Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldiniz 💐 hamile olup çalışmak yorucu olur Allah kolaylık versin. Hastalarınıza Rabbim kalıcı şifalar versin 🤲🏻 akşamları yormadan, az az iş yapıp buraya yazmak iyi gelebilir, motive olursunuz.
merhaba, hoşgeldin hamile ve çalışmak zor olur Allah kolaylıklar versin :anneadayı::KK54:
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰🥰

Merhaba herkese🌸
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle 🥹 29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.

Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm 🥰🥰
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükür 🧿 benden bilgiler bunlar 🌸
Hoş geldiniz bende 29 yasındayım iki oğlum var. Annenize acil şifalar diliyorum. Saglıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah🌸

Akşam eve gidince ilk planım
.Yemek hazırlamak
.Oturma odası temizlik
.Mutfak dolaplarından iki kapak içi temizleme
Böyle bölerek yaymayı düşünüyorum inşallah bismillah diyip başlayacağım🤲🤲 normalde de her işimi yazıp yapmayı çok severim çok heyecanlıyım bu grup için 🤣 akşam işleri yapmayı bekliyorum yazabilmek için

Umut uyurken 🙂

Eklentiler

• IMG_20241107_153949.jpg
    IMG_20241107_153949.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba herkese🌸
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle 🥹 29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.

Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm 🥰🥰
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükür 🧿 benden bilgiler bunlar 🌸
Hoşgeldiniz🌺Allahım şafi ismiyle acil şifalar versin inşAllah 🤲🏻

Akşam eve gidince ilk planım
.Yemek hazırlamak
.Oturma odası temizlik
.Mutfak dolaplarından iki kapak içi temizleme
Böyle bölerek yaymayı düşünüyorum inşallah bismillah diyip başlayacağım🤲🤲 normalde de her işimi yazıp yapmayı çok severim çok heyecanlıyım bu grup için 🤣 akşam işleri yapmayı bekliyorum yazabilmek için
Heyecana bak :KK48:

Merhaba herkese🌸

Hoşgeldinizzzz

Selam dişi kuşlar :KK54:

🍉Sabah işlerimi hallettikten sonra temiz ve düzenli olan evi bırakıp pilatese gittim

🍉Dönüşte market, pazar gittim arkadaşmla

🍉Eve geldim yemek yaptım, uğraştırıcı oldu

🍉Çamaşır atmıştım, kuruttu bitti, katladım yerleştirdim

🍉Yüzeysel bi süpürge tuttum

🍉Bulaşık mak boşalttım

Bitti.
Kızlarımın sınavları bitti diye onlara sürpriz vs hazırladım biraz onlarla takıldım bugun başka işe güce gerek yok yeterr

Yoruldum çünkü baya.
Hala hafif bi burun akıntım var. Sesim değişik.
Herkes hasta mısın diyor sesime. Ama değilim aslında.
:KK51:
Oruç da kaldı bu hafta.

Akşamı ettik böyle.

Selam dişi kuşlar :KK54:

🍉Sabah işlerimi hallettikten sonra temiz ve düzenli olan evi bırakıp pilatese gittim

🍉Dönüşte market, pazar gittim arkadaşmla

🍉Eve geldim yemek yaptım, uğraştırıcı oldu

🍉Çamaşır atmıştım, kuruttu bitti, katladım yerleştirdim

🍉Yüzeysel bi süpürge tuttum

🍉Bulaşık mak boşalttım

Bitti.
Kızlarımın sınavları bitti diye onlara sürpriz vs hazırladım biraz onlarla takıldım bugun başka işe güce gerek yok yeterr

Yoruldum çünkü baya.
Hala hafif bi burun akıntım var. Sesim değişik.
Herkes hasta mısın diyor sesime. Ama değilim aslında.
:KK51:
Oruç da kaldı bu hafta.

Akşamı ettik böyle.
Gecenlerde benim sesim kısıldı ama hasta degilim sadece sesim yoktu herkes hasta mısın diyo degilim ama ses yok degisik biseydi 😂

Yatak çarşaflarını ve yastık kılıflarını çıkardım
Makinaya attım çalıştırdım
Astım
Yemek yaptım
Süpürgeyi temizledim

Devam etmeye gidiyorum 🙋🏼‍♀️
Çamaşırları topladım
Salonu ve koridoru süpürdüm
Salonu ve odanın birini topladım
Yatak çarşaf ve yastık kılıflarını geri serdim

X