UnuttumCanım çekti ben de gözüme bir şeyler süreyim
Bende bayram günü yeni aldığım hamilelik takımının üst kısmını çamaşır suyu etmiştim tek üzüldüğüm o oldu hormonların etkisi ile sanırım onun dışında kıyafet değil mi yerine yenisi de olur iyiside derim canın sağ olsun senindeGeri dönüşü de yok kiolsun napalm canımız sagolsun
Sünger tatlısı daha güzel oluyor revaniye benziyorGönülsüz yaptım revaniyi dağılıyor
Hahkaha attım yaBanada makyaj yakışmıyor kına gecemde öyle bi makyaj yaptı ki kuaför eşim görünce sana ne yaptılar Bülent Ersoy’a benzemişsin demişti
AhahahahOdun desem olmuyor biraz işledim ahşap oldu
Gözünüz aydınİftar vakti yiğenim kızı olmuş haberi geldi bir sarhoş oldum
Ben de ağlamadım hatta halay başı çekmiştimKınada bende ağlamadım
Allah bağışlasın, gözünüz aydınİftar vakti yiğenim kızı olmuş haberi geldi bir sarhoş oldum
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsunİftar vakti yiğenim kızı olmuş haberi geldi bir sarhoş oldum
Ne kadar kibar bir yaklaşımKocişkosu
Ayy gözünüz aydiinnnİftar vakti yiğenim kızı olmuş haberi geldi bir sarhoş oldum
Alemsin ben olsam çok trip atardım eskiden tripler kraliçesi olabilirdim eşime karşı şimdi belki gülerim küsmemBanada makyaj yakışmıyor kına gecemde öyle bi makyaj yaptı ki kuaför eşim görünce sana ne yaptılar Bülent Ersoy’a benzemişsin demişti
Of ablam ya ağlama duvarı deme aklıma yahudiler geldiAğlama duvarına çevirmişsiniz topiği mübarekler
Pinhan silmiş bide ben sileyim şuraları