Düzenli Evimiz & Hayatımız

En sevdiğim şey evden gereksiz eşya atmak
Eşin evde yokken at gitsin.. vallahi nasıl alisirlarsa öyle gider.
Eşim huyumu biliyor mesela evde birseyi kayboluyor, dediği ilk şey iyi düşün atmış olmayasın kendimden şüphe ettiriyor

Ben bır ara ayikladim, ama tekrar ayiklamam lazım..
Sabah eşim ise gittikten sonra içimden geçirdim, ne var ne yok ayikliyayim diye.
Yapabilirim inşallah.
Uyurken boynumu incittim galiba ,şuan çok ağrıyor..
Geçmiş olsun canım
Ben atmayı seviyorum, atarım hiç affetmem

Bende bayılırım atmaya. Eşim yüzünden senelerdir bizimle yaşayan eşyalar var,artık çaktırmadan o yokken toplayıp çocuklara attırıyorum. Geçen vitrinim kırık at dedim atmıyor ama 2senedir kırık öylece toz sildiriyor köşede. Aldım sürükleye sürükleye çıkardım apartmana parmağımıda sıkıştırıp ezdim. Eve geldi homur homır söktü sığınağa koydu gene atmadı

Tlcde istifçiler programı için biçilmiş kaftan bizimki de

Günaydın kızlar... Bu aralar eşim evde uyku düzenimiz alt üst oldu gece geç yatıyoruz sabah kalkmak bilmiyoruz daha yeni kahvaltı yaptık ve kahvaltiliklari toplayıp kaçtım uzanıyorum tembel tembel geç kalkmak hiç iyi değil kızlar yaaaa

Bu arada kendime gelince çorap ve iç çamaşırı ayiklamasi yapayım atılacaklar vardır içlerinde kesin

Merhaba kullanmadiklarinizi kolileyip kaldırabilirsiniz eskimişse hiç bekletmeyin atin gitsin kolay gelsin şimdiden

Ben bunu Zaten yaptım ama yine bakacağım bir şeyler :) oğlum Televizyonumuzun ekranını kırdı, ünite ile beraber attık. Salonumda sadece koltuk takımım Ve yemek masam var. Tek aksesuarda büyük bir tablo bu sadeliği çocukların odasında da yapmak istiyorum ama oyuncakları Ve elbiseleri o kadar çok kii

Merhaba kullanmadiklarinizi kolileyip kaldırabilirsiniz eskimişse hiç bekletmeyin atin gitsin kolay gelsin şimdiden
Bir sorunları , deformeleri yok kullanılabilirler , yer kaplıyorlar bu da gözüme batıyor . Sanırım dediğiniz gibi yapmalıyım

Ayy parmağın için geçmiş olsun, bende TV sehpasını öyle yapmıştım
Kızlar bende yola çıktım. İlk defa erken kalktım sarhoş gibiyim.uykum varrrrr.yine yazarım.bi 10 gün evde yokum
Hayırlı yolculuklar
Cesarete lüzum yok canım kasmıyoruz, motive olmak için yazıyoruz.
Tavaları atma bence, kolileyip kaldır, kullandıkların yıpranınca değişirsin
En sevdiğim ev az eşyalı sade ev

Sende bendensin, ama ben atalım demiyorum mevsim geçişinde atıyorum oda o kiyafeti unutmus oluyor

Bize dr oyle dedi panik aileleri sakinlestirsin diye veriyoruz bi işlevi yok gibi bise dedi zaten zararli dedi
Ben kendimde denedin buz gibi havalı yaptı damağımı. Hiç faydası yok diyemem,onu sürünce rahatlıyordu oğlum. Ama zararı varsa kullanmam artık. Bizede dr vermişti,hepsi farklı konuşuyor :)

Kahvaltı sırasında yataklar havalandı,toplandı.
Ev süpürüldü,toz alındı.
Banyo,wc yıkandı.
Ocağa yemeğimi koydum,mutfağıda topladım.
Makinede çamaşır var,bitince balkonu yıkayıp sericem ama hava kapalı..
Sırada ödev var :) çay keyfinden sonra yapıcam inşallah.

16 ağustos ödevi :

Kullanmadığımız aman dursun bir gün lazım olur dediğimiz ama bir türlü lazım olmayan bir kıyafet veya eşyayı elden çıkarmak. Miktarı size kalmış.

bayram temizliğinde ne kadar giymediğim kiyafet varsa, kızımın küçülenleri de dahil toparladım ayırdım yolladım ihtiyaç sahiplerine :) ödevimi yapmış sayın yani.

bu aralar hiçbirşey yapamiyorum kızım kucağımdan inmiyor, babası da yoğun çalışıyor gelip alamıyor yarım saat görüp gidiyor. O arada neyi yetiştirirsem artık

çok fena yorgunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…