Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım hiç vicdan azabı çekme ağrısı varsa vermezsek o zaman vicdan azabı çekeriz yazık bebelere de bizim bile 20 ilk dişimiz çıktığında nasıl acıyordu ağrı kesici dinlendiriyor vücudunu👍👍

Benim kızım da öyle üstünü çıkarırken sıkıntı yok ama giydirirken kıyamet kopuyor
Altını açarken sıkıntı yok ama bezi takarken çığlık çığlığa🤪🤪🤪🤪

Şimdi bebeler çok hareketli🥰🥰🥰🥰🥰
Bayramın birinci günü altını değiştiriyorum. Eşim de yardim ediyor. Elimizden kaçtı resmen hali mali hep battı. 🙈🙈
Sonra mama yedirirken kaseye tekme attı, koltuk, üstümüz başımızı görsen.. :KK43:

Bayramın birinci günü altını değiştiriyorum. Eşim de yardim ediyor. Elimizden kaçtı resmen hali mali hep battı. 🙈🙈
Sonra mama yedirirken kaseye tekme attı, koltuk, üstümüz başımızı görsen.. :KK43:
Bak sen yaramaza😜😜😜
Yürüseler hiç bi kuvvet yakalayamayacak herhalde 👍👍👍

Daha şimdi yatağa girdim, anca mutfağı temizledim. Büyüüük bir poşet kap kaçak attım, özellikle plastik ne varsa. Dolapların içlerini beyaz sirke ile sildim, dışlarını çamaşır suyu ile. Düzenlendim tüm dolap içlerini. Çöpleri ayrıştırdım,attım bir kısmını. Bulaşıkları yıkadım. Enerjim kalmadı 😅
Eline sağlık canım da niye banlandın bakıyım sen 😁

Kmsl Hnd Kmsl Hnd nerdesin kızzzzz😅😅bugün planım şu şekil inşallah yapabilirim kızlar ya.koltuklar silinecek .mutfak dolabın ın dışarı silinecek.cuma günü memleketime gidecem yetiştirmek lazım.halılar da yıkamada gidecek
Ayyyy napim abla yaaaaa hiç iş bitmiyor ki 😱😱😱
Sabahtan beri ev süpür sil toz al çamaşır topla ser bulaşıkları hallettim👍👍
Şimdi minnoşumu uyuttum az biraz dinlenip yemek yapacam 😋😋😋

Ben bugun tv unitesinin tozunu aldim evu supurup sildim . Canim isterse sonra birqz dha biseyler yaparim bakalm da pek isteksizim bayramda hep evdeydik esim sag olsn toplu tasimayla biyere gtme taraftari degl cockla zor olur diye .
Aynen çok zor . Hele İstanbul'daysan daha da zor. Bedava diye millet tıka basa dolduruyor 😏 bide çocukları da oturtuyolar,kucaklarina alma zahmetinde bulunmuyor hiç biri..

X