- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Yaa çok sevindimgünaydın, bende sabahtan beri okumaya çalışıyorum. atladım birazını cumadan beri giremedim. cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .
Bugün yaparız insallahBende biraz oyalandim biraz okuma yaptım en son kalktım sahur hazırladım yani yapamadım bende
Geçen alarm kurup gece kalkip çalışacam dedim mışıl mışıl uyuyan kız sabaha kadar ağladı benimki de öyle seni çok iyi anlıyorum ama niye böyleler anlayamıyorum nerden biliyorlar çalışacağımızı bunlarUyanıkken asla olmuyor bizde anında gelir hemen. Bugün tekrar başlayım diyorum uyanırsa diycem ki artık bu tesadüf değil. Ya eşimi falan da görmek istemiyor çıldırıyor resmen adamı görünce illa ben olcam yanında
Masallah abla tebrik ederimgünaydın, bende sabahtan beri okumaya çalışıyorum. atladım birazını cumadan beri giremedim. cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .
Bu marka mu bilmiyorum ama zeruş tavsiye etmiştiEki Görüntüle 3402346
Kızlar cuma günü bu ürün bim e geliyormuş
Ayyy yetişemiyorum.nelerr çıkıyorEki Görüntüle 3402346
Kızlar cuma günü bu ürün bim e geliyormuş
KumtelBu marka mu bilmiyorum ama zeruş tavsiye etmişti
1500 küsürüde var sanırım bime geliyorBu marka mu bilmiyorum ama zeruş tavsiye etmişti
Zeruş kimBu marka mu bilmiyorum ama zeruş tavsiye etmişti
Bende adına bakmaya geldimZeruş kim
sağol loracımYaa çok sevindim
sağol canım sağolMasallah abla tebrik ederim
Zeruş kim
Bende adına bakmaya geldim
Çocuk yoksa bence çok rahat çalışabilirsiniz. Ev işlerini her ders arasında bölerek yapabilirsiniz ya da sabahtan halledip derse oturabilirsiniz. Bir de ufak tefek de olsa hiçbir işi biriktirmezseniz çok vakit almaz zaten işler. Benim oğlum var 4 yaşında gündüz 1 saat anca bakabiliyorum bazen o da olmuyor. Sabah o uyanmadan kalkıp bakıyorum 1 2 saat kadar akşam da uyuduktan sonra 1 saat.Onlarinda güzel önerilerini belkiyorimçocuk yok şuan çalışmak için güzel vaktim var. Eşim yoğun çalışıyor eve az kalıyor ama ben her bos vaktimde temizlik yapmaya çalışıyorum
Ben de çok pişmanım sweet ona. Şimdi sene başından beri ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sadece alana bakabiliyorum hala onda bile gerideyim. Gky eğitim hiç bakmadım daha nerdeyse bu da umutsuzlaştırıyorFırsatınız varken çalışın derim. Çocukla zor gerçekten. Ben çok pişmanım çocuk yokken sıkmadığım için.
Sürekli çok derin temizliğe girmeyin sabahları halledip kalan zamanda derse oturabilirsiniz