- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
OY ne kadar da minnos ev..deniz diyette benim böyle, baharat koyduğum yer komple baharat, iki takımım var, cam kavanozlara da koyuyorum.
Pembe kovalarda un ve çay var, camlarda da bakliyat.
Eki Görüntüle 2298533 Eki Görüntüle 2298534 Eki Görüntüle 2298535
Cok sevdim oldukca duzenli . Benim sorunum büyük kavanozum yokmuş. Sizin görünce anladimEki Görüntüle 2298589 bendeki durum da bu bir de tezgahımın üstünde 6 lı baharat takımım var elimin altında olması gerekenleri orda tutuyorum hep
Gelin canım gelin hepimize yeterCok sevdim oldukca duzenli . Benim sorunum büyük kavanozum yokmuş. Sizin görünce anladim
.kilerine bayildim kitlik ciksa sana gelelim hepimiz..
Birazdan eriyip gidecem
Hayırlı uğurlu olur inşallahBugün işe başladım ben...beni unutmayın artık etiketleneyecek olsanız da...zira artık sadece cumartesi pazar temizlik yapabilirim
Sağol Allah razi olsunHayırlı uğurlu olur inşallah
Ooo ellerine sağlık epey iş yapmışsınBen dün temizliğini bitirdim, canım çıktıtüm elbiseleri yıkadım, yerleştirdim, ütüledim. Yastıkları, yorganları, perdeleride yıkadım. Evden bir sürü çöp attım, kap kaçak, kıyafet, banyodaki malzemeler Vs. Sonra dolapları iyice temizleyip düzenledim. Banyo, mutfak kapsamlı bir şekilde her yerini sildim. En son süpür,sil, toz al yaptım. 2 güne eski halini alır ama valla yetişemiyorum. Kırli sepetleri doldu bile
Tamam canım sen bilirsinEflal canım ben bu tempoya ayak uyduramıyorum yakızım çok huysuz içerden bir yere gitsem kıyamet kopuyor.mutfağa götürüyorum orda da durmuyor.eşim işten gelinceye anca yemek bulaşık evi süpürme falan oluyor.napcam ben bilmiyorum.oturmayı da öğretmeye çalışıyorum ama desteksiz oturma da yol kat edemedik daha
Ellerine sağlık çok iş yapmışsınYaptıklarım
sabah etli pilav yaptîm
çocuklara kahvaltı hazırladım
Çam.mak.sabahtan beri çalışıyor. Kaç çamaşır astım hatırlamıyorum
çocukların çarşafları nı yîkadım kuruttum yataklarına serdim
tuvaleti n fayansi boydan boya .bi güzel sildim.Salonun ve çocuk odasının camlarını sildim perdeleri yıkanıyor
Halıları yıkamacı ya verdim
evi süpürdüm sildim Toz aldım.koltukların altlarını süpürdüm.
Valizin bi kısmını yerlestirdim.birazdan duş alıp kaşımı aldırma gitcem.akşama da pizza yapıcam. TabanlarıM ağrıyo nasıl yapacaksam
Eline sağlık canımKizlar yeni girebildim.
Buzdolabini temizledim sildim.. mutfak cekmecelerini elden gecirdim
Evi süpürdum.
.
Canım götür doktora kulak enfeksiyonu olabilir ihmale gelmez.Kmsl Hnd
Sorum sana olmakla birlikte tüm küçük bebesi olanlara aslında.
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem?
Dişimi ağrıyor acaba..Kmsl Hnd
Benimkisi kulağını tutup geziyor ve sürekli ağlıyor. Sabah 2 ml calpol verdim. Acaba şimdi de versem mi yoksa doktora mı görürsem?
Galiba. Bayağı çıkıntı yapmış alt dişleri. Ama eli sürekli kulağında. Ağlayıp peşime geziyor. Beni kurtar der gibi bakıyor yaaaDişimi ağrıyor acaba..
Bir kaç hafta önce götürdüm. Bir şey yok dedi doktor. Dişi yapıyor dedi. Ama haklısın. Gotureyim acile.Ooo ellerine sağlık epey iş yapmışsın
Tamam canım sen bilirsin
Ellerine sağlık çok iş yapmışsın
Eline sağlık canım
Canım götür doktora kulak enfeksiyonu olabilir ihmale gelmez.
Dr a götür istersen.. Bir baksın bakalım , Dişse rahatlatıcı jel falan verir.Galiba. Bayağı çıkıntı yapmış alt dişleri. Ama eli sürekli kulağında. Ağlayıp peşime geziyor. Beni kurtar der gibi bakıyor yaaa
Dr a götür istersen.. Bir baksın bakalım , Dişse rahatlatıcı jel falan verir.
Canım ağrı kesici ver bence ,,,, kulak ağrısı da olabilir ya da diş çıkarıyordur o da yapmış olabilirKmsl Hnd
Ama insan rahata da çabuk alışıyormuşBencede
Geçmiş olsun canım
Hiç şikayet yok, sen değil miydin ev işi yapmayı özledim diyen
Kolay gelsin
Harika
Ooo süper