Başka diş belirtileri varmı peki? Kulağı ağrıyor ola bilir bir doktor görse iyi olur sanki. Geçmil olsun bebişe.Kmsl Hnd
Sorum sana olmakla birlikte tüm küçük bebesi olanlara aslında.
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem?
Gözümden kalıplar çıktı kısmına bayıldımBugün neler yapıldı,
Yatagin nevresimleri değiştirildi
Ev süpüruldu, silindi,
Tozlar alındı
Bulaşık makinesi calistirildi, boşaltıldı.
Çamaşır katlandı
Ütü yapıldı.
Camların önü silindi
Kedinin tuvaleti temizlenip yıkandı.
Banyo fayanslari silindi.
Komple yıkandı.
Kızımla duş alındı.
Şimdi de kahve keyfi , pilim yok artık .
Yemeğim vardi, ama yine yapicaktim,eşim aradı mesaideyim deyince gözümden kalpler çıktıyemekten yırttim..
İş yaparken aramış , duymadım,. Çağrıyı görünce dedim ne olur mesaideyim siz yemek yiyin desin.. duam kabul olduGözümden kalıplar çıktı kısmına bayıldım
Salyası akıyor, yansıları kıpkırmızı ama hava bayağı serin. Elimi vurduğumda alt dişleri şişmiş.Başka diş belirtileri varmı peki? Kulağı ağrıyor ola bilir bir doktor görse iyi olur sanki. Geçmil olsun bebişe.
Tamam canım distir, o zaman.Salyası akıyor, yansıları kıpkırmızı ama hava bayağı serin. Elimi vurduğumda alt dişleri şişmiş.
Tamam canım distir, o zaman.
Dr a goturde jel versin.
Rahatlasın kuzucuk
Kız keşke başka bir şey isteseydin. Şöyle yat kat, bankada naktİş yaparken aramış , duymadım,. Çağrıyı görünce dedim ne olur mesaideyim siz yemek yiyin desin.. duam kabul oldu.
Bileydim etmez mıydımKız keşke başka bir şey isteseydin. Şöyle yat kat, bankada nakt
Takı, toka, makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri düzenleme ayıklamaNego odev neydi canim ben kaçırdım
Evi süpürdüm, sildim kuruyan çamaşırları toplayıp kaldırdım.
Toz aldim, yemek yaptım wc banyo temizlendi..balkon ve cam silindi.
Cocuklarin yatagini düzenledim.
Salyası akıyor, yansıları kıpkırmızı ama hava bayağı serin. Elimi vurduğumda alt dişleri şişmiş.
Ozaman dişten canım eczaneden calgel al sür azcık rahatlar. Kaç aylık bebeğin? Bizimki şimdi alt azılara geçti gecemiz gündüzümüz mızmızlık+uykusuzlukPsikolojik Deliii
D e f n e
Kmsl Hnd
Teşekkür ederim kızlar. Götüreceğimiz hastaneyi aradım. Çocuk doktoru olan ama çocuktan pek anlamayan bir doktor var şu an. Sabah kendi doktoruna götüreceğim.
Ohh mis daha nolsun eline sağlık :) arada kaçamak iyi geliyor,hep iş hep iş olmaz ki :) efo duymasınKızlar valla bugün ödev filan yapamadım
Sabah kalktık kahvaltı yaptık
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Tozlar aşındı
Çamaşır toplandı
Banyo yıkandı
Kızlarla birlikte awm ye gezmeye gittik yemek yedik kahve içtik
Eve geldik bi makarna haşladım ketçap mayonezle yedik
Banyo yaptım minnoşumu yıkadım birazdan uyutup dinlenecem vallahi çok yoruldum
Ben bilmeden yapmışım ödevi :) eşimşn 3tane yıllanmış parfümünü de attım rahatladım. Ne sıkıyor ne atıyor,çaktırmadan ben attım :)Takı, toka, makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri düzenleme ayıklama
Taki toka olayim yok gibi birsey ama yarin bakim ürünlerini hallederimTakı, toka, makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri düzenleme ayıklama
Kizlar su diş jelleri zararliymis, tırtıklı emzikler var onlardan alin isterseniz yada yesilsogan fln verin eline bebisinOzaman dişten canım eczaneden calgel al sür azcık rahatlar. Kaç aylık bebeğin? Bizimki şimdi alt azılara geçti gecemiz gündüzümüz mızmızlık+uykusuzluk
Ohh mis daha nolsun eline sağlık :) arada kaçamak iyi geliyor,hep iş hep iş olmaz ki :) efo duymasın
Size de çok geçmiş olsun.Ozaman dişten canım eczaneden calgel al sür azcık rahatlar. Kaç aylık bebeğin? Bizimki şimdi alt azılara geçti gecemiz gündüzümüz mızmızlık+uykusuzluk
Bilmiyordum canım,yarım tüp var evde sürmeyelim ozaman. Havuç veriyorum ben emzik fln hak getire artık bize büyüdük :)Kizlar su diş jelleri zararliymis, tırtıklı emzikler var onlardan alin isterseniz yada yesilsogan fln verin eline bebisin