Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam çoğumuz
Bu hep bana da uç geliyor nasıl yaparlar yaaa
Ahşap ne olaAy ahşapa çok gülüyorum
Aynı aynı marketten yanlış şeyler alan kişi araba sürüyor ve aynj anda çok şey yapıyor aykırı buBenimkine bazen arka arkaya bişey diyorum ya detay ver bana tek tek söyle diyor bu adam nasıl araba sürüyor
KocişkosuAhşap ne ola
Kocişkosu
Ahşap kim sonradan yazılanları okunca anladım bonuss yaaa alemsin ahşap nedir eleeeAz bi kuru fasulye koymuştum pilav yapıyodum ki kv dedi al pilavı bize gel bende yemek var iyi madem dedim oraya inicem.
Etimek yapmadım ahşap aşermiş revani istedi hazır şerbetim vardı hamuruda çırptım fırına koyuyorum şimdi
Sweet bi tek benim annem öyle sanıyordum abimi nişanlandı annem hüngür hüngür ağladı. Ama ben de hassasımdır.O ayrı bi konu ama her gün Gazze'ye bakınca bi posta bi ağlıyorum.Bu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderim bizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla
Ahşap kimAhşap kim sonradan yazılanları okunca anladım bonuss yaaa alemsin ahşap nedir eleee
Bildiriyorum mutfak darmadağınMutfak toplu
Odun desem olmuyor biraz işledim ahşap olduAhşap ne ola