Yeşil meçimek yemeğim var birazda makarna bugün onları yeriz yarında bir dolma yapma fikrim var kismet bakalım2 cam sildim geldim. Bugün pek iş yapasım yok gibi. Ne yemek yapacağıma da karar veremedim zaten.
Size bakıp kopya cekicem ne iş yapıyorsunuz ️ ️ ️
ne yemek yapıyorsunuz deyiverin bakim ️ ️ ️
Karnıyarık ile normal patlıcan yemeği arsında gidip geliyorum şuan2 cam sildim geldim. Bugün pek iş yapasım yok gibi. Ne yemek yapacağıma da karar veremedim zaten.
Size bakıp kopya cekicem ne iş yapıyorsunuz ️ ️ ️
ne yemek yapıyorsunuz deyiverin bakim ️ ️ ️
Dünden yemek olunca aşırı mutlu oluyorum ödül gibi her gün yeni yemek yapma düşüncesi beni yoruyor yine de şükürler olsun ki yapacak yemeğimiz var.Yeşil meçimek yemeğim var birazda makarna bugün onları yeriz yarında bir dolma yapma fikrim var kismet bakalım
Patlicanim var olabilir alsinda düşüneyim ben de bunuKarnıyarık ile normal patlıcan yemeği arsında gidip geliyorum şuan
Ben karnı yarığa karar verdim zor geliyor aslında ama ev ahalisi mutlu olsunPatlicanim var olabilir alsinda düşüneyim ben de bunu
Yemeğimi genelde 2 öğünlük ayarlarım 3 kez ısıtmamaya gayret ederim ama hiç bellide olmuyor bazen o akşam eşimin oğlumun işi çıkıyor gelmeyince kalıyor çok şükür eşim taze yemek diye tuturanlardan değil hiç sorun etmez oğlumda yokluğumda biraz düzelmiş şimdi sorun çıkarmıyor ufak kızda aşamadığımız bir sorunDünden yemek olunca aşırı mutlu oluyorum ödül gibi her gün yeni yemek yapma düşüncesi beni yoruyor yine de şükürler olsun ki yapacak yemeğimiz var.
Benim çocuklar da bir önceki günden yemek kalınca yine mi aynısı dediği zamanlar oldu ve ben gerçekten üzüldüm. Çünkü biliyorum ki dünyanın başka yerlerinde günü aç olarak bitiren çocuklar var. Bunu bilirken israf yapmak bana çok kotu hissettiriyor. Ve bu düşüncemi onlarla paylaştım. Onlarda o günden sonra daha dikkatliler . Zaten mümkün mertebe yemekleri az yapıyorum ki bir gün sonraya yenisini yapayım ama bazen bitmiyor yine de kalıyor. En azından o zamanlar başka yemek istemesinler. Sulu kaldıysa yanına pilav ve salata yapıyorum. Daha ne yapabiliriz ki?Yemeğimi genelde 2 öğünlük ayarlarım 3 kez ısıtmamaya gayret ederim ama hiç bellide olmuyor bazen o akşam eşimin oğlumun işi çıkıyor gelmeyince kalıyor çok şükür eşim taze yemek diye tuturanlardan değil hiç sorun etmez oğlumda yokluğumda biraz düzelmiş şimdi sorun çıkarmıyor ufak kızda aşamadığımız bir sorunTaze günlük yemek umarım büyüdükce gözlemledikce çözeceğiz
Oh mis afiyet olsun herkese şimdidenBen karnı yarığa karar verdim zor geliyor aslında ama ev ahalisi mutlu olsun
Aleyküm selamSelam kızlarrrr
Soğan çiğ miydi pişmiş miydi ?Kızlar 2 gündür dolapta duran kısır yenir mi sizce
İçinde soğan yoktu canım .Aleyküm selam
Soğan çiğ miydi pişmiş miydi ?
bir bak nasıl kokuyor kokusundan anlarsin ekşi mi kokuyor?
Ben bunu maratona davet olarak kabul ediyorum ve ayağımın tozuyla iş yapmaya gidiyorumKarnı yarık tamam yemeğe yakın koyucam fırına️
Şimdi kalan bulaşığı halledip eve giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?