- 23 Mart 2022
- 14.166
- 52.939
- 41
Düzenleme yaptımOf ablam ya ağlama duvarı deme aklıma yahudiler geldi nefret seviyem en üst levelde onlara dair hiçbir şeyimiz olmasın esprimiz dahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenleme yaptımOf ablam ya ağlama duvarı deme aklıma yahudiler geldi nefret seviyem en üst levelde onlara dair hiçbir şeyimiz olmasın esprimiz dahi
Anlayışlı ablam her zaman ki gibi muhteşemsinDüzenleme yaptım
Bende yapmıyorum güneş kremi biraz kapatıcı rimel yetiyor doğal güzeliz biz amanAlemsin ben olsam çok trip atardım eskiden tripler kraliçesi olabilirdim eşime karşı şimdi belki gülerim küsmemBen tam teşekküllü bir makyaj yapmıyorum pek ama sürme,rimel hastasıyım hazirlanırsam yaparım sürme rimel çok yakışıyor keşke yapmasam ama tamamen bırakmıştım bu aralar yapıyorum hamd olsun ihtiyacımız yok daha fazlasına
Yok cidden çok doğalız estetiksiz insan kalmamış gibi bir durum var.Makyajsız dahi gezen ben şu ünlü sayfasına bakınca ne kadar doğalız diyorum. O kadar şey bana yapılsa ben daha güzel olurum bı çoğundan heryerlerinde estetik olan kişiler için söylüyorum.Bende yapmıyorum güneş kremi biraz kapatıcı rimel yetiyor doğal güzeliz biz aman
Sağol bonusum ilk market alışverişinde alayımNefis yemek tarifleri limonsuzum hem kolay hem uygun tarif
Maşallah doğallık gibisi yok vallaYok cidden çok doğalız estetiksiz insan kalmamış gibi bir durum var.Makyajsız dahi gezen ben şu ünlü sayfasına bakınca ne kadar doğalız diyorum. O kadar şey bana yapılsa ben daha güzel olurum bı çoğundan heryerlerinde estetik olan kişiler için söylüyorum.
Altay cem Meriç bende sıkı takipçisiyim.kendi o yoldan geçtiği için daha anlayışlı ve keskin cevapları var.insallah tüm kafası karisiklara hidayet vesilesi olur. Sipariş vermiştim iki kitabını merak ediyorumÇayımı aldım sağlam bi münazara izliyordum kapattım güya çok okumuş bir ateist (ama cidden en çok gençler için büyük bir tehlike)ve müslüman karşılaşması kapattım ya herşeyleri şüphe üzerine felsefecilerin ne yorucu bir hayat
Kızlar Dr.Altay Cem Meriç var felsefeci dinsizlerin üzerinden geçiyor kendisi ateistken müslüman olmuş çok gurur duydum benim böyle şeylere biraz ilgim varda
Kolay gelsinHani taaa ne zaman dolapla şifonyer kuracaz demiştim yatabi o gün kuramadık kavga ettik. Bugün usta geldi yaptı dolabı şifonyerin de bi parçası eksikmiş yarım kaldı. Şimdi gidip ahsenin kıyafetleri falan yerleştircem çarşı pazar oldu oda
Dolabı sildim bıraktım ya kitaplık çıkacak süpürülecek baya toz olmuş görmemiştim dökülenleri gece gece olmayacak işlerKolay gelsin
Şu öpücüğü de kolay kolay atmam he içimden geldi