- 20 Mayıs 2024
- 351
- 1.047
Yenisi geldi gördün mü
Ben de çok severim favorim valse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenisi geldi gördün mü
Biz de bayılıyoruz grinkoyaBen de çok severim favorim valse
Yenisi geldi gördün mü
Tövbe yarabbim. Şikayet et. Deli mi ne. Uyuz oluyorum böylelerineDizimde menisküs yırtığı var şeker. Özeldeki doktor prp dedi bende bi devlete gidem bakam o ne dicek dedim. Öyle birine denk geldim ki arkasından kötü bi kelime bile yazmıyorum ki öbür dünyada hakkımı tam alabileyim.
Muayene dahi etmedi oraya gitmişsin buraya niye geldin bilmem ne zırvaladı. Sen çok sağlıklısın dedi bende çıktım odadan
Evet gördüm bu ara bi hassasiyet var bunları dinleyip ağlıyorum
Oğlumu buçuk aylıkken sünnet ettirdik.umut uyandı 12 de.
ona baktım.
Sonra evi süpürdüm.
çöp attım.
çamaşır serdim.
Kahve yaptım.
Günler çabuk hızlı geçmekte benim için.
Umutta gündüz yatması uyuması sakin.
gece biraz bi iki üç defa uyanabiliyor .
oda normaldir..
Daha düzene biner diye düşünüyorum .
Gece saatleri.
Sünnetine doğum yaptığım hastaneye sorduk.
1 ay sonra olabilirmiş.
Onu aklı yetmeden düşünüyoruz .
Yata yata iyileşir.
Oğlumu buçuk aylıkken sünnet ettirdik.
İyi ki diyorum.
Gerçekten o kadar kolay oldu ki.
Darısı başınıza
Hiç dinlemedim birazda onu dinleyim bariGrinko beni ağlatmıyor sakinleştiriyor çok hislendiriyor ama gözüm dolmaz herkese farklı etki oluyor demek.
Beni Sedat Anar ağlatır
Yaparsanız katılım sağlarım, iş sonrası 1 2 dolap olacak şekilde. Planladığım bir şeydi ama bir niyetlenememiştim ben de..Mutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Ama içini silesim var bu ara.
Şöyle açtığımda bi ferah koksun.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.
Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum
Hiç dinlemedim birazda onu dinleyim bari
Yaklaşık 2 haftadır müsait oldukça içlerini temizledim topladım. Kapaklara da başladım sayılır ben katılabilirim hem bitirmeye bahanem olur. Çok uzadı çünküMutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Ama içini silesim var bu ara.
Şöyle açtığımda bi ferah koksun.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.
Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum