Güya kapıları silecek tım suyu hazırladım bezi içine koydum bi türlü silemedim. Yok şu işi hallet yok bu işi hallet. Yok acıktım yemek hazırla .yok şu yok bu.gün bitti ben daha kapıları silecem.valla günlük işlerden dip köşeye fırsat bulamıyorum.o bulaşık hele o bulaşıklar. Ay bulaşık makinam zavallı dolup dolup boşalıyo .bazen temiz miydi pismiydi hatırlayamiyorumYorulma zaten yaa. Kimsenin gelip gittiği yok, de ki 5 dakika oturdun mu?
Evi düzenli tutacağım diye şaftımkaydı.
Yok anam yok bu iş bana göre değilmiş. Ben dağınıklığımla mutluymuşum. Değil mi @malii?
Ben bütün gün devrildim valla.sabah adet oldum bütün gün sancım vardı hep yattım.eve şöyle bi baktım,tövbe sanki hiç temizlenmemiş.saçlar kıllar tütün kırıntıları,toz.neyseki gelen giden yok rahatımYorulma zaten yaa. Kimsenin gelip gittiği yok, de ki 5 dakika oturdun mu?
Evi düzenli tutacağım diye şaftımkaydı.
Yok anam yok bu iş bana göre değilmiş. Ben dağınıklığımla mutluymuşum. Değil mi @malii?
Aha valla bıyığı at aynı ben
Ay gece gece kalktım wc banyo hariç bütün kapıları sildim.gündüz nasip olmamıstı
Selamlar, yorgun değilim sadece uykumu alamıyorum bu ara ben. Baş ağrım tuttu bugün bu ve güneşte kalma sebebiyle.
Ya hu kurban etini oraya buraya mı sürüyorsunuz da mutfak battı o kadarbenim mutfağa hiç bir şey olmadı yerinde duruyor
Kemikleri kırmak için eşim satır kullandı.hep sıçradı bi yerlere.onu doğra bunu poşetle derken birsürü kap kullanıldı kirlendi.ama temizlemek çok zor olmadı.bezle hallettim herşeyi☺Selamlar, yorgun değilim sadece uykumu alamıyorum bu ara ben. Baş ağrım tuttu bugün bu ve güneşte kalma sebebiyle.
Ya hu kurban etini oraya buraya mı sürüyorsunuz da mutfak battı o kadarbenim mutfağa hiç bir şey olmadı yerinde duruyor
Tabi olabilir mümkündürBelki kan fışkırtmaca oynuyolardır olamaz mı normal günlük işten farklı sonuçta kurban etiyle yağıyla uğraşmak
Demek yuhunu alamıyosun bitki çayları içiyodun hani tekrar uyku için içsen mi?
O soğuk sivas gecelerinde iyi gider bence
Kemik kırma batırır tabiKemikleri kırmak için eşim satır kullandı.hep sıçradı bi yerlere.onu doğra bunu poşetle derken birsürü kap kullanıldı kirlendi.ama temizlemek çok zor olmadı.bezle hallettim herşeyi☺
Bonus bayramdan önceki iki gün mutfakta yemekle uğraştım, ikramlık falan, neden misafir için mi, yoo yoo dostum. Seninki gibi sürekli yemek isteyen çocuklarım için
Yiyor yiyor doymuyor bu bebelerSıkıldıkça anne pankek anne üzüm anne atıştırcak bişey var mı
Uyumaya çalışayım, gözlerim yanıyor. Sabaha geçmiş olsun baş ağrım, amiiin
Burası küçük bi yer kasaplar yapmıyor hiç bişeyi.oyüzden iş başa düştü ☺☺Tabi olabilir mümkündür
Ya ondan değil uyuycam da erken kalkıyor ya benimkiler, bu ara sabah uykusuna ihtiyacım var, gözümü zor açıyorum
Kemik kırma batırır tabio işi evde yaptırmıyorum ben artık, bir kere yaptı eşim de, her yere sıçramıştı