Çocukların kaç yaşındalar .benim kızım 5 yaşında oda hiç doymaz maşallah.sürekli yeni şeyler ister.oğlum ve kızım ayrı yemekleri eşim ayrı yemekleri sever.nasıl is cozemedimYiyor yiyor doymuyor bu bebeler
Kasap demiyorum ki, bahçe balkon yok mu, onu kastetmiştimBurası küçük bi yer kasaplar yapmıyor hiç bişeyi.oyüzden iş başa düştü ☺☺
Çocukların kaç yaşındalar .benim kızım 5 yaşında oda hiç doymaz maşallah.sürekli yeni şeyler ister.oğlum ve kızım ayrı yemekleri eşim ayrı yemekleri sever.nasıl is cozemedim
8 ve 4 yaşındalar, yemek ayrımı yok bizim evde çok şükür. Mecbur ne yaptıysam yemek zorundalarÇocukların kaç yaşındalar .benim kızım 5 yaşında oda hiç doymaz maşallah.sürekli yeni şeyler ister.oğlum ve kızım ayrı yemekleri eşim ayrı yemekleri sever.nasıl is cozemedim
Masallah 3tane Allah baģışlasın.yemek te sorun çıkarıyorlarmıBenim 2012 ve 2015 doğumlu küçükler.
Bide büyük var.
Ay ne güzel.benim oğlum 10 yaşında küçükken herseyi yerdi.büyüyünce değişti.onu yaparım bu yemez.şunu yaparım bu yemez.hele babalarının sevdiği hiç bişeyi yemiyor lar. Babalarıda onların sevdiğini yemiyo.işim zor☺☺☺8 ve 4 yaşındalar, yemek ayrımı yok bizim evde çok şükür. Mecbur ne yaptıysam yemek zorundalar
Sürekli atıştırma modundalar aynen
Yok ula ne 5 i 4.5 daha, düz 4 dedim.4 yaş değil kız artık 5 oldular.
Zor cidden, yemek seçenlere yemek düşünmek. Her şeyi sevdiklerinden değil, mesela ben bunu yemem diyorlar ben başlıyorum aç çocuklardan, israftan vsAy ne güzel.benim oğlum 10 yaşında küçükken herseyi yerdi.büyüyünce değişti.onu yaparım bu yemez.şunu yaparım bu yemez.hele babalarının sevdiği hiç bişeyi yemiyor lar. Babalarıda onların sevdiğini yemiyo.işim zor☺☺☺
İyi maşallah yesinler.ben zorlasamda yer ama karnını doyurmaz az yer sonra yine acıktım falan filan.eşimde öğle yemeğine geliyor onun için sabahtan yemek yapmak zorundayım.☺☺☺☺Zor cidden, yemek seçenlere yemek düşünmek. Her şeyi sevdiklerinden değil, mesela ben bunu yemem diyorlar ben başlıyorum aç çocuklardan, israftan vs
Afrikalı çocuklarla ilgili belgesel izlettim bunun için. Birde yiycekseniz yemek bu başka bir şey yok diyorummecbur yiyorlar
Mutfak yoruyor insanı. Neyse geçmiş olsun diyelim.Daha şimdi yatağa girdim, anca mutfağı temizledim. Büyüüük bir poşet kap kaçak attım, özellikle plastik ne varsa. Dolapların içlerini beyaz sirke ile sildim, dışlarını çamaşır suyu ile. Düzenlendim tüm dolap içlerini. Çöpleri ayrıştırdım,attım bir kısmını. Bulaşıkları yıkadım. Enerjim kalmadı
Mutfak yoruyor insanı. Neyse geçmiş olsun diyelim.
Benim cimcime de saat 00. 15 te uyandıonu uyutmaya çalışıyorum.
9 aylıkHemde nasıl yoruyor. Birde benim az eşyam, küçük bir mutfağım var Allah'tankaç aylık cimcime? Derdi neymiş uyumuyor :)
Biz kasaba yaptırdık valla abla oghhh hiç bir yer batmadıBurası küçük bi yer kasaplar yapmıyor hiç bişeyi.oyüzden iş başa düştü ☺☺
Ay ne güzel yaaaaaa keşke izim evde de yemek ayrımı olmasa8 ve 4 yaşındalar, yemek ayrımı yok bizim evde çok şükür. Mecbur ne yaptıysam yemek zorundalar
Sürekli atıştırma modundalar aynen
Gece gece bayağı iş yapmışsın canım yorulmuşsundurDaha şimdi yatağa girdim, anca mutfağı temizledim. Büyüüük bir poşet kap kaçak attım, özellikle plastik ne varsa. Dolapların içlerini beyaz sirke ile sildim, dışlarını çamaşır suyu ile. Düzenlendim tüm dolap içlerini. Çöpleri ayrıştırdım,attım bir kısmını. Bulaşıkları yıkadım. Enerjim kalmadı
Canım benim kızım da 1 haftadır geceleri uyanıyor 3 saat filan uyanık kalıyor ağrı kesici verdim yattı diş çıkarıyorlar ya ondan uyumuyorlarMutfak yoruyor insanı. Neyse geçmiş olsun diyelim.
Benim cimcime de saat 00. 15 te uyandıonu uyutmaya çalışıyorum.
Yatmadan önce vermiştim. İyi uyudu o saate kadar. Ama verdiğim zaman da vicdan azabi çekiyorum.Canım benim kızım da 1 haftadır geceleri uyanıyor 3 saat filan uyanık kalıyor ağrı kesici verdim yattı diş çıkarıyorlar ya ondan uyumuyorlar
Canım hiç vicdan azabı çekme ağrısı varsa vermezsek o zaman vicdan azabı çekeriz yazık bebelere de bizim bile 20 ilk dişimiz çıktığında nasıl acıyordu ağrı kesici dinlendiriyor vücudunuYatmadan önce vermiştim. İyi uyudu o saate kadar. Ama verdiğim zaman da vicdan azabi çekiyorum.
Şikâyet etmek için söylemiyorum ama acayip bir bebek. Yedirmeye, giydirmeye, altini degistirmeye, uyutmaya gücüm yetmiyor. Çok fazla direnç gösteriyor. Sürekli kasılma halinde. Dokunmadigin müddetçe hiçbir sorun yok ama dokunduğum zaman kıyametler kopuyor.