Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canim cif heryerde ve camasir suyunu karistirip birde eski bi havluyla silsen ama baya bi guc uygulayarak tabi tertemiz oluyor duvarlar
İyi geceler

Yorgunum dişimi çektirdim başım ağrıyo tamamen geçince uyuşukluğu kendiside ağrır.
Yatmaya çalışıyorum da yatıncada iyi olmuyo öyyyle bi hallerdeyim.
Cok gecmis olsun 20lik dis mi

Kuzum ne iciyosan soyle bende iceyim maasallah harikasin beybisiii ya.

Esin uyurken kurbaninizin kesilip senin bi kismini halletmen esnasinda icinden esine atarlandinmi peki ya ben.niye boyleyim ben olsaydim kesin ben coluk cocuk bu islerle ugrasaym o uyusun diye bilenirdim

Ben benim adama bazrn gereksiz atar yapiyorum yaaa bugunde boyle oldu da biraz sanki smdi iyice sucladim kendmi senin yazndan sonra.

Kız yok sen yukarda yazdığın gibi o uyurken yapsaydın atarı o haklı atar olurdu için rahat olsun doğru olan bizim ki

Kmsl Hnd sen niye herşeyi kendin yapıyon bak burda kendimizi sorguladık

Yok kızzzzz niye atarlanayım aksine o uyanmadan bitsin dedim yoksa gezmeye geç kalacaktık akşam olurdu evden çıkamazdık

Kız yok sen yukarda yazdığın gibi o uyurken yapsaydın atarı o haklı atar olurdu için rahat olsun doğru olan bizim ki

Kmsl Hnd sen niye herşeyi kendin yapıyon bak burda kendimizi sorguladık
Hahahhhhh sorgulamayın kızlar yaaaa işer daha çabuk bitti gezmeye erken gittik yoksa gidemicektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…