Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hahahhhhh sorgulamayın kızlar yaaaa işer daha çabuk bitti gezmeye erken gittik yoksa gidemicektik😞😞😞
Kızlar Kmsl Hnd Kmsl Hnd benim kız kardeşim.maşallah o hiç bişeyi kendine dert etmez herzaman pozitiftir.bende tam tersi herseyde karamsarım.o yüzden bizim sinirleneceğimiz şeyleri o mutlulukla halleder.o yüzden kendinizi sorgulamayın kızlar:halay:

Kızlar Kmsl Hnd Kmsl Hnd benim kız kardeşim.maşallah o hiç bişeyi kendine dert etmez herzaman pozitiftir.bende tam tersi herseyde karamsarım.o yüzden bizim sinirleneceğimiz şeyleri o mutlulukla halleder.o yüzden kendinizi sorgulamayın kızlar:halay:
Sağol kızzzz çok iyi anlatmışsın beni👍👍👍💋💋💋💋💋

Kocam degil ben yapiyorum atari cnm iste hele adete 1 hafta kala baya bambaksa oluyorm sinirli alingan tripli
Yapma canım boşver inan ki ben bir iş yaparken kimse karışmasın isterim o yüzden hiç atarlanmıyorum😜😜😜
Ben hiç bilmem adet öncesi sendromunu😱😱😱

Bayram demek benim için yalnızlık demek sadece :KK45:
Sadece bayramda mı yalnızız kız?
Biz hep yalnızız. 😥😥
Ama bak çok ama çok yorgundum. az önce mesajları okudum ya yüzümde gülücükler açtı. Hele seninkileri okuyunca kahkaha attım. ❤❤❤❤❤❤❤

Sadece bayramda mı yalnızız kız?
Biz hep yalnızız. 😥😥
Ama bak çok ama çok yorgundum. az önce mesajları okudum ya yüzümde gülücükler açtı. Hele seninkileri okuyunca kahkaha attım. ❤❤❤❤❤❤❤
caanımsın :KK200:
sen bakma bana :KK19:
sıcak kafama vuruyo her bayram :KK70: :KK70:
kışa denk gelse de rahatlasak:KK45:

X