Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçen alarm kurup gece kalkip çalışacam dedim mışıl mışıl uyuyan kız sabaha kadar ağladı benimki de öyle seni çok iyi anlıyorum ama niye böyleler anlayamıyorum nerden biliyorlar çalışacağımızı bunlar

günaydın, bende sabahtan beri okumaya çalışıyorum. atladım birazını cumadan beri giremedim. cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .
Masallah abla tebrik ederim

Onlarinda güzel önerilerini belkiyorim çocuk yok şuan çalışmak için güzel vaktim var. Eşim yoğun çalışıyor eve az kalıyor ama ben her bos vaktimde temizlik yapmaya çalışıyorum
Çocuk yoksa bence çok rahat çalışabilirsiniz. Ev işlerini her ders arasında bölerek yapabilirsiniz ya da sabahtan halledip derse oturabilirsiniz. Bir de ufak tefek de olsa hiçbir işi biriktirmezseniz çok vakit almaz zaten işler. Benim oğlum var 4 yaşında gündüz 1 saat anca bakabiliyorum bazen o da olmuyor. Sabah o uyanmadan kalkıp bakıyorum 1 2 saat kadar akşam da uyuduktan sonra 1 saat.
Ben de çok pişmanım sweet ona. Şimdi sene başından beri ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sadece alana bakabiliyorum hala onda bile gerideyim. Gky eğitim hiç bakmadım daha nerdeyse bu da umutsuzlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…