Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar herkese hayırlı akşamlar

Eve dönüş 16 40 gibiydi
Bir şeyler atıştırdım
Yemeklerim vardı makarna ve salata yaptım ilave olarak
S8fra hazırla kaldır o kadar
Çok bulaşık yok ama henüz toplayamadım
Oğlumu banyo yaptırdım giydirdim
Boğazım 1 saat içinde ağrımaya başladı çok ilginç bir şekilde eklem ağrılarım bundan mı bilmiyorum şuan boğaz ağrısı ve her yerim ağrıyor sıcak çay içtikçe iyi geliyor
Bi ilaç alıcam

Hayırlı akşamlar
Geçmiş olsun

hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah yavrunuzu
Düzeni bende çok seviyorum ama istediğim düzeni her zaman sağlayamıyorum malesef
Takıntım olan bir konu yok ama olsaydı temizlik ve düzen takıntım olsun isterdim
bende 28 yaşındayım bir oğlum var 3.5 yaşını geçti bu kadar

Annenize acil şifalar diliyorum

İyi akşamlar bugün iş yoğunluğum vardı hemen hemen her işimi hallettim kafamdan attım rahatladım
Eve geldim yemeğimi pilavımı yaptım
Salatamı yaptım
Poğaca yaptım ve pişmesini bekliyorum
Bulaşık makinamı çalıştırdım
Çamaşır attım bi posta

Geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben de aslında yapacaklarımı önceden planlayıp tik atmayı çok seviyorum her zaman düzenli disiplinli olamıyorum maalesef

Hiç bişey büyük oglumla biz döner yedik esime cayla biseyker hazırladım kücügede corba ve yogurt ama cok istahı yoktu karnım agrıyo diyip duruyo en son böyle dediginde gece kusarak kalkmıstı hemen probiyotik verdim insallah biseyi kalmaz
Gecmis olsun
Oğullarımız yaşıtmış 2021 hangi ay doğumlu

Naçizane fikrim
Kendini üzüp mutsuz olmaktansa her gün ,
Bir gün üzülmek daha iyi sanki
Ayrı kalıp veya bekar kalıp yalnız olmak evli olup yalnız kalmaktan da çok daha iyi bence
Dediğin gibi haziran a kadar müddet ver kendini de ölç karşındakini de
Uzaktan müdahale ettim ama
Gençlik güzellik zaman sağlık geri gelmiyor o yüzden hayat üzülmek için çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…