- 1 Aralık 2021
- 12.820
- 43.803
- 548
- 34
Bulaşık makinesi parlatıcısı ile sil durula uzun bir süre iz olmuyorKızlar ben kendimi durduramadım, mutfaktaki balkona girdim temizledim her şeyi yerleri sildim düzenledim, sonra banyo duvarlarını sildim, şimdi bebişle beraber banyo yapcaz
Bir de size şey sorucam duşa kabini nasıl temizliyorsunuz ve nasıl temiz tutuyorsunuz
Ben temizliyorum bir haftaya yine kirleniyor
Banyodan sonra kurulamam mı lazım ne yapmam lazım bir de duşakabinin kapakları buğulu buğulu pis gibi duruyor ne yapsam düzeltemedim
Fikirlerinizi bekliyorum çiçekler
Teşekkür ederiiimBulaşık makinesi parlatıcısı ile sil durula uzun bir süre iz olmuyor
Teşekkür ederiiim
Son zamanlar bimden dusakabin spreyi var onu sıkıyorum. Ama en etkilisi bekletme her dus sonrası iki üç fıslat sil kurula.Kızlar ben kendimi durduramadım, mutfaktaki balkona girdim temizledim her şeyi yerleri sildim düzenledim, sonra banyo duvarlarını sildim, şimdi bebişle beraber banyo yapcaz
Bir de size şey sorucam duşa kabini nasıl temizliyorsunuz ve nasıl temiz tutuyorsunuz
Ben temizliyorum bir haftaya yine kirleniyor
Banyodan sonra kurulamam mı lazım ne yapmam lazım bir de duşakabinin kapakları buğulu buğulu pis gibi duruyor ne yapsam düzeltemedim
Fikirlerinizi bekliyorum çiçekler
Sirke bulaşık sıvısı zünger.Son zamanlar bimden dusakabin spreyi var onu sıkıyorum. Ama en etkilisi bekletme her dus sonrası iki üç fıslat sil kurula.
Sendin dimi o emin olamadım. Karışımı olaan vardı diyeSirke bulaşık sıvısı zünger.
Bonus cidden anlamiyorum Bu kaktüs tombik kısa boyluydu rengi de uçuktu sarımsı yesil. Zayıflayarak uzuyor rengi de koyu yeşil oldu neden zayıfladı büyüyordur dimi
Bunu gördüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?