Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah uyanır uyanmaz mutfağa girdim kalan işleri bitirdim✅
Bulaşık m. Çalıştırdım ✅
Kalan bualsilalri yıkadım ✅
Ocağı sildim✅
Mutfağı supurudm sildim✅
Evi toparladım ✅
Hazırlandık çıktık✅
Mukabele sonrasi disarda işlerimiz vardı onları halletmeye çalıştık✅
Eve geldim ✅
Yıkanan çamaşırları kurutmaya atmıştım gitmeden onlar kurumuştu yatağın üzerine dağ yaptım ✅
Bo posta daha yikandi onları kurutmaya attım✅️ ve Bo posta da yıkamaya renkli attım✅️ sepet boş şükür 🫠
Bi hafta evde olmayacagim o yüzden yapacak islwrim var baya 😐
Eşim.seyehate gidiyor ona bavul da hazırlamam lazım 🙄
Oğluma makarna haşladim yediriyorum🥣
Yemekler vardı şimdi onları da ısıtır sofrayı kurarim inşallah🥗😌
Herkese hayırlı iftaralrrrr🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Az bi kuru fasulye koymuştum pilav yapıyodum ki kv dedi al pilavı bize gel bende yemek var iyi madem dedim oraya inicem.

Etimek yapmadım ahşap aşermiş revani istedi hazır şerbetim vardı hamuruda çırptım fırına koyuyorum şimdi
Ahşap kim o_O sonradan yazılanları okunca anladım bonuss yaaa alemsin ahşap nedir eleee:KK70:

Bu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderim 😂 bizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla🤭
Sweet bi tek benim annem öyle sanıyordum abimi nişanlandı annem hüngür hüngür ağladı.😅 Ama ben de hassasımdır.O ayrı bi konu ama her gün Gazze'ye bakınca bi posta bi ağlıyorum.

X