Şimdiden eline sağlık canımOkuldan yiğenlerimin yanına gitmiştim benim kızlarda ordaydı bugün okula gitmediler.
Daha yeni geldim eve.
Yemek düşünücem.
Etimek tatlısı yapıcam o cepte
Sen de iyi varsınAnneme geldik iftara burdayız
Dişçiye gittim çenem icin kas gevsetici verdi plak icin baska gün gel dedi ve fakülte hastanesine git dedi ilac ve plak ise yaramazsa gidicem artk
Sayfalar birikmiş okuyamadm müsait bi anda okurum insallah ❤❤
Hepinizi Allah icin çok seviyorum iyi ki varsınız❤
Bende çok şükür düğünümde çok güzel olmuştum kına faciaAma çok şükür düğünde çok güzel olmuştumönemli olan düğün zaten . Demi
Lidloş geçmiş olsun canımAnneme geldik iftara burdayız
Dişçiye gittim çenem icin kas gevsetici verdi plak icin baska gün gel dedi ve fakülte hastanesine git dedi ilac ve plak ise yaramazsa gidicem artk
Sayfalar birikmiş okuyamadm müsait bi anda okurum insallah ❤❤
Hepinizi Allah icin çok seviyorum iyi ki varsınız❤
Boşver önemli olan düğünBende çok şükür düğünümde çok güzel olmuştum kına facia
Ay valla işi bilmeyen yapmasınUfff benim de kına makyajım tam bi felaketti resmen badana yaptı kadın bana
Nefis yemek tarifleri limonsuzum hem kolay hem uygun tarifŞimdiden eline sağlık canımBikaç sene önce yemiştim tadı damağıma geldi sanki ya hangi tariften yapıyorsun
Eyle yoksa aylaynır moBana uçan eyle liner linki verin
Aylaynır tabii kiEyle yoksa aylaynır mo
Mo diye şoşarmışım hoAylaynır tabii ki
Ay ahşapa çok gülüyorumAz bi kuru fasulye koymuştum pilav yapıyodum ki kv dedi al pilavı bize gel bende yemek var iyi madem dedim oraya inicem.
Etimek yapmadım ahşap aşermiş revani istedi hazır şerbetim vardı hamuruda çırptım fırına koyuyorum şimdi
ONa layık değil amaAy ahşapa çok gülüyorum
Bende denicem gi herkes uyusunda korkmasinlar diye bekliyorumCanım çekti ben de gözüme bir şeyler süreyim