- 20 Mayıs 2024
- 240
- 502
Hoşgeldinizhamile olup çalışmak yorucu olur Allah kolaylık versin. Hastalarınıza Rabbim kalıcı şifalar versin akşamları yormadan, az az iş yapıp buraya yazmak iyi gelebilir, motive olursunuz.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimmerhaba, hoşgeldin hamile ve çalışmak zor olur Allah kolaylıklar versin
Hoş geldiniz bende 29 yasındayım iki oğlum var. Annenize acil şifalar diliyorum. Saglıkla kucağınıza almak nasip olsun insallahMerhaba herkese
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.
Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükürbenden bilgiler bunlar
Aminn çok teşekkür ederimHoş geldiniz bende 29 yasındayım iki oğlum var. Annenize acil şifalar diliyorum. Saglıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah
Umut mu bebeğinizin adıUmut uyurken
Evet teşekkürler oğlumun ismi umut.Umut mu bebeğinizin adıbizde Umut koyacağız çok güzel afiyet olsun bu arada
HoşgeldinizMerhaba herkese
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.
Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükürbenden bilgiler bunlar
Heyecana bakAkşam eve gidince ilk planım
.Yemek hazırlamak
.Oturma odası temizlik
.Mutfak dolaplarından iki kapak içi temizleme
Böyle bölerek yaymayı düşünüyorum inşallah bismillah diyip başlayacağımnormalde de her işimi yazıp yapmayı çok severim çok heyecanlıyım bu grup için akşam işleri yapmayı bekliyorum yazabilmek için
Çok teşekkür ederimEvet teşekkürler oğlumun ismi umut.
Tesadüf olmuş demekki.
Sizede hayırlısı olsun iyi doğumlar diliyorum ...
Amin Allah razı olsunHoşgeldinizAllahım şafi ismiyle acil şifalar versin inşAllah
Düzenli çalışmak en sevdiğimHeyecana bak
Dolabı actım dolap bana bakıyo ben dolaba ne pişirsem diyeYatak çarşaflarını ve yastık kılıflarını çıkardım
Makinaya attım çalıştırdım
Astım
Yemek yaptım
Süpürgeyi temizledim
Devam etmeye gidiyorum
HoşgeldinizzzzMerhaba herkese
Gecenlerde benim sesim kısıldı ama hasta degilim sadece sesim yoktu herkes hasta mısın diyo degilim ama ses yok degisik biseydiSelam dişi kuşlar
Sabah işlerimi hallettikten sonra temiz ve düzenli olan evi bırakıp pilatese gittim
Dönüşte market, pazar gittim arkadaşmla
Eve geldim yemek yaptım, uğraştırıcı oldu
Çamaşır atmıştım, kuruttu bitti, katladım yerleştirdim
Yüzeysel bi süpürge tuttum
Bulaşık mak boşalttım
Bitti.
Kızlarımın sınavları bitti diye onlara sürpriz vs hazırladım biraz onlarla takıldım bugun başka işe güce gerek yok yeterr
Yoruldum çünkü baya.
Hala hafif bi burun akıntım var. Sesim değişik.
Herkes hasta mısın diyor sesime. Ama değilim aslında.
Oruç da kaldı bu hafta.
Akşamı ettik böyle.
Ne pişirdinDolabı actım dolap bana bakıyo ben dolaba ne pişirsem diye
Çamaşırları topladımYatak çarşaflarını ve yastık kılıflarını çıkardım
Makinaya attım çalıştırdım
Astım
Yemek yaptım
Süpürgeyi temizledim
Devam etmeye gidiyorum