Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sorun anlaşılmamak ya da anlıyor ama işine gelmiyor

Güçlü durmayı o kadar cok istiyorum ki bazen bu duygusalligim iyi niyetim kullanılınca iyi niyetli bile olmak istemiyorum

Ne kadar da aynıyız yaa
Zaman zaman herkes yaşıyor bu durumları üzme kendini

Konuşuyorum anlatiyorum ya küslükte istemiyorum ama karşılıklı olsun her şey tek taraflı olmaz
Karşı tarafa pek yansıtmıyorum belki de orda hata yapıyorum

Genel özet olmuş evliliğe tecrübe konuşmuş fazlasıyla haklısın

Konuşuyorum anlatiyorum ya küslükte istemiyorum ama karşılıklı olsun her şey tek taraflı olmaz
Karşı tarafa pek yansıtmıyorum belki de orda hata yapıyorum
Benim tek avantajım şikayet ettiği zaman ben sana demiştim sen anlamadın diyorum

Sen sorunlarını net bir şekilde anlattıysan hala anlamıyorsa burda seslerin yükselmesi işi bir ileri boyuta taşımak değil.küsmekte çok faydalı bir yötem değil küsmek eşler arasında çok tehtit olarak gösterilmesi bana göre değil arkadaşın değilki bu adamı her gün görüyorsun donu çorabını yıkıyosun eeeee konuşmuyorum her insanın anlama ve anlatma yönleri farklı bunu sen gözleyerek bulacaksın

Örnek benim eşim konuyu ladasa bırakır ben hemen çözülsün öyle yatalım derim( mubarek 20 sene bekler )orta yol nedir konuyu o anda kapatırım bilirimki konuşmak istemez bir kaç gün Sonra kendi duygularımı ne hissetiğimi anlatırım eğer anlamazsa tepki veririm tepki politik olmalı küsmek gibi değil daha akılcı olmalısın

Net bir sekilde tavır koyamıyorum hemen ağlıyorum bu defa esim sinirleniyor konuşma anlamsız bir hal alıyor
Soylediklerin kulağıma küpe olsun bu yazdıklarından ders çıkaracağım o kadar cok sey var ki

Net bir sekilde tavır koyamıyorum hemen ağlıyorum bu defa esim sinirleniyor konuşma anlamsız bir hal alıyor
Soylediklerin kulağıma küpe olsun bu yazdıklarından ders çıkaracağım o kadar cok sey var ki
Sıkma canını kuzum evlilik bana göre saatin içindeki o dişliler gibidir döndükce biri birini tamamlar bu şekilde saat çalışır her iki tarafta hatasız düz olsaydı ançak kıvılcım çıkarır saatte çalışmaz.önemli olan birimizin eksik yanlarını diğeriyle tamamlak.
Doğru yolu bulacağına inanıyorum kendine zaman ver o akacağın yönü gösterir

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Ev işi yaparken çok bunalıyorum, belki paylaşımla yaparsam biraz motive olurum dedim
Akşam yemeği
Banyo temizliği
Genel hızlıca ev süpürme silme
Buzdolabı içini silme
Oğlanla oyun
Çamaşır katlama
Vestiyer içi elden geçirme
Elimdeki kitabı bitirme

Merhaba . Üye olur olmaz hemen burayı bulabilmeniz ne hoş

Soylediklerin kulağıma küpe olsun bu yazdıklarından ders çıkaracağım o kadar cok sey var
bende çok çabuk ağlarım, söylerimde içimede pek atmam ama hemende ağlarım benim eşimde öyle ağlayınca kızıyo , bizi anlamadıkları için ağlıyoruz aslında kadınlar genelde duygusaldır,erkeklerde duygusallık pek yok olaylara yüzeysel bakıyolar biz kadınların işi gerçekten çok zor eşimizi idare edicez çocuklarımızı idare edicez hep alttan alan taraf olmak çok yorucu bazen de dayanamıyorum. söyleniyorum, ozamanda yapma biz kendimiz yaparız diyolar ama lafta yapan yok evden bi hafta gitsem eve girilmez

merhaba,hoş geldin

hayırlı cumalar sulu gözlü hanımlar
ben ağlayınca rahatlıyorum. belkide çözümü böyle buldu beynim çünkü beni anlayan ve rahatlatan kimse yok halbuki kavga ettiğimizde isterimki eşim beni sakinleştirsin sarılsın tamam canım sakin ol gel oturalım konuşalım bizim çözemiyeceğimiz bişey yok demesini isterdim. ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…