Görev tamamlandı canım bayadır kullanmadiklarim vardı arasında sayende kurtuldum15 ağustos ödevi :
Makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri vs düzenlemek, kullanmadıklarımızı atmak, organizer tarzı kutulara koymak.
Takı ve tokaları da.
Ben organizer olarak peynir kutularını kullanıyorum, dışlarını eski bir penyemin kolunu kesip onunla kaplamıştım, fikir olsun
Yatılı misafir yorucu oluyor, düzen de bozulunca insan geriliyor. Kolay gelsin canımGunaydinlarrrr.
Nego odevimi yaptim lakin evimde yafili misafirler var her yer her yerde kalkipda ortaligi toplayayim kafayi yicem bu halden
Ben de 5 te uyandım kız.Günaydınlar. 5 den beri uyanığım zorla
Benim küçük oğlum hep o saatte uyanıyor canımBen de 5 te uyandım kız.
Da sen niye 5 te uyandın?
Bende dolu var. İşe girisiyim bir an önce16 ağustos ödevi :
Kullanmadığımız aman dursun bir gün lazım olur dediğimiz ama bir türlü lazım olmayan bir kıyafet veya eşyayı elden çıkarmak. Miktarı size kalmış.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
deniz diyette
Ah su erkekler hep hazira konarlar zaten.Kahvaltı hazır sayılır, baba oğul gelsin diye bekliyorum bu saatte herkes uyur ben ayakta
Kaç yaşında ?Benim küçük oğlum hep o saatte uyanıyor canım
Doktor kanka.Kmsl Hnd
Sorum sana olmakla birlikte tüm küçük bebesi olanlara aslında.
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem?
Ayy çok hoşsunBende dolu var. İşe girisiyim bir an önce
Günaydinlar ifenim. Bugün benim oglanin ısırma huyunun önüne gecmek icin buyuk öpücük calismasi yapiyorum onunla
İmmmmmmmuuuuuaaahhhhhh
Gel sana da yapalim efocum hafif tükürüklu hehehehhehehehhw,
Bir kahvalti edip dönerim..
4.5 yaşındaKaç yaşında ?
Uyumaz canım uyumaz alıştım artık mecburen. Abisi de öyleydi şimdi 7 ye kadar uyuyor lütfenAlıntı yaptım ama çıkmadı.
Nego
Ya arkadaş yatıp uyusanız ya.
Benim büyük kızım da 5,5 yaşında. Saat 5 e geliyordu uyanmış. Bir baktım burnu kanıyor. Temizledim, yatağa yatırdım, küçük kızım uyandı.
Günaydın herkese. Efoo bukadar mı olur :) dün annemden dar gelen birkaç parça eşya getirmiştim,evden de ekledim,giysi kumbarasına attım. Onun yerine ben cekmece düzenlerim,geçen yapamamıştım.16 ağustos ödevi :
Kullanmadığımız aman dursun bir gün lazım olur dediğimiz ama bir türlü lazım olmayan bir kıyafet veya eşyayı elden çıkarmak. Miktarı size kalmış.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
deniz diyette
İyi yolculuklarGünaydın kahvaltı yaptik yola çıkıcaz
Herkese kolay gelsin
Ne güzel denk gelmişGünaydın herkese. Efoo bukadar mı olur :) dün annemden dar gelen birkaç parça eşya getirmiştim,evden de ekledim,giysi kumbarasına attım. Onun yerine ben cekmece düzenlerim,geçen yapamamıştım.