Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende yapmıyorum güneş kremi biraz kapatıcı rimel yetiyor doğal güzeliz biz aman

Bende yapmıyorum güneş kremi biraz kapatıcı rimel yetiyor doğal güzeliz biz aman
Yok cidden çok doğalız estetiksiz insan kalmamış gibi bir durum var.Makyajsız dahi gezen ben şu ünlü sayfasına bakınca ne kadar doğalız diyorum. O kadar şey bana yapılsa ben daha güzel olurum bı çoğundan heryerlerinde estetik olan kişiler için söylüyorum.

Maşallah doğallık gibisi yok valla

Çayımı aldım sağlam bi münazara izliyordum kapattım güya çok okumuş bir ateist (ama cidden en çok gençler için büyük bir tehlike)ve müslüman karşılaşması kapattım ya herşeyleri şüphe üzerine felsefecilerin ne yorucu bir hayat
Kızlar Dr.Altay Cem Meriç var felsefeci dinsizlerin üzerinden geçiyor kendisi ateistken müslüman olmuş çok gurur duydum benim böyle şeylere biraz ilgim varda

Altay cem Meriç bende sıkı takipçisiyim.kendi o yoldan geçtiği için daha anlayışlı ve keskin cevapları var.insallah tüm kafası karisiklara hidayet vesilesi olur. Sipariş vermiştim iki kitabını merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…