Düzenli Evimiz & Hayatımız

ay çok üzüldüm canım ya kadın değilmişinde neymişin hem kadın hem erkek işlerine koşturduğun içinmi çok sinir bozucu bi cümle , yaranamıyosun işte hiç kimseye

Valla ben sana söyledim, tam kafasını duvara sürtmelik adam.
Sen bu güne kadar olsun diye direndin ve hep kendinden ödün verdin ama olmayınca olmuyor. Sevgi ve saygı karşılıklı olmalı.
Annesine olan davranışları harika, çok büyük sevap işliyor orası ayrı, ama karısı olarak sana kendini berbat hissettiriyor.Kocanın eski hayatı, annesi ve kocanın arasında kalmışsın hep. Aradaki dengeyi kurmayı bilememiş.
Bundan sonrası senin kararın elbette. Hakkında hayırlısı olsun

Kimsenin moralimi bozmak enerjisini düşürmek istemiyorum yazmakta istezdim

Cidden şuan öyle böyle değilim yani gidip hastanenin psikiyatri bölümüne beni yatağa bağlayın diyesim var
Aşkolsun canım olur mu hiç çok yoruldun dinlenmeye ve anlaşılmaya ihtiyacın var sadece

Çok memnun oldum
Kimsenin moralimi bozmak enerjisini düşürmek istemiyorum yazmakta istezdim

Cidden şuan öyle böyle değilim yani gidip hastanenin psikiyatri bölümüne beni yatağa bağlayın diyesim var
Allah huzur mutluluk versin hepimize inşallah
hosgeldın

ben de yenı sayılırım ama selam vermek ıstedım dıger arkadaslar gıbı

41 yasındayım, 4 senelık 2. evlılıgım, ıstanbulda yasıyorum, dıs tıcaret uzmanıyım, cocugum yok
Hoş buldum
Eki Görüntüle 3500234
Geldimmm bacimsuu afiyet olsun sade cezvede ilknurrr22 gel buyur

Tam içerken denk geldim . Afiyet olsun

Eklentiler

• IMG_2415.jpeg
    159,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…