- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
En sevdiğim şey evden gereksiz eşya atmakEvden çıkmadan önce hazırlanırken eşim bir tişörtünü giyecekti baktı yakası eskimiş ben de atalım o zaman bunu giymeyeceksen dedimtabi küplere bindi
Eşimin en nefret ettiği konu atmak ve benim en büyük hobim atmak
Nasıl değiştiricem bilmiyorum
Geçmiş olsun canımBen bır ara ayikladim, ama tekrar ayiklamam lazım..
Sabah eşim ise gittikten sonra içimden geçirdim, ne var ne yok ayikliyayim diye.
Yapabilirim inşallah.
Uyurken boynumu incittim galiba ,şuan çok ağrıyor..
Ben atmayı seviyorum, atarım hiç affetmemEvden çıkmadan önce hazırlanırken eşim bir tişörtünü giyecekti baktı yakası eskimiş ben de atalım o zaman bunu giymeyeceksen dedimtabi küplere bindi
Evden çıkmadan önce hazırlanırken eşim bir tişörtünü giyecekti baktı yakası eskimiş ben de atalım o zaman bunu giymeyeceksen dedimtabi küplere bindi
Bende bayılırım atmaya. Eşim yüzünden senelerdir bizimle yaşayan eşyalar var,artık çaktırmadan o yokken toplayıp çocuklara attırıyorum. Geçen vitrinim kırık at dedim atmıyor ama 2senedir kırık öylece toz sildiriyor köşede. Aldım sürükleye sürükleye çıkardım apartmana parmağımıda sıkıştırıp ezdim. Eve geldi homur homır söktü sığınağa koydu gene atmadıEn sevdiğim şey evden gereksiz eşya atmak
Eşin evde yokken at gitsin.. vallahi nasıl alisirlarsa öyle gider.
Eşim huyumu biliyor mesela evde birseyi kayboluyor, dediği ilk şey iyi düşün atmış olmayasınkendimden şüphe ettiriyor
Tlcde istifçiler programı için biçilmiş kaftan bizimki deBende bayılırım atmaya. Eşim yüzünden senelerdir bizimle yaşayan eşyalar var,artık çaktırmadan o yokken toplayıp çocuklara attırıyorum. Geçen vitrinim kırık at dedim atmıyor ama 2senedir kırık öylece toz sildiriyor köşede. Aldım sürükleye sürükleye çıkardım apartmana parmağımıda sıkıştırıp ezdim. Eve geldi homur homır söktü sığınağa koydu gene atmadı
Merhaba kullanmadiklarinizi kolileyip kaldırabilirsiniz eskimişse hiç bekletmeyin atin gitsin kolay gelsin şimdidenKızlar zaman zaman takip ediyorum ama katılmaya cesaret edemiyorum . Sizlere bir şey sormak istiyorum evde çok fazla tava var ve gereksiz yer kaplıyor , atsak mı yoksa dolaptan kaldırsak mı karar veremiyorum . Siz olsanız ne yapardınız
16 ağustos ödevi :
Kullanmadığımız aman dursun bir gün lazım olur dediğimiz ama bir türlü lazım olmayan bir kıyafet veya eşyayı elden çıkarmak. Miktarı size kalmış.
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
@dstn33
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
@Feminas
@Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
@Cay6
I inessa armand
@ozenti
Bir sorunları , deformeleri yok kullanılabilirler , yer kaplıyorlar bu da gözüme batıyor . Sanırım dediğiniz gibi yapmalıyımMerhaba kullanmadiklarinizi kolileyip kaldırabilirsiniz eskimişse hiç bekletmeyin atin gitsin kolay gelsin şimdiden
Bize dr oyle dedi panik aileleri sakinlestirsin diye veriyoruz bi işlevi yok gibi bise dedi zaten zararli dediBilmiyordum canım,yarım tüp var evde sürmeyelim ozaman. Havuç veriyorum ben emzik fln hak getire artık bize büyüdük :)
Ayy parmağın için geçmiş olsun, bende TV sehpasını öyle yapmıştımBende bayılırım atmaya. Eşim yüzünden senelerdir bizimle yaşayan eşyalar var,artık çaktırmadan o yokken toplayıp çocuklara attırıyorum. Geçen vitrinim kırık at dedim atmıyor ama 2senedir kırık öylece toz sildiriyor köşede. Aldım sürükleye sürükleye çıkardım apartmana parmağımıda sıkıştırıp ezdim. Eve geldi homur homır söktü sığınağa koydu gene atmadı
Hayırlı yolculuklarKızlar bende yola çıktım. İlk defa erken kalktım sarhoş gibiyim.uykum varrrrr.yine yazarım.bi 10 gün evde yokum
Cesarete lüzum yok canım kasmıyoruz, motive olmak için yazıyoruz.Kızlar zaman zaman takip ediyorum ama katılmaya cesaret edemiyorum . Sizlere bir şey sormak istiyorum evde çok fazla tava var ve gereksiz yer kaplıyor , atsak mı yoksa dolaptan kaldırsak mı karar veremiyorum . Siz olsanız ne yapardınız
En sevdiğim ev az eşyalı sade evBen bunu Zaten yaptım ama yine bakacağım bir şeyler :) oğlum Televizyonumuzun ekranını kırdı, ünite ile beraber attık. Salonumda sadece koltuk takımım Ve yemek masam var. Tek aksesuarda büyük bir tablobu sadeliği çocukların odasında da yapmak istiyorum ama oyuncakları Ve elbiseleri o kadar çok kii
Sende bendensin, ama ben atalım demiyorum mevsim geçişinde atıyorum oda o kiyafeti unutmus oluyorEvden çıkmadan önce hazırlanırken eşim bir tişörtünü giyecekti baktı yakası eskimiş ben de atalım o zaman bunu giymeyeceksen dedimtabi küplere bindi
Hayirli yolculuklarKızlar bende yola çıktım. İlk defa erken kalktım sarhoş gibiyim.uykum varrrrr.yine yazarım.bi 10 gün evde yokum
Asla unutmaz özellikle ne eksikse anlıyor sankiSende bendensin, ama ben atalım demiyorum mevsim geçişinde atıyorum oda o kiyafeti unutmus oluyor
Ben kendimde denedin buz gibi havalı yaptı damağımı. Hiç faydası yok diyemem,onu sürünce rahatlıyordu oğlum. Ama zararı varsa kullanmam artık. Bizede dr vermişti,hepsi farklı konuşuyor :)Bize dr oyle dedi panik aileleri sakinlestirsin diye veriyoruz bi işlevi yok gibi bise dedi zaten zararli dedi
16 ağustos ödevi :
Kullanmadığımız aman dursun bir gün lazım olur dediğimiz ama bir türlü lazım olmayan bir kıyafet veya eşyayı elden çıkarmak. Miktarı size kalmış.