Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güya kapıları silecek tım suyu hazırladım bezi içine koydum bi türlü silemedim. Yok şu işi hallet yok bu işi hallet. Yok acıktım yemek hazırla .yok şu yok bu.gün bitti ben daha kapıları silecem.valla günlük işlerden dip köşeye fırsat bulamıyorum.o bulaşık hele o bulaşıklar. Ay bulaşık makinam zavallı dolup dolup boşalıyo .bazen temiz miydi pismiydi hatırlayamiyorum

Ben bütün gün devrildim valla.sabah adet oldum bütün gün sancım vardı hep yattım.eve şöyle bi baktım,tövbe sanki hiç temizlenmemiş.saçlar kıllar tütün kırıntıları,toz.neyseki gelen giden yok rahatım

Selamlar, yorgun değilim sadece uykumu alamıyorum bu ara ben. Baş ağrım tuttu bugün bu ve güneşte kalma sebebiyle.

Ya hu kurban etini oraya buraya mı sürüyorsunuz da mutfak battı o kadar benim mutfağa hiç bir şey olmadı yerinde duruyor

Belki kan fışkırtmaca oynuyolardır olamaz mı normal günlük işten farklı sonuçta kurban etiyle yağıyla uğraşmak

Demek yuhunu alamıyosun bitki çayları içiyodun hani tekrar uyku için içsen mi?

O soğuk sivas gecelerinde iyi gider bence

Kemikleri kırmak için eşim satır kullandı.hep sıçradı bi yerlere.onu doğra bunu poşetle derken birsürü kap kullanıldı kirlendi.ama temizlemek çok zor olmadı.bezle hallettim herşeyi☺

Tabi olabilir mümkündür

Ya ondan değil uyuycam da erken kalkıyor ya benimkiler, bu ara sabah uykusuna ihtiyacım var, gözümü zor açıyorum
Kemikleri kırmak için eşim satır kullandı.hep sıçradı bi yerlere.onu doğra bunu poşetle derken birsürü kap kullanıldı kirlendi.ama temizlemek çok zor olmadı.bezle hallettim herşeyi☺
Kemik kırma batırır tabi o işi evde yaptırmıyorum ben artık, bir kere yaptı eşim de, her yere sıçramıştı

Burası küçük bi yer kasaplar yapmıyor hiç bişeyi.oyüzden iş başa düştü ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…