Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben şu an yataktan yazıyorum. Telefon ışığından gözlerim iyice gitti gidiyor tatlı tatlı ne güzelKız okulunu halledince uyurum dedim yine hortladım biraz ev toplayayım yenik düşerim
Merhaba çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi Bebeğimle evde yalnız kalınca insanın motivasyona ihtiyacı oluyorMerhaba . Üye olur olmaz hemen burayı bulabilmeniz ne hoş
Merhaba hoşbuldummerhaba,hoş geldin
Çook çook teşekkür ederim çok iyi geldi söylediklerinSıkma canını kuzum evlilik bana göre saatin içindeki o dişliler gibidir döndükce biri birini tamamlar bu şekilde saat çalışır her iki tarafta hatasız düz olsaydı ançak kıvılcım çıkarır saatte çalışmaz.önemli olan birimizin eksik yanlarını diğeriyle tamamlak.
Doğru yolu bulacağına inanıyorum kendine zaman ver o akacağın yönü gösterir
HosgeldinizMerhaba çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi Bebeğimle evde yalnız kalınca insanın motivasyona ihtiyacı oluyor
Merhaba hoşbuldum
Bizim adımız çıkmış balık burcu diyehayırlı cumalar sulu gözlü hanımlar
ben ağlayınca rahatlıyorum. belkide çözümü böyle buldu beynim çünkü beni anlayan ve rahatlatan kimse yok halbuki kavga ettiğimizde isterimki eşim beni sakinleştirsin sarılsın tamam canım sakin ol gel oturalım konuşalım bizim çözemiyeceğimiz bişey yok demesini isterdim. ama nerde
Ben gıssa bi döğüştüm sustum gittik zaten.Herkes dün akşam gergin ve ağlak miydi ya
Gıssa ise mühim değilBen gıssa bi döğüştüm sustum gittik zaten.
Lidlaylim de döğüşmüş demek bi tık fazla döğüşmüş hshshaha.
Gİbisi kolay değil bi de gerçekleri varAllah herkesin evine huzurluk sakinlik versin. Kolay değil erkek gibi varlıklar gddhdk
Oyle valla isimiz cok zor her syee herkes3 yetismek zorundayizbende çok çabuk ağlarım, söylerimde içimede pek atmam ama hemende ağlarım benim eşimde öyle ağlayınca kızıyo , bizi anlamadıkları için ağlıyoruz aslında kadınlar genelde duygusaldır,erkeklerde duygusallık pek yok olaylara yüzeysel bakıyolar biz kadınların işi gerçekten çok zor eşimizi idare edicez çocuklarımızı idare edicez hep alttan alan taraf olmak çok yorucu bazen de dayanamıyorum. söyleniyorum, ozamanda yapma biz kendimiz yaparız diyolar ama lafta yapan yok evden bi hafta gitsem eve girilmez
Bizimkilerin hepsi hapsi boylamıştı
Birikmislik vardı patladmBen gıssa bi döğüştüm sustum gittik zaten.
Lidlaylim de döğüşmüş demek bi tık fazla döğüşmüş hshshaha.
Ağla tabiki açılırsın içini boşaltırsın ama yalnız ağla gösterme. Bunun sana karşı kullanılacağını düşün ağlaman çok laf olur bu dediğim aklına gelsin.Birikmislik vardı patladm
Aslında merhametli biri öyle cok sert kavgaci biri degil çok şükür ama iste ağlayınca istemiyor güçlü ol düzgün anlat falan diyor dedigin gibi aglatmann vicdanını yapıyor bazenLidlaylim canım benim ağlamamaya çalış eşinin yanında madem kızmaya başlamış ağladığında daha çok üzülürsün.
Hani pinhan dedi ya ağlayınca onlarda şaşırıyor hepsi öyle değil. Kimisi tahammül edemiyor çocuk gibi söylenip zırladığını düşünüyor kadının kimisi de ağlatmanın vermiş olduğu sıkıntıyla aslında kendini suçluyor belli edemeyip kızıyor ne var bu kadar ağlayacak diye.
Benden de size tavsiye zayıflıklarınızı ne eşinize ne başkasına göstermeyin.
İnsanın bir başkası tarafından en çok kullanılan yanı zayıflıkları.