Kuru öksürük mu bonus ? Bende bi atlatmıştım geceleri uyutmuyordu. Sabah akşam keçi boynuzu kaynattım içtim hemen kesti dene istersen
Bende bu gün bi hoşum iki kahve içtim halen ayılmadımAyılamıyom ne olduki bana
Kendisi intikam için buraya gelip buradaki paylasimima beğenmedim yapmis diye burdan paylaştım. Yoksa ben de istemem böyle kişilerin buraya gelip bir şey yazmasını falan haklısınNur lütfen burdan etiketleyip laf sokma yapma oda cevap verecek hiç istemediğimiz bizi ilgilendirmeyen bir şey.
Beğenmedime takılmak da çok gereksiz zaten.
Beğenmedim atsın ne çıkar boşver beğenmedime takılma diye ne laflar ettiler bize de Hatim mesajına beğenmedim atana sorduk diye.Kendisi intikam için buraya gelip buradaki paylasimima beğenmedim yapmis diye burdan paylaştım. Yoksa ben de istemem böyle kişilerin buraya gelip bir şey yazmasını falan haklısın
Haklısın canımBeğenmedim atsın ne çıkar boşver beğenmedime takılma diye ne laflar ettiler bize de Hatim mesajına beğenmedim atana sorduk diye.
Sonra kendileri beğenmedim atanları ss alıp attılar basit komedi gibi izledik.
Umrunun u sunda bile olmasın ne atarsa atsın
Anlamadım kızda solundan kalkmış bugün hepten aşağı aşağı çekti beniBende bu gün bi hoşum iki kahve içtim halen ayılmadım
Ben de oğlana daldım uzun mesajlar yazdım bişman değilim.Anlamadım kızda solundan kalkmış bugün hepten aşağı aşağı çekti beni
Bazen yaptıkları nazlar ciyazlar eşiminkinin nazı geçiyor babanıza şu hizzmeti yapmadımBen de oğlana daldım uzun mesajlar yazdım bişman değilim.
Şimdi biraz daha iyi şükür heralde uyku şişliği de vardıStilex var mı gönül sür ondan yedire yedire bişey olmaz. Bize de olmuştu bi kere tüm vucut farklı yerlerde şişti hepsi küçükken bişey olmadı da baya sıkıntı verdi çocuğa.
Tedbiren alerji ilacı verilebilir belki bi aile hekimine de danışabilirsin
Tamam abla sağolGeçmiş olsun gönül bir şey olacağını sanmıyorum. Buz koyabilirsin, takip et canım
Yok bende sizin modunuzuda düşürmemeyeyimKızlar bana temizlik yapma ilhamı geliyor gibi
Hadi inşallah
Varmı başka ilham gelen
Sana güzel enerjiler gönderiyorumYok bende sizin modunuzuda düşürmemeyeyim
Kalkıp bir duş alayım açılırım belki
Şu duşu alıp geleyim acılırım inşallahSana güzel enerjiler gönderiyorum
Bende kendimi bi zorlasam bi açılsam devamı gelecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?