Düzenli Evimiz & Hayatımız

15 ağustos ödevi :

Makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri vs düzenlemek, kullanmadıklarımızı atmak, organizer tarzı kutulara koymak.
Takı ve tokaları da.

Ben organizer olarak peynir kutularını kullanıyorum, dışlarını eski bir penyemin kolunu kesip onunla kaplamıştım, fikir olsun 😊
Görev tamamlandı canım bayadır kullanmadiklarim vardı arasında sayende kurtuldum 🤗😘 Nego Nego

Bende dolu var. İşe girisiyim bir an önce
Günaydinlar ifenim. Bugün benim oglanin ısırma huyunun önüne gecmek icin buyuk öpücük calismasi yapiyorum onunla 😂😂😂😂😂
İmmmmmmmuuuuuaaahhhhhh
Gel sana da yapalim efocum hafif tükürüklu hehehehhehehehhw,
Bir kahvalti edip dönerim..

Doktor
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Sorum sana olmakla birlikte tüm küçük bebesi olanlara aslında.
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem? 😭😭😭
Doktor kanka.
Sac kurutma tutup o kulaginin üstüne yatirirdi bizimkiler
Allah sifa versin canimcanim kardisim

Bende dolu var. İşe girisiyim bir an önce
Günaydinlar ifenim. Bugün benim oglanin ısırma huyunun önüne gecmek icin buyuk öpücük calismasi yapiyorum onunla 😂😂😂😂😂
İmmmmmmmuuuuuaaahhhhhh
Gel sana da yapalim efocum hafif tükürüklu hehehehhehehehhw,
Bir kahvalti edip dönerim..
Ayy çok hoşsun 😂
Kaç yaşında ?
4.5 yaşında

Alıntı yaptım ama çıkmadı.
Nego Nego
Ya arkadaş yatıp uyusanız ya. :işsiz:
Benim büyük kızım da 5,5 yaşında. Saat 5 e geliyordu uyanmış. Bir baktım burnu kanıyor. Temizledim, yatağa yatırdım, küçük kızım uyandı. :KK70:
Uyumaz canım uyumaz alıştım artık mecburen. Abisi de öyleydi şimdi 7 ye kadar uyuyor lütfen 😂😂

Günaydın herkese. Efoo bukadar mı olur :) dün annemden dar gelen birkaç parça eşya getirmiştim,evden de ekledim,giysi kumbarasına attım. Onun yerine ben cekmece düzenlerim,geçen yapamamıştım.

Evden çıkmadan önce hazırlanırken eşim bir tişörtünü giyecekti baktı yakası eskimiş ben de atalım o zaman bunu giymeyeceksen dedim :olamaz: tabi küplere bindi
Eşimin en nefret ettiği konu atmak ve benim en büyük hobim atmak
Nasıl değiştiricem bilmiyorum :mad:

X