- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
İzledim napcamonlar oynarken sen naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzledim napcamonlar oynarken sen naptın
Sende oynasaydın yaİzledim napcam
Ben Ankaraliyim onu yapamıyorum değişikSende oynasaydın ya
Hee okulda ilk yardım dersi verilcek diye yazı geldi milli eğitimin kademe kademe dersleri varmış bu 8 saatlik olan.Ehliyet vb için mi ne için? sınava girdin demek istedim
Kınada bende ağlamadımSize bomba bir şey diyeyim evlenirken ben evden çıkarken ağlamadım kınamda da ağlamadım
Çok iyi bir şey yapmış gibi.
Hahahahaha tuzlu su ney ya içirdiler mi naptılarBen bir ağladım nasıl var ya nerdeyse bayılacaktım tuzlu su filan zor toparladılar makyaj filan akmıştı ne kadar saçma düşününce neye ağlamışım o kadar şimdi ki aklım olsa güle oynaya giderim
Haberim olsa bende giderdimHee okulda ilk yardım dersi verilcek diye yazı geldi milli eğitimin kademe kademe dersleri varmış bu 8 saatlik olan.
BEnde boşum gideyim dedim gittim işte.
E-devlete yansıyacakmış sertifikası.
Ha yeterli mi asla değil. Ben bildiklerimi tazelemek istedim çocuklarla ilgili konular özellikle.
Haberim olsa bende giderdim
Senin adına çok sevindim daim olsun inşallah
Ablaaa nagıt tüketmeyin çok sağlıksız ne ile yapıldığı belli değil diyorlarbenimde dünden çorbam var ıspanağım var yanına patates ve marketten nagıt almayı düşünüyorum.
bizim eğitim 16 saatlikti iş yerine özel olarak ders vermeye geldiler. baya verimli geçti eğitim bugün faturasını aldım tersaneye göndermişler ödeme yapmadan sertifikayı ve kartı göndermiyolar, patrona söyledim ödesinHee okulda ilk yardım dersi verilcek diye yazı geldi milli eğitimin kademe kademe dersleri varmış bu 8 saatlik olan.
Ha yeterli mi asla değil. Ben bildiklerimi tazelemek istedim çocuklarla ilgili konular özellikle.
Tebrikler bonusum bizlerinde tazelemesi lazımHee okulda ilk yardım dersi verilcek diye yazı geldi milli eğitimin kademe kademe dersleri varmış bu 8 saatlik olan.
doğru aslında ama bende çok sık almam senede bir iki defa bugün öyle bi canım çekti yoksa hazır şeylere bende karşıyım.Ablaaa nagıt tüketmeyin çok sağlıksız ne ile yapıldığı belli değil diyorlar
bende çok severim etimek tatlısını tek katmı yapıyosun iki katmıEtimeği sonra mı yapsam dinlenme süresi az olacak
Tek ya iki katı da mı varmışbende çok severim etimek tatlısını tek katmı yapıyosun iki katmı
evet iki katlıda oluyo ama tek kat daha hafif oluyoTek ya iki katı da mı varmış
Evde var yapsammı küçük kız iftardan sonra tatlı arayışına giriyorEtimeği sonra mı yapsam dinlenme süresi az olacak
İçirdiler ağlıyordum kötü oldum tansiyonum düşmüştü düşündükçe gülüyorum kendime yaHahahahaha tuzlu su ney ya içirdiler mi naptılar