Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yorulma zaten yaa. Kimsenin gelip gittiği yok, de ki 5 dakika oturdun mu?
Evi düzenli tutacağım diye şaftım :KK70: kaydı.
Yok anam yok bu iş bana göre değilmiş. Ben dağınıklığımla mutluymuşum. Değil mi @malii?
Güya kapıları silecek tım suyu hazırladım bezi içine koydum bi türlü silemedim. Yok şu işi hallet yok bu işi hallet. Yok acıktım yemek hazırla .yok şu yok bu.gün bitti ben daha kapıları silecem.valla günlük işlerden dip köşeye fırsat bulamıyorum.o bulaşık hele o bulaşıklar. Ay bulaşık makinam zavallı dolup dolup boşalıyo .bazen temiz miydi pismiydi hatırlayamiyorum:KK76:

Yorulma zaten yaa. Kimsenin gelip gittiği yok, de ki 5 dakika oturdun mu?
Evi düzenli tutacağım diye şaftım :KK70: kaydı.
Yok anam yok bu iş bana göre değilmiş. Ben dağınıklığımla mutluymuşum. Değil mi @malii?
Ben bütün gün devrildim valla.sabah adet oldum bütün gün sancım vardı hep yattım.eve şöyle bi baktım,tövbe sanki hiç temizlenmemiş.saçlar kıllar tütün kırıntıları,toz.neyseki gelen giden yok rahatım🤪🤪

Ben bakayım sana müdür istersin?

Eki Görüntüle 2298118
Memenellettin.jpg

Selamlar, yorgun değilim sadece uykumu alamıyorum bu ara ben. Baş ağrım tuttu bugün bu ve güneşte kalma sebebiyle.

Ya hu kurban etini oraya buraya mı sürüyorsunuz da mutfak battı o kadar 😂 benim mutfağa hiç bir şey olmadı yerinde duruyor 😂

Selamlar, yorgun değilim sadece uykumu alamıyorum bu ara ben. Baş ağrım tuttu bugün bu ve güneşte kalma sebebiyle.

Ya hu kurban etini oraya buraya mı sürüyorsunuz da mutfak battı o kadar 😂 benim mutfağa hiç bir şey olmadı yerinde duruyor 😂

Belki kan fışkırtmaca oynuyolardır olamaz mı normal günlük işten farklı sonuçta kurban etiyle yağıyla uğraşmak :confused:

Demek yuhunu alamıyosun bitki çayları içiyodun hani tekrar uyku için içsen mi?

O soğuk sivas gecelerinde iyi gider bence :KK8:

Kemikleri kırmak için eşim satır kullandı.hep sıçradı bi yerlere.onu doğra bunu poşetle derken birsürü kap kullanıldı kirlendi.ama temizlemek çok zor olmadı.bezle hallettim herşeyi☺😊😊

Belki kan fışkırtmaca oynuyolardır olamaz mı normal günlük işten farklı sonuçta kurban etiyle yağıyla uğraşmak :confused:

Demek yuhunu alamıyosun bitki çayları içiyodun hani tekrar uyku için içsen mi?

O soğuk sivas gecelerinde iyi gider bence :KK8:
Tabi olabilir mümkündür 😁

Ya ondan değil uyuycam da erken kalkıyor ya benimkiler, bu ara sabah uykusuna ihtiyacım var, gözümü zor açıyorum
Kemikleri kırmak için eşim satır kullandı.hep sıçradı bi yerlere.onu doğra bunu poşetle derken birsürü kap kullanıldı kirlendi.ama temizlemek çok zor olmadı.bezle hallettim herşeyi☺😊😊
Kemik kırma batırır tabi 😵 o işi evde yaptırmıyorum ben artık, bir kere yaptı eşim de, her yere sıçramıştı

Tabi olabilir mümkündür 😁

Ya ondan değil uyuycam da erken kalkıyor ya benimkiler, bu ara sabah uykusuna ihtiyacım var, gözümü zor açıyorum

Kemik kırma batırır tabi 😵 o işi evde yaptırmıyorum ben artık, bir kere yaptı eşim de, her yere sıçramıştı
Burası küçük bi yer kasaplar yapmıyor hiç bişeyi.oyüzden iş başa düştü ☺☺

X