Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parmakla kontrol edince ıslak mı sürekli?

Eğer öyleyse ayda 1 sefer bile verseniz az verdiğinizi düşünürsünüz ama bi seferde çok suya maruz kalıp kök çürümesi yapabilir daha sık daha az sulamayı deneyin.

Kökleri kontrol edip geçirgen toprağa dikip tazelemek gerek.
Yok ıslak değil insta da nem seviyor diye görüp birkaç kez banyo olduktan sonra banyoya koydum buhar nem alsın diye o mu etkiledi bilmiyorum.alttan tabaktan su veriyorum vitamin falan veriyor musunuz?

Yok ıslak değil insta da nem seviyor diye görüp birkaç kez banyo olduktan sonra banyoya koydum buhar nem alsın diye o mu etkiledi bilmiyorum.alttan tabaktan su veriyorum vitamin falan veriyor musunuz?

Yok vermiyorum ben toprağına solucan gübresi karıştırmıştım dikerken o çok güzel besledi.

Toprak değişimi tavsiye ederim.
Alttan sulamaya gerek yok normal sulayın altta aşırı su birikmesin yeter

Kv yi çağırdım yarına diyorum ki istediğin bişey varsa onu yapayım zaten yapıcam aklına bir şey gelirse söyle.

Ne istersen yap hiç bir şey istemiyo canım dedi kapatırkende tavuk falan yaparsın dedi güldürdü beni.
Şimdi düşüneyim ne yapsam tavıklı
Çok tatlı 🥰

Sessiz bugün herkes hepimizin mi modu düşük?

İftara
Mercimek çorbası
Kıymalı makarna
Hazır kadayıf
Ayran ve hibisküs şerbeti
Ben daha yeni geldim gerçi eve geleli 40 dk olmuştur ama halsizim baya uykum çok var bi gayret namaz kilsam

Bu arada iftara menü
Kıymalı kabak yemeği kalmıştı baya öncesinden
Tavuk yapicam
Pilavı ayran çorbasına çevirmeyi düşünüyorum
Bide komşu teyze kapıda gördü siroz bilir.misin dedi evet biliyorum dedim
Biraz önce yapıp getirmiş sagolsun ama yiyemicem yeminime giriyor sanırım 🥲

Yok vermiyorum ben toprağına solucan gübresi karıştırmıştım dikerken o çok güzel besledi.

Toprak değişimi tavsiye ederim.
Alttan sulamaya gerek yok normal sulayın altta aşırı su birikmesin yeter
Toprağını ve saksısıni değiştireceğim sagolun çok kökü var saksının altından çıkıyor

Kv yi çağırdım yarına diyorum ki istediğin bişey varsa onu yapayım zaten yapıcam aklına bir şey gelirse söyle.

Ne istersen yap hiç bir şey istemiyo canım dedi kapatırkende tavuk falan yaparsın dedi güldürdü beni.
Şimdi düşüneyim ne yapsam tavıklı
🥰🥰🥰🥰🥰fırında baget sepzeli ya incik yapabilirsin
Tavada mantarlı kekikli yapabilirsin
Nohutlu pilav yaparsın üzerine bütün tavuk fırında kızart
Çorba bir meze birde zeytinyağlı yapasan oldu
Tatlıda sütlü hafif bir tatlı

X