- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah namazı sonrası 1 saat manevi saat yaptım
Sonra oğlum uyuyorken bende biraz uyudum
Yeni Uyandık sayılır
Bütün güneşlikleri açtım
Şimdi kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
Bide dün oğlumun gözünün kenarını sinek ısırmıştı
Bugün biraz şişmiş bişey olur mu acaba
Geçmiş olsun gönül bir şey olacağını sanmıyorum. Buz koyabilirsin, takip et canımSabah namazı sonrası 1 saat manevi saat yaptım
Sonra oğlum uyuyorken bende biraz uyudum
Yeni Uyandık sayılır
Bütün güneşlikleri açtım
Şimdi kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
Bide dün oğlumun gözünün kenarını sinek ısırmıştı
Bugün biraz şişmiş bişey olur mu acaba
Ben Çocukken 7-8 yaşlarımdayken babaanneme giderdik bizim için hep oralet çayı olurdu rafında çok severdim her gidişimde doyasıya içerdim.
Çocuklarım benim o yaşıma geldi diye mi artık bilmiyorum geçen gün market gezerken gözüme oralet çayı çarptı. Eski anılar canlandı gözümde. Biraz utandım da eşime al demeye çocuk musun der diye.
Çocuğumun birini çağırdım yanıma hadi bunu babana götür ben istiyorum de alsın dedim.
Eşim vırın kırın etti ama aldı. Zararlı falan diyerek.
Eve geldik çocuklara yaptım beğenmediler aynı dolven şurup gibi dediler
Tamam içmeyin dedim.
Şimdi kendime yaptım eşime de itiraf ettim aslında benim canım çekmişti diye Allah Allah diyerek kafa salladı
Olayin aslı şu ki
Bu tadı çok özlemişim belki de bu tadı tattığımdaki zamanlarımi...Eki Görüntüle 3468233
Demek ki her insanın içinde yaşattığı bir çocuk var bir şekilde kendine hatırlattığıAfiyet olsun.
Ben de sırf bunu hissetmek için sıcak süte şeker koyup içerim bazen
Bıraksınlar hıhhh içten samimi gülüşümüze ortak olmak istememişler
Merak edenler için gelmiş arkadaş buna beğenmedim yapmışŞimdi ne yaşayan bir babaanne ne dede ne de o oralet olan raf var...
Onlar öldü ev eskidi raf çöktü..
Ama ben hala o günleri yasatabiliyorum zihnimde.
Kuru öksürük mu bonus ? Bende bi atlatmıştım geceleri uyutmuyordu. Sabah akşam keçi boynuzu kaynattım içtim hemen kesti dene istersenBayadır uyanığım ama yeni kalktım gece öksürmekten uyuyamadım.
Hala takır tukur artmış durumda.
Bİr duş alıp kendime geleyim
Bende ararım nur çok severim hatta eşimle gitiiğim çay bahcesinde isterimBen Çocukken 7-8 yaşlarımdayken babaanneme giderdik bizim için hep oralet çayı olurdu rafında çok severdim her gidişimde doyasıya içerdim.
Çocuklarım benim o yaşıma geldi diye mi artık bilmiyorum geçen gün market gezerken gözüme oralet çayı çarptı. Eski anılar canlandı gözümde. Biraz utandım da eşime al demeye,
çocuk musun der diye.
Çocuğumun birini çağırdım yanıma hadi bunu babana götür ben istiyorum de alsın dedim.
Eşim vırın kırın etti ama aldı. Zararlı falan diyerek.
Eve geldik çocuklara yaptım beğenmediler aynı dolven şurup gibi dediler
Tamam içmeyin dedim.
Şimdi kendime yaptım eşime de itiraf ettim aslında benim canım çekmişti diye Allah Allah diyerek kafa salladı
Olayin aslı şu ki
Bu tadı çok özlemişim belki de bu tadı tattığımdaki zamanlarımi...Eki Görüntüle 3468233
Sefan olsun ayıl ayıl öğlen oldupenyez83 duymasın kitap okutukdan sonra uyuya kalmışım hızlı bir kahvaltı kızımda sitemlendi birazsofrayı topladım çayımı içip ayılayım biraz
Ayılamıyom ne olduki banaSefan olsun ayıl ayıl öğlen oldu