa boyu yol alamamışım gibi sanki
Kahvaltıdan sonra kızımın beşiğini sildim temizledim sağını solunu
Kenarlıkları, yorganı vs. Yıkanıyor
Yatak odasının halıları yıkandı. Süpürdüm sildim halıları derdim. Nevresimleri değiştirdim, yıkanacak. Bugün de yatak odasını halletmiş olayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…