Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben benim adama bazrn gereksiz atar yapiyorum yaaa bugunde boyle oldu da biraz sanki smdi iyice sucladim kendmi senin yazndan sonra.
Ben de bu ara atar yapıyorum ama gereksiz değil benimkiler hele ki kaynanama gidince hiç gereksiz değil adama ne oluyorsa anasına gidince 180 derece dönüş eve gelince eski haline dönüyor ben de buna tahammül edemiyorum.Bundan sonra böyle olacaksa boşanalım dedim kaldı :)

Ya erkeklere biri varken bi haller oluyor sanirim ya bayramda 2.3 gun kardesim bizde kaliyor buzamana has bisey degil gerci genelde biri varsa boyle oluyor normalde her yemek sonrasi eline saglik der onu demiyor biri varsa . Bu tip seyler suan aklma gelmiyor ama erkeklik yaptiklarinimi saniyorlar napiyorlar blmiyorun

Ahah evet canım tam da bu erkeklik yaptıklarını düşünüyorlar bence de :) ama itici oluyorlar

Niye bu erkekler böyle oluyor. Biri açıklasın bana hayrına yaaa.

Aynen sen yorulma diyor
Yorulma zaten yaa. Kimsenin gelip gittiği yok, de ki 5 dakika oturdun mu?
Evi düzenli tutacağım diye şaftım kaydı.
Yok anam yok bu iş bana göre değilmiş. Ben dağınıklığımla mutluymuşum. Değil mi @malii?

Ben bir süre sadece benimki böyle zannediyordum geneli böyleyse sözde erkeklik yapıyorlar ben başka mantıklı açıklama yapamıyorum canım mantığım almıyor
Güçlü görünmeye çalışıyorlar zaar. Savaştayız yaaa zaten. Eş olmak için de evlenmedik ki..

Bugün yüklü bir alışveriş yaptık.
Çok düzenli yerleştiremedim. Çocukları uyutunca düzenleyeceğim. Sonra mutfak dolaplarını sileceğim. Ütümde var bayağı. İşler hiç bitmiyor
Gelenim gidenim hiç olmadı benim ama hakikaten iş bitmedi. Boşver sonra düzeltirsin diyecegim Nego beni topa tutacak.

Bileydim evlilik böyle bir şey bekar dururdum evde kaldım diyenlere de sen evlendin de ne oldu derdim
Aynen yaa oyl3 uzuluyorumki bazen ne insanlar el ustunde tutuluyor esleri tarafindan biz herseye yetismeye calisiyoruz elimizden geldigince ama biri varsa.normalde oldgndan dha da kati davraniyorlar gercekten cok uzgun ve kirginim erkege kibarlik centilmenlik yakisir oysaki ... hayalmdekj dusundugum es sandim oyle deger verirdi ki evlenmeden suanda veRiyosa bile belli etmiyo cok cok nadir malesef buymus evlilik diyecegmde bize dusen kismi buymus heralde .. herkes boyle degl snucta

Gelenim gidenim hiç olmadı benim ama hakikaten iş bitmedi. Boşver sonra düzeltirsin diyecegim Nego beni topa tutacak.

Misafirlerim olacak yatılı bir kaç günlük ondan böyle dip bucak temizlik yapıyorum ay iki bebekle çok zor, onlar uyuyunca benimde enerjim bitiyor ama mecbur gece geç saatlere kadar temizlik yapıyorum. Onca emeğe rağmen hıç temiz kalmıyor ondan çok şikayetçiyim

Erkektir şımarır kız susun bakim

Beyim ne güzel şımarıyo ya böyle gözlerinin içi parlıyo diye hayran hayran bakıcaksınız adamlara

Her misafirle benimkine de hizmet etmişim bugün sesim çıkıyomu yööö

İki misafir arasında yatıp dinlenmesi hele

Benim mutfak tezgahında solan bedenim kimin umrunda

Kv kp duası aldım bol bol

Bencede biraz şımarıyorlar☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…