Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kuru incir kuru kayısı var yada bi tane kurabiye yerim cok canım isterse. Aslında duruşumda da fazla gözüken hic bi kilom yok sadece ben bu zamana kadar kilo alan biri degildim gecen sene 54tüm bu sene 59 cıkınca ve stresten cok asırı yemeye basladım aylardır farkındayım bunun önüne gecmek istedim 5 kilo verilir ama bunun önünü alamazsam 10 olur 15 olur diye korktum. Yoksa hamileligimde bile ben 5 kilo almıstım toplam
Bende çikolata yedm şuan. 837 kaloriymiş oha bildem yemezdim tadı da kötüydü
Perdeleri değiştirdim, çamaşırları topladım katlayıp kaldırdım. Bulaşık makinesini boşalttım, kirlileri koydum. Ortalıktaki ıvır zıvırları toparladım. Yemek yaptım. Uzanıyorum. Yarın da süpürür silerim. Malum pazar günü günüm var. Yiyecekleri hazır ederim inşallah.
Tikimizi atalım
Mutfak toplu✅
Adrres ver bende geliyim

Kuru incir kuru kayısı var yada bi tane kurabiye yerim cok canım isterse. Aslında duruşumda da fazla gözüken hic bi kilom yok sadece ben bu zamana kadar kilo alan biri degildim gecen sene 54tüm bu sene 59 cıkınca ve stresten cok asırı yemeye basladım aylardır farkındayım bunun önüne gecmek istedim 5 kilo verilir ama bunun önünü alamazsam 10 olur 15 olur diye korktum. Yoksa hamileligimde bile ben 5 kilo almıstım toplam

Al zaten önünü almayınca artıyor kilo hiç farketmeden

Hanımlar lekeli bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede neyle yıkıyorsunuz?

Ben hızlı yıkama 60 derece de 1 saat yıkıyorum, bazı lekeler çok güzel çıkıyor bazıları kalıcı oluyor.
Bazen de pamuklu 60 da yıkıyorum, 2.5 saat sürüyor hızlıya alınca 1.5 saat

Tabii öncesinde lekeli yerlere leke çıkarıcı sıkıyorum

Hanımlar lekeli bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede neyle yıkıyorsunuz?

Ben hızlı yıkama 60 derece de 1 saat yıkıyorum, bazı lekeler çok güzel çıkıyor bazıları kalıcı oluyor.

60 da suyu alıp iyice ısınmışken bekletebilirsin leke çıkarıcı baya işe yarar da meyve lekesi hele çok zor çıkar.

Güneş vurunca giden lekeler de oluyor arya deneme şansın varsa tabi güneş de varsa dene

Direk beyaz sabunla çitileyince çok güzel cıkıyo yoksa yok ya cıkmıyo. Bide homm bitkiselin leke cıkarıcısı aşırı iyi

MssPARE MssPARE nerdesin sen pariş misafirler bastırdı demek
Yattığı yeri bilmiyordur şimdi parem MssPARE MssPARE

Bahçedeyiz kızlar tatil olunca herkes bizde burda olanlar bile 🌼🌷

Ev kreş gibi düğün evi gibi 🥰🥰😊😊😂

Pazar günü herkes dağılacak evlerine ama ben çoktan dağıldım 🤭
Yorgunluğun tarifini bence Türk Dil Kurumu yanlış açıklamış...🙄😒

ben iyiyim yeğenlerimle dövüşüyor oynaşıyor yorgunluktan ölüyor ama mutlu huzurlu bir hala teyze olarak dolaşıyorum 😊😇🥰

Sizler nasılsınız ❤❤❤

Tahmin etmek zor değil 🤣 doğum için hastaneye yetiştin dimiii🤣
Ay bizim komediydi valla doğum da😂 bem bence o günde evde olmazdım da eşimin babaannesi vefat etti 2 gün sonra ben acil doğuma alındım. Onda da evdeydim işte cenaze bizim kapının önündeydi. Baktım hiç hareket etmiyor haydii hastaneye🤭 kadın vefat etmese dışarılardan gidecektik koşa koşa 😂

Bahçedeyiz kızlar tatil olunca herkes bizde burda olanlar bile 🌼🌷

Ev kreş gibi düğün evi gibi 🥰🥰😊😊😂

Pazar günü herkes dağılacak evlerine ama ben çoktan dağıldım 🤭
Yorgunluğun tarifini bence Türk Dil Kurumu yanlış açıklamış...🙄😒

ben iyiyim yeğenlerimle dövüşüyor oynaşıyor yorgunluktan ölüyor ama mutlu huzurlu bir hala teyze olarak dolaşıyorum 😊😇🥰

Sizler nasılsınız ❤❤❤
Böyle hala ve teyze olanları görünce çok özeniyorum 🫠 ben tek çocugum çocuklarımın teyzesi dayısı olmayacak malesef. Halaları da hic yok gibi 2 tane halası bi amcaları var ama adı var yani sadede

X