Niye gereksiz atar yapıyor kızBen benim adama bazrn gereksiz atar yapiyorum yaaa bugunde boyle oldu da biraz sanki smdi iyice sucladim kendmi senin yazndan sonra.
Bence kendiside sana yardim etse iki kisi daha cabuk biterdi islerHahahhhhh sorgulamayın kızlar yaaaa işer daha çabuk bitti gezmeye erken gittik yoksa gidemicektik
KızlarHahahhhhh sorgulamayın kızlar yaaaa işer daha çabuk bitti gezmeye erken gittik yoksa gidemicektik
Yok yaaaa ben ev temizlerken bile kimse elimin altında oyalanmayacak daha çabuk hallediyorum işlerimiBence kendiside sana yardim etse iki kisi daha cabuk biterdi isler
Sağol kızzzz çok iyi anlatmışsın beniKızlarKmsl Hnd benim kız kardeşim.maşallah o hiç bişeyi kendine dert etmez herzaman pozitiftir.bende tam tersi herseyde karamsarım.o yüzden bizim sinirleneceğimiz şeyleri o mutlulukla halleder.o yüzden kendinizi sorgulamayın kızlar
Abovvv niye böyle oluyor yaaaa süpürgende gittiEvi süpürdüm. Bi iştahlada evi siliyordum ki viladam catttttt kırîlıverdi.ne zaman iştahlada bi iş yapsam muhakkak ya süpürge bozulur ya bişe olur
Kocam degil ben yapiyorum atari cnm iste hele adete 1 hafta kala baya bambaksa oluyorm sinirli alingan tripliNiye gereksiz atar yapıyor kız
Yapma canım boşver inan ki ben bir iş yaparken kimse karışmasın isterim o yüzden hiç atarlanmıyorumKocam degil ben yapiyorum atari cnm iste hele adete 1 hafta kala baya bambaksa oluyorm sinirli alingan tripli
Temizlik yapmayım diye .herşey öyle gelişiyor.Abovvv niye böyle oluyor yaaaa süpürgende gitti
Yapma o zamanTemizlik yapmayım diye .herşey öyle gelişiyor.
Deme kız öyle. Rabbime şükür ki bize tekrar bir bayram gösterdi.Günaydın
Şu kalpleri gören ne mikemmel bi bayram geçiriyorum sanır valla,ama alakası yok
Berbat bir bayram geçiriyorum yine
Görünmez bir güç engelliyor seni.Temizlik yapmayım diye .herşey öyle gelişiyor.
Ben sevmiyorum bayramları :)Deme kız öyle. Rabbime şükür ki bize tekrar bir bayram gösterdi.
Neden kuzum?Ben sevmiyorum bayramları :)
Bayram demek benim için yalnızlık demek sadeceNeden kuzum?
Sadece bayramda mı yalnızız kız?Bayram demek benim için yalnızlık demek sadece
caanımsınSadece bayramda mı yalnızız kız?
Biz hep yalnızız.
Ama bak çok ama çok yorgundum. az önce mesajları okudum ya yüzümde gülücükler açtı. Hele seninkileri okuyunca kahkaha attım. ❤❤❤❤❤❤❤