- 23 Mart 2022
- 14.153
- 52.839
- 41
Umarım yanınızda birileri vardır da, benim gibi içten içten gülmek durumunda kalıyorsunuzdurAyy çok gülemiyorum altıma yapcam
Çay içiyorum ve karşı koltukta eşim var güldürmen yahuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım yanınızda birileri vardır da, benim gibi içten içten gülmek durumunda kalıyorsunuzdurAyy çok gülemiyorum altıma yapcam
Niye gülüyorsun diyince gerçekten açıklamada bulunmak istemiyorum ve evet içime gülüyorum sisiyorum morariyorumUmarım yanınızda birileri vardır da, benim gibi içten içten gülmek durumunda kalıyorsunuzdur
Umarım yanınızda birileri vardır da, benim gibi içten içten gülmek durumunda kalıyorsunuzdur
Ben buna güldüm ama anlamadım hanfendiOnliy penyez ken taç mi
af buyurOnliy penyez ken taç mi
BendeBen buna güldüm ama anlamadım hanfendi
İzlemedin mi attığım videoyu adam diyo orda koluna şerife yazdırmış videonun üzerinde de yazıyorBen buna güldüm ama anlamadım hanfendi
Only penyezden çıkaramadım ki orda aklım gittiİzlemedin mi attığım videoyu adam diyo orda koluna şerife yazdırmış videonun üzerinde de yazıyor
Tamam şey ettik içineOhoo bi de anlatıyorum ya
Bırah ya her şeye gülüp ben de kalamazsın öyleOnly penyezden çıkaramadım ki orda aklım gitti
Dolunay var üstüme gelmeBırah ya her şeye gülüp ben de kalamazsın öyle
Dolunay var üstüme gelme
Agri kesici alsan bari İlginç bir şekilde bende o meşhur yan etkileri yok hatta hamilelik başladığından beri hiçbir dolunaydan etkilenmedimHatırlatma başım zonkluyo zaten öksürmekten bi de dolunay vurmasa
Agri kesici alsan bari İlginç bir şekilde bende o meşhur yan etkileri yok hatta hamilelik başladığından beri hiçbir dolunaydan etkilenmedim
Geçmiş olsunYok hamdolsun iyiyim öksürmekten başım ağrıdı dolunay değil bence öksürünce çok kötü oluyo çünkü