Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçen alarm kurup gece kalkip çalışacam dedim mışıl mışıl uyuyan kız sabaha kadar ağladı benimki de öyle seni çok iyi anlıyorum ama niye böyleler anlayamıyorum nerden biliyorlar çalışacağımızı bunlar 😄
Ay valla bilmiyorum 😅 ders çalışmayı bıraktığımdan beri uyandığı nadir düşün 😂

Çocuk yoksa bence çok rahat çalışabilirsiniz. Ev işlerini her ders arasında bölerek yapabilirsiniz ya da sabahtan halledip derse oturabilirsiniz. Bir de ufak tefek de olsa hiçbir işi biriktirmezseniz çok vakit almaz zaten işler. Benim oğlum var 4 yaşında gündüz 1 saat anca bakabiliyorum bazen o da olmuyor. Sabah o uyanmadan kalkıp bakıyorum 1 2 saat kadar akşam da uyuduktan sonra 1 saat.

Ben de çok pişmanım sweet ona. Şimdi sene başından beri ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sadece alana bakabiliyorum hala onda bile gerideyim. Gky eğitim hiç bakmadım daha nerdeyse bu da umutsuzlaştırıyor
Bende bu sene bi gazla erkenden başladık. Araya taşınmadan girdi. Sonra her derse oturuşumda benim kız uyandı uyumadı yanında istedi bende bıraktım. Senin işin daha zor alan vs var. Ben sadece memurluk için gircem.

Ne kötü misafir geliyor temizle. Gidiyor temizle. Bi arkadaşın var misafir gidince niye temizliyorsun demişti 🫣 yani en azından süpürülmez mi yenilen içilen dökülüyor ister istemez

HEle wc ler kullanılıp abdest alındıysa sil baştan.
Hele de evde yer tuvaleti varsa

X