Düzenli Evimiz & Hayatımız

umut uyandı 12 de.
ona baktım.
Sonra evi süpürdüm.
çöp attım.
çamaşır serdim.
Kahve yaptım.
Günler çabuk hızlı geçmekte benim için.
Umutta gündüz yatması uyuması sakin.
gece biraz bi iki üç defa uyanabiliyor .
oda normaldir..
Daha düzene biner diye düşünüyorum .
Gece saatleri.
🙂
Sünnetine doğum yaptığım hastaneye sorduk.
1 ay sonra olabilirmiş.
Onu aklı yetmeden düşünüyoruz .
Yata yata iyileşir. 🤠

Dizimde menisküs yırtığı var şeker. Özeldeki doktor prp dedi bende bi devlete gidem bakam o ne dicek dedim. Öyle birine denk geldim ki arkasından kötü bi kelime bile yazmıyorum ki öbür dünyada hakkımı tam alabileyim.
Muayene dahi etmedi oraya gitmişsin buraya niye geldin bilmem ne zırvaladı. Sen çok sağlıklısın dedi 🤪😂 bende çıktım odadan
Tövbe yarabbim. Şikayet et. Deli mi ne. Uyuz oluyorum böylelerine

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Klozet ve lavaboyu yıkadım
✅Yatak odası ve ebeveyn banyosunu süpürdüm
✅Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Mutfağı süpürdüm
✅Ahsenin çamaşırları yıkadım, serdim
✅Çamaşırlıkta çamaşırları vardı katladım, yerleşecek
✅Dün 3 posta çamaşır yıkadım, kuruttum, katladım, yerleşecek

Selam hanımlar bu arada, haftasonu misafirinden sonra anca bugün normale döndüm,
Evi dün temizledim. İşten çıkınca sadece yemek yapacağım bugün, ona da belki kayınvalideme giderim.
Çamaşırlar kuruduysa onları kaldırıp yeni çamaşır yıkamam lazım hepsiii bu kadar:KK14:

umut uyandı 12 de.
ona baktım.
Sonra evi süpürdüm.
çöp attım.
çamaşır serdim.
Kahve yaptım.
Günler çabuk hızlı geçmekte benim için.
Umutta gündüz yatması uyuması sakin.
gece biraz bi iki üç defa uyanabiliyor .
oda normaldir..
Daha düzene biner diye düşünüyorum .
Gece saatleri.
🙂
Sünnetine doğum yaptığım hastaneye sorduk.
1 ay sonra olabilirmiş.
Onu aklı yetmeden düşünüyoruz .
Yata yata iyileşir. 🤠
Oğlumu buçuk aylıkken sünnet ettirdik.
İyi ki diyorum.
Gerçekten o kadar kolay oldu ki.
Darısı başınıza🌹

Mutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.

Ama içini silesim var bu ara.
Şöyle açtığımda bi ferah koksun.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.

Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum 😏😏

Mutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.

Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.

Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum 😏😏
Yaparsanız katılım sağlarım, iş sonrası 1 2 dolap olacak şekilde. Planladığım bir şeydi ama bir niyetlenememiştim ben de..

Yaklaşık 2 haftadır müsait oldukça içlerini temizledim topladım. Kapaklara da başladım sayılır ben katılabilirim hem bitirmeye bahanem olur. Çok uzadı çünkü 😬😬

X