- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Hayırlı akşamlarSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Eve dönüş 16 40 gibiydi
Bir şeyler atıştırdım
Yemeklerim vardı makarna ve salata yaptım ilave olarak
S8fra hazırla kaldır o kadar
Çok bulaşık yok ama henüz toplayamadım
Oğlumu banyo yaptırdım giydirdim
Boğazım 1 saat içinde ağrımaya başladı çok ilginç bir şekilde eklem ağrılarım bundan mı bilmiyorum şuan boğaz ağrısı ve her yerim ağrıyor sıcak çay içtikçe iyi geliyor
Bi ilaç alıcam
hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah yavrunuzuMerhaba herkese
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.
Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükürbenden bilgiler bunlar
Geçmiş olsun canımSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Eve dönüş 16 40 gibiydi
Bir şeyler atıştırdım
Boğazım 1 saat içinde ağrımaya başladı çok ilginç bir şekilde eklem ağrılarım bundan mı bilmiyorum şuan boğaz ağrısı ve her yerim ağrıyor sıcak çay içtikçe iyi geliyor
Bi ilaç alıcam
Sağol canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım
HoşgeldinnDöndüm canım dinlendim biraz hiç bakamadım
Çok teşekkür ederimhoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah yavrunuzu
Düzeni bende çok seviyorum ama istediğim düzeni her zaman sağlayamıyorum malesef
Takıntım olan bir konu yok ama olsaydı temizlik ve düzen takıntım olsun isterdim
bende 28 yaşındayım bir oğlum var 3.5 yaşını geçti bu kadar
Annenize acil şifalar diliyorum
Hiç bişeyNe pişirdin
Gecmis olsunSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Eve dönüş 16 40 gibiydi
Bir şeyler atıştırdım
Bi ilaç alıcam
Oğullarımız yaşıtmış 2021 hangi ay doğumluhoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah yavrunuzu
Düzeni bende çok seviyorum ama istediğim düzeni her zaman sağlayamıyorum malesef
Takıntım olan bir konu yok ama olsaydı temizlik ve düzen takıntım olsun isterdim
bende 28 yaşındayım bir oğlum var 3.5 yaşını geçti bu kadar
Annenize acil şifalar diliyorum
Gecenlerde benim sesim kısıldı ama hasta degilim sadece sesim yoktu herkes hasta mısın diyo degilim ama ses yok degisik biseydi
Naçizane fikrimbenı uyaran, yonlendıren olmadı, bıraz da bu sebepten aslında bu konuya bu kadar dahil oluyor. bırılerı, baskasının gozunu acmak ıcın elını tasın altına koymalı diyorum.
cocugun herseyını sıze aktarmamalı. sızı gecmıs evlılıgın bır parcası halıne getırmemeli . bu sıze yaptıgı en buyuk haksızlık oluyor. belkı farkında degıl ama kendı oz saygınız ıcın bunu yapmasını engellemek gerekıyor.
esım cocugunu goremedıgı ıcın omzumda aglardı resmen. ve o guzel sevgılılık gunlerı bıle burnumdan gelmıs aslında. ben ona destek oluyorum sanırken, kendımı o kadar cok yormusum kı, sımdı esımle o kadar uzagım kı. cunku o kadar yorulmusum ki, o kadar ben olamamısım ki bu ılıskıde, artık beni farkedip ben diyorum ve ben dedikçe de ondan uzaklasıyorum aslında.
özetle; ben ılıskımı yasayamadan, eskı bır ılıskının altında ezılmısım aslında
mesela ben bırsey ızlerken baba kız sahnesı gorsem uzulurum eşim ne hıssedıyor derım. ama ınanın esım elbette uzulse de , bazı zamanlarda hıc dusunmedıgı halde ben konuyu acınca farkedıyor yanı benım kadar dusunmuyor bazen. ya da mesela o tam tersı dıyor mu, benım ve gecmıs hayatımdan dolayı bu kadın anne olamadı, bırsey ızlerken annelık sahnesı gorunce fılız ne hıssedıyor dıye dusunuyor mu. elbette hayır
yanı demem o ki, almayın uzerınıze bu kadar yuk. en harıka erkek bıle, bunun kıymetını tam anlayamaz bılemez. bıldı dıyelım sızın aldıgınız yuk, haksızlık oluyor bır sekılde. ve size verdiği zararı , çok geç farkediyorsunuz.
üstelik ne bu maddı harcamalar, ne bu sorunlar, ne annesi vefat edinceye kadarki saplantılı bağları, ne bu hayatımdan cıkmayacak. cocuk evlenınceye kadar babası hep gelırını paylasacak, hep hayatınımın ıcınde olacak ki yas ılerledıkce sorumluluklar da sorunlar da artacak tabi. yanı ne kadar daha kendımi yorma gucum ve sabrım var ki.
Kaç haftalıksınızAminn çok teşekkür ederimAllah bağışlasın benim de oğlum olacak inşallah