- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Bayramın birinci günü altını değiştiriyorum. Eşim de yardim ediyor. Elimizden kaçtı resmen hali mali hep battı.Canım hiç vicdan azabı çekme ağrısı varsa vermezsek o zaman vicdan azabı çekeriz yazık bebelere de bizim bile 20 ilk dişimiz çıktığında nasıl acıyordu ağrı kesici dinlendiriyor vücudunu
Benim kızım da öyle üstünü çıkarırken sıkıntı yok ama giydirirken kıyamet kopuyor
Altını açarken sıkıntı yok ama bezi takarken çığlık çığlığa
Şimdi bebeler çok hareketli
Bak sen yaramazaBayramın birinci günü altını değiştiriyorum. Eşim de yardim ediyor. Elimizden kaçtı resmen hali mali hep battı.
Sonra mama yedirirken kaseye tekme attı, koltuk, üstümüz başımızı görsen..
Allah yardımcımız olsunBak sen yaramaza
Yürüseler hiç bi kuvvet yakalayamayacak herhalde
Dur bayram gecsin heleVar mı kilo vermek isteyen
Başlayalım mı hatunlar
yarın son günü zatenDur bayram gecsin hele
Bahçemiz var kocaman.ama güneştı. Bide kedi korkum var benimKasap demiyorum ki, bahçe balkon yok mu, onu kastetmiştim
Cok canim istiyor ama o konuda tembelin basi cekeniyim napcazVar mı kilo vermek isteyen
Başlayalım mı hatunlar
Boyun kaç canımBende 60 im ilk 57 sonra 55 hedefim aylardir boyle hicbi degisim.yok ne yememde ne kilomda ne hedefimde
Eline sağlık canım da niye banlandın bakıyım senDaha şimdi yatağa girdim, anca mutfağı temizledim. Büyüüük bir poşet kap kaçak attım, özellikle plastik ne varsa. Dolapların içlerini beyaz sirke ile sildim, dışlarını çamaşır suyu ile. Düzenlendim tüm dolap içlerini. Çöpleri ayrıştırdım,attım bir kısmını. Bulaşıkları yıkadım. Enerjim kalmadı
152Boyun kaç canım
Ayyyy napim abla yaaaaa hiç iş bitmiyor kiKmsl Hnd nerdesin kızzzzz bugün planım şu şekil inşallah yapabilirim kızlar ya.koltuklar silinecek .mutfak dolabın ın dışarı silinecek.cuma günü memleketime gidecem yetiştirmek lazım.halılar da yıkamada gidecek
İyi iyi kolay gelsin☺☺☺☺Ayyyy napim abla yaaaaa hiç iş bitmiyor ki
Sabahtan beri ev süpür sil toz al çamaşır topla ser bulaşıkları hallettim
Şimdi minnoşumu uyuttum az biraz dinlenip yemek yapacam
Sağol sana da ayyyyy yazmayim dur arayayım seniİyi iyi kolay gelsin☺☺☺☺
Obayı takip et belki aşka gelirsin burdaki gibiCok canim istiyor ama o konuda tembelin basi cekeniyim napcaz
Aynen çok zor . Hele İstanbul'daysan daha da zor. Bedava diye millet tıka basa dolduruyorBen bugun tv unitesinin tozunu aldim evu supurup sildim . Canim isterse sonra birqz dha biseyler yaparim bakalm da pek isteksizim bayramda hep evdeydik esim sag olsn toplu tasimayla biyere gtme taraftari degl cockla zor olur diye .