Düzenli Evimiz & Hayatımız

⭐Çocuklara kızartma yaptım,yedirdim.
⭐Bulaşık makinesi dizildi kirliler yerleştirildi.
⭐Evi öyle bir süpürdüm çok detaylı olmamakla beraber ev küçük çabuk bitiveriyor zaten.
⭐WC, lavabo çamaşır suyu döktüm yıkanacak..
⭐Bebişin üst baş değişti.
⭐Süt kaynattım,soğuyunca mayalayacağım inş.birazını da çocuklara ayıracağım.
⭐Akşam yemeği için bir tek çorba var dolapta düşünüyorum henüz🙂

Annemlerde dün akşam iftar yaptık, sohpet dönüşü annemi sormaya gittik ablamla iftara kalmayacaktık ben ev iki sokak ötede zaten😅 spontane gelişti annem fellah köftesi yoğurdu hep beraber yaptık yoğurtlusunu seviyor bizimkiler,ben de salata yaptım çocuklar için de tavuk kebabı kızarttım.ketçapla yiyorlar.
Taze fasulye,pilav ,ayran çorbası,hoşaf yine bir sürü şey oldu Allah razı olsun annemden hem hasta hem oruç tutuyor hem de her işini yapıyor maşallah yine de.
Bulaşıkları hallettik kız kardeşimle,çay demlendi erkekler teravihe gitti bizde kelime oyunu oynadık kızlar ve yengemle beraber hamd olsun bugünümüze🙂

Bu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderim 😂 bizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla🤭

Bu arada bende ağlarım her şeye. Karşımda biri ağlasın falan anındaa. Ama çok sıkarım kendimi insanların içinde alamamak için. Eşimle tartışamam aynı lidlaylim gibi. Biraz yendim ama o durumu. Karşısında hiç ağlamadım ağlamam kalkar giderim 😂 bizim sülale hep ağlak gerçi. Gelin almaya giderdik oturur bizimkilerde ağlardı gelinin anasıyla🤭
Herkes birine anlayışla yaklaşsa tek tip değiliz yaradan ne güzel yaratmış deseler aslında herkes biririni tamamlıyoruz deseler şu elalemden bir kurtulsak isteyen istediği insani duygularını doya doya yaşassa

Belki de düşünemiyorlar biraz nazlı olmak lazım galiba🤭 ben de gece mutfağı toplarken bunu sen yap sunu sen yap diye bir sürü is yaptirdim rahatladm 😄
Naz 😆
Naz benim göbek adım Lidlayloş.
Ben de nazlanırım ama işte herkesin ilişkisi farklı olabilir. Benimki nazımı çeker.
Evliliğin ilk yıllarında küserdim ben.
Doğrusu, ağlamayayım diye konuşmamayı tercih eder, kaçardım. O da haklı da olsa haksız da olsa peşimden gelirdi.
Sonra sonra bunu törpüledim. Ben küsmemeye başladım, o da peşimden koşmayı bıraktı.
Ortada buluştuk diyeyim 😉
Ama hala nazlı bir ceylanım adeta 😆

Birbirinizi tanıdıkça dilinizi çözersiniz. Geçinmeye gönül olunca da bir şekilde bazı şeyler tolere ediliyor, saygı da varsa sürüyor zaten.
Allah herkesin yuvasına huzur versin.
Ufak tefek şeyler herkeste olur.
Şimdi ramazanda herkesin düzeni de değişti. E dünyanın, ülkenin hali ve kişisel olarak herkesin hayatında vardır pürüzler, onlar da eklenince olur böyle patlamalar çatlamalar.
Geçer ☺️
Geçsin✔️
Geçirin 👊🏼

X