Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eki Görüntüle 2298589 bendeki durum da bu bir de tezgahımın üstünde 6 lı baharat takımım var elimin altında olması gerekenleri orda tutuyorum hep
Cok sevdim oldukca duzenli . Benim sorunum büyük kavanozum yokmuş. Sizin görünce anladim
.kilerine bayildim kitlik ciksa sana gelelim hepimiz 😂😂..

Ben dün temizliğini bitirdim, canım çıktı 😅 tüm elbiseleri yıkadım, yerleştirdim, ütüledim. Yastıkları, yorganları, perdeleride yıkadım. Evden bir sürü çöp attım, kap kaçak, kıyafet, banyodaki malzemeler Vs. Sonra dolapları iyice temizleyip düzenledim. Banyo, mutfak kapsamlı bir şekilde her yerini sildim. En son süpür,sil, toz al yaptım. 2 güne eski halini alır ama valla yetişemiyorum. Kırli sepetleri doldu bile 😁
Ooo ellerine sağlık epey iş yapmışsın 😍
Eflal canım ben bu tempoya ayak uyduramıyorum ya :KK43: kızım çok huysuz içerden bir yere gitsem kıyamet kopuyor.mutfağa götürüyorum orda da durmuyor.eşim işten gelinceye anca yemek bulaşık evi süpürme falan oluyor.napcam ben bilmiyorum.oturmayı da öğretmeye çalışıyorum ama desteksiz oturma da yol kat edemedik daha 🥴
Tamam canım sen bilirsin 😊
Yaptıklarım
sabah etli pilav yaptîm
çocuklara kahvaltı hazırladım
Çam.mak.sabahtan beri çalışıyor. Kaç çamaşır astım hatırlamıyorum
çocukların çarşafları nı yîkadım kuruttum yataklarına serdim
tuvaleti n fayansi boydan boya .bi güzel sildim.Salonun ve çocuk odasının camlarını sildim perdeleri yıkanıyor
Halıları yıkamacı ya verdim
evi süpürdüm sildim Toz aldım.koltukların altlarını süpürdüm.
Valizin bi kısmını yerlestirdim.birazdan duş alıp kaşımı aldırma gitcem.akşama da pizza yapıcam. TabanlarıM ağrıyo nasıl yapacaksam😯
Ellerine sağlık çok iş yapmışsın 😍
Kizlar yeni girebildim.
Buzdolabini temizledim sildim.. mutfak cekmecelerini elden gecirdim
Evi süpürdum.
.
Eline sağlık canım
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Sorum sana olmakla birlikte tüm küçük bebesi olanlara aslında.
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem? 😭😭😭
Canım götür doktora kulak enfeksiyonu olabilir ihmale gelmez.

Ooo ellerine sağlık epey iş yapmışsın 😍

Tamam canım sen bilirsin 😊

Ellerine sağlık çok iş yapmışsın 😍

Eline sağlık canım

Canım götür doktora kulak enfeksiyonu olabilir ihmale gelmez.
Bir kaç hafta önce götürdüm. Bir şey yok dedi doktor. Dişi yapıyor dedi. Ama haklısın. Gotureyim acile.

Bugün neler yaptım:
Bütün evi süpürüp sildim
Ödevimi yaptım
Tuvalet banyo çamaşır suyuyla yıkandı
Mutfak tezgahı ve fayansı yağ sökücüyle silindi
İki balkon yıkandı
İki makine çamaşır attım astım
Danteller vardı ütülenecek onlar ütülendi
Yemek faslını hiç yazmıyorum bile
Şimdi de banyo yapıp kahve içeceğim bana terapi gibi oluyor
Gece de uyumadan önce kitap okurum mis:)
Amaaaaaaa ne var ki camlar açık olduğundan yarın hatta geceye hiç temizlik yapmamış gibi her yer toz olacak pöfff:KK43:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Sorum sana olmakla birlikte tüm küçük bebesi olanlara aslında.
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem? 😭😭😭
Canım ağrı kesici ver bence ,,,, kulak ağrısı da olabilir ya da diş çıkarıyordur o da yapmış olabilir👍👍
Ama yarın da devam ederse götür bence bi doktora geçmiş olsun 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Bencede :KK45:

Geçmiş olsun canım

Hiç şikayet yok, sen değil miydin ev işi yapmayı özledim diyen :KK70:
Kolay gelsin

Harika 😍

Ooo süper 😍
Ama insan rahata da çabuk alışıyormuş 🙈😄
İşler bitti pestilim çıktı ama çok sevindim 1 günde bitmesine,eski düzene geri dönmek gözümde büyüyordu.

X