etiketledim geldi mi etiket
Ben bunlari daha yeni yaptim bisuru ruj filan attim efo ya yeniden yapmama gerenk yokk15 ağustos ödevi :
Makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri vs düzenlemek, kullanmadıklarımızı atmak, organizer tarzı kutulara koymak.
Takı ve tokaları da.
Ben organizer olarak peynir kutularını kullanıyorum, dışlarını eski bir penyemin kolunu kesip onunla kaplamıştım, fikir olsun
BencedeNazar ettilerNego
Geçmiş olsun canımGünaydınn
Ben hayatımda bu kadar sıcak görmedim dün geceden beri sıcaktan hastalandım hala kendimde değilim sarhoş gibiyim
Hiç şikayet yok, sen değil miydin ev işi yapmayı özledim diyenEve geldim canım gelmez olaydımyokluğumdan fayda eşim heryeri açmış toz yuvası ev. Arka balkona kuşlar yuva yapmış elleyemedim yavruları çıkınca gidiyor ozaman yıkarım artık. (Pek kullanmam orayı)
Valizleri boşalttım
mutfağa mini duş aldırdım
Balkonu eşim yıkadı
Buzdolabını sildim
Gardolap üstlerini sildim
Az mola verdim,zaten zorla iş yapıyorum,alıştım anneciğimin rahat evine :)
Kalkayım da eve girişeyim daha çok iş var
Harika
Ooo süperBen bunlari daha yeni yaptim bisuru ruj filan attim efo ya yeniden yapmama gerenk yokk
ben etiketlemeye hiç niyetin yok değilmi maliii beni biliyorsun ondanetiketledim geldi mi etiket
Ankara ya yazın başından beri ilk defa bu kadar sıcak oldu dün 38dereceydinere kız sizin orası.biz yeni serinledik daha.üç gündür eridik resmen
sen çayını içip kurabiye yerken bizi izlersin abla boşver napcan diyetiben etiketlemeye hiç niyetin yok değilmi maliii beni biliyorsun ondan
komşuyuz kızSivas bile sıcakta aboow:) yakınız ben de Malatya'da kavruluyorum Sivastan geçen ay iki kez falan geçtim hep serin ohh diyordum
BurdayimmmmmNego
@malii
@Bonus
@hip
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
@Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
@tosia
C Cay6
@ozenti
Nerde çekirgelerim benim
kurudur oranın sıcağı di mi.bizde dıbık dıbık yapış yapış oluyozAnkara ya yazın başından beri ilk defa bu kadar sıcak oldu dün 38dereceydi
Yarın tekrar annemlere gidicez bir sürü yol çekicem daha kendime gelemedim
değilmi ya kız ben diyet yapanlarıkafam döndü yeminle bi oba bi kertenkeleler bi bu
sen çayını içip kurabiye yerken bizi izlersin abla boşver napcan diyeti
kız annem dur şurda gaza gelmeye çalışıyoz sen napıyon aboooodeğilmi ya kız ben diyet yapanları
gördüm bir gıram vermediler
ya akrabalarda hepsi 100 kilo varlar
ip atlamalar yürüyüşler pilatesler spor salonuna gidenler diyetisyene gidenler
iyi işte gaza gelirsinizkız annem dur şurda gaza gelmeye çalışıyoz sen napıyon aboooo
He valla ablacım komşuyuz kaynanama uzakta yaşayamıyorum yakomşuyuz kız
Nego
@malii
@Bonus
@hip
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay