Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bi türlü balık pişiremiyorum yaa resmen fobim varablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyorKarnı tok kızımın yiyesi tuttu. Airfryer de balık yaptım sürekli otur kalk yiyemedim bi
Potpori yapmışsınBen de bi türlü balık pişiremiyorum yaa resmen fobim varablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Kuru fasulye vardı, karışık kızartma yaptım kısır vardı biraz bebiş seviyor vede balık öyle bir menü.
Adana da Balık sevilmez mi ya birde eskiden sahilde mangalda yaparlardı of misBen de bi türlü balık pişiremiyorum yaa resmen fobim varablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Kuru fasulye vardı, karışık kızartma yaptım kısır vardı biraz bebiş seviyor vede balık öyle bir menü.
Evet maalesef midem çok hassastır ete bakarken dokunamazdım vejetaryanlık vardı birazPotpori yapmışsın
Neden miden mi bulanıyor balıktan ?
Çok satılıyor doğru mahalleye sürekli geliyor balıkçılar çevremde herkes seviyor eşim, kardeşlerim bi ben hariç yemeye çalışıyorum ama olmuyor özellikle biraz hastaydım hiç canım istemedi normalde hamsi yerim ama pişirmem eşime kitliyorumAdana da Balık sevilmez mi ya birde eskiden sahilde mangalda yaparlardı of mis
Ben bayılıyorum küçükken sevmezdim sonradan aşk yaşamaya başladık ama pişirme işi bende de yok. Temizleme vs yapamıyorum marketten temizlenmiş alıp airfryer da falan yapabiliyorum. Yağda falan yapamamBen de bi türlü balık pişiremiyorum yaa resmen fobim varablam dün yapmıştı kokusundan sofrada üç lokma patates ve tere yedim bugün de benim oğlan ve eşim yedi ablam ćok kalınca verdi yine sofrada iştahsız iştahsız yemek yedim.Ama çocuklara çaktırmıyorum maş.oğlum seviyor
Yalunuz kahve içiyodum iyi olduMutfak toplu. çocukları yedirirken topladım. Orucumu bozmuş bulundum ikindi vakti.
Abla baya kötü oldum biraz uzandım şimdi çay içtim kendime geldim elhamdülillah birazdan kalkacamKalk kalk gönülüm ağırlık çöker hepten, ezan okunuyor ben abdestliyim, hemen kılalım yatsıyı ve teravih namazını
Abla maşallah yaa süpersin senin bitmiştir şimdiye bende birazdan baslayacagim inşallahGonulmeyvesi sen nirdesinnn gittim ben bak sonra deme beklemedi gitti diye
Ben de varımYalunuz kahve içiyodum iyi oldu
Elhamdülillah bitti çoktan gönülüm şimdi kahve içeceğim sonra yatarımAbla maşallah yaa süpersin senin bitmiştir şimdiye bende birazdan baslayacagim inşallah
Rabbim fırsat versin
Allah kabul etsin abla maşallah afiyet şifa olsunElhamdülillah bitti çoktan gönülüm şimdi kahve içeceğim sonra yatarım
Giydin mi iade mi edeceksinAyaklarımdan çok sıkıntı yaşıyorum diye bi ayakkabı aldım yürüyüşlere devam edicem bir çeşit nal gibi düşündüm
Zıkkım boykot ürünüymüş nasıl sinirim bozuldu bilmeden aldım
BendeeBen de varım