Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ehliyet vb için mi ne için? sınava girdin demek istedim
Hee okulda ilk yardım dersi verilcek diye yazı geldi milli eğitimin kademe kademe dersleri varmış bu 8 saatlik olan.
BEnde boşum gideyim dedim gittim işte.
E-devlete yansıyacakmış sertifikası.

Ha yeterli mi asla değil. Ben bildiklerimi tazelemek istedim çocuklarla ilgili konular özellikle.

Ben bir ağladım nasıl var ya nerdeyse bayılacaktım tuzlu su filan zor toparladılar 😂 makyaj filan akmıştı ne kadar saçma düşününce neye ağlamışım o kadar şimdi ki aklım olsa güle oynaya giderim 🤣
Hahahahaha tuzlu su ney ya içirdiler mi naptılar

Hee okulda ilk yardım dersi verilcek diye yazı geldi milli eğitimin kademe kademe dersleri varmış bu 8 saatlik olan.

Ha yeterli mi asla değil. Ben bildiklerimi tazelemek istedim çocuklarla ilgili konular özellikle.
Haberim olsa bende giderdim 😏
Senin adına çok sevindim daim olsun inşallah🧿 😘

Haberim olsa bende giderdim 😏
Senin adına çok sevindim daim olsun inşallah🧿 😘

Zaman zaman yapıyorlardır farklı eğitimler.
Gerçek niyet eğitmek olsa daha düzgün bir eğitin olur.
Niyet biz eğitim verdik demekse böyle oluyor sanırım.

Mesela yaşam desteği çok önemli konu ben şaşırsam da şıklara bakıp hatırlıyorum.
Ama bana sözlü olarak sorsa anlatamazsam konuya tam hakim olmadığımı anlar hoca da.
Ona göre tekrar okurum falan.

bizim eğitim 16 saatlikti iş yerine özel olarak ders vermeye geldiler. baya verimli geçti eğitim bugün faturasını aldım tersaneye göndermişler ödeme yapmadan sertifikayı ve kartı göndermiyolar, patrona söyledim ödesin :KK45:

Tebrikler bonusum :KK60: bizlerinde tazelemesi lazım

X