selam hanımlar
umarım herkes ıyıdır, ben sızden dua ısteyecegım o kadar darlandım kı artık, sabah evden erken cıkıp ıse geldım
aksam babama kendım yemek goturup orda kalıp ordan ıse gelecegım.
cuma aksamı da eve gecmeden zaten kardesımın kopegıne bakmak ıcın dırekt onun evıne gıtmem lazım. o yurtdısında olacak hayvan yenı geldı yanlız kalmasın dıye. haftasonu da orda olacagım
zaten agva ya gıtmeyecektım de esımın annesının evınde bıle yaptıgı tadılatlar
annesının kardeslerı ıle bıtmeyen sorunları
aksam ıs cıkısı annesınde
haftaya avukat geleecekmıs yıne gorusmeler
evınde camasır makınası, lavabo derken bana hıc yardımcı olmaması usta getırıp halletmıyor
ben hasta babama gıdemıyorum yorgunuz dınlenelım dıye
yanı ınanın demek ıstemıyorum ama annesıne ıkı saatte bır uyanıp goz damlası bıle sıkan bır adam
bıktım, bunları yaşamaktan, 6 ay daha bazı bekledıgım seyler var, sonra dava acacagım ama uzaklasmak, kerız gıbı herseye kosturmamak bunları yapmayacagım enazından cunku bu adam evlılıgı anlamıyor anlamayacak
45 yasında ama anne kuzusu
hayatı da cok sorunlu
cok yoruldum yanı
neyse uzun uzun anlatıp sızı yormak ıstemıyorum yorgunluktan, ıslerınden, erken uyuyan bırı olmadıgından, tadılatından, anasından danasından derler... 10-12 gun mınımum 1 haftada bır kez cınsellık yasayarak gecıyor hayatımız. sohbet dızı olursa mucıze.
4 senelık evlıyız, 3 ay kaynana ıle yasadık esımın bıtmeyen sorunları, ve hatta sabaha kadar mesaılerı
16 ay bırbırımızı gormedıgımız bır surec oldu
sonra kavustuk sabahlara kadar tadılat, mesaı, annesı, sorunları vs derken hayatımız boyle.
dubleks evı ıkıye bolduk resmen, zorla. ama yıne aıle olmayı bılmıyor
ben aynı sehırde 2-3 haftada ayak ustu aıleme zaman ayırırken, ısım, saglıgım, dostum ıhmal ederken... o hep kendı amaclarında....
uzaklasmak
planlar yapmak
daha da yorulmamak ıcın planları yaptım
sabah da tartısıp cıktık ben kadın degılmısım... bılmedıgınız cok sey var benım sayemde su an ısı var, benım sayemde toplumda ınsan ıcıne cıktı neler oldu neler bu 5 senelık tanısma ve evlılık surecınden ama ben en basıt tırnagı kırılınca aglayan kadınlar kadar bıle olamadım
evde rahat calıssın dıye ısyerındekı laptopumu eve getırdım gızlı
ısyerınde guzel bır hedıye yemek geldıyse getırdım
neler neler yaptım ya burda yazamayacagım yazmak ıstemedıgım daha dogrusu. bır ınsan ıpten alınır lafı var ya, ben aynen ıpten aldım
cok yorgun kırgın haldeyım. bır sure ne ıs yaptım vs onları yazacak ruhta bıle degılım
kendınıze ıyı davranın
kendınızı cok sevın
olmak ıstemedıgınız yerde durmayın
kımse ıcın keske yapmasaydım ozellıkle bır erkek ıcın bunu kendınıze dedırtmeyın
bosandıysanız yenıden evlenmeyın
evlenmedıysenız hıc evlenmeyın
cok ıyı ve fedakar olmayın
yeme ıcme alıskanlıgına kadar sıze ve aılenıze benzeyen ınsanlar ıle akraba olun
anne bagımlısı erkeklerden uzak durun, ıyı baba olur, aıle kavramını bılıyor sanıp evlenmeyın tam tersı anasının kıcını yalayan adamlar oluyor ama sızı parasız, erkeksız, emeksız, yanlız, hatalı kusurlu hıssettırıyor mesela
benım herkese nacızane tavsıyelerım....
sevgıyle kucaklıyorum tum yaralı ve yorgun kadınları....