et derkenYaaaa ne gerek vardı bonus çok tatlısın teşekkür ederim
2000. Mesaj kamu spotu olsun.
Etle pilavı fazla yemeyin. Çünkü bide tatlı var.
Hı hı.aynen ya.unuttum bak ben gece hiç uyumadıydım sinekten sıcaktan ondan böyle enerjisizim
Tam da et yeme zamanı.geçmiş olsunay hep bu diş ağrıları falan niye bayram zamanına denk gelirki
daha oturmadımHı hı.
Sanki sinekler uyutsa dip köşe girişeceksin.
Geçmiş olsun. Seni çok çok çok iyi anlıyorum.Zor yattım bende
Et yerim arkadaş, pilav ve tatlı umrumda değilYaaaa ne gerek vardı bonus çok tatlısın teşekkür ederim
Kız dikkat et. Kesme bir yerini.koskoca cam su şişesi bam diye kırıldı heryer cam ve su
böyle ölmem ya eve füze atın
kesmedim kız bugün şansıma terlikliyim normalde hiç giymemKız dikkat et. Kesme bir yerini.
koskoca cam su şişesi bam diye kırıldı heryer cam ve su
Oyyyaynen ya.unuttum bak ben gece hiç uyumadıydım sinekten sıcaktan ondan böyle enerjisizim
Allah şifa versin tez vakitteAh dişim çok fena ağrı yapıyo ağrı kesicinin etkisi geçince
Etler erken geldi kavurma yapıyorum 2.denemem inş güzel olur.
Bide börek koyucam pişsin kv ye indiricem.
Bi ilaç daha alayım. Valla kapı dışarı çıkıp bayramlaşasım yok kimseyle iyi değilim bu bayram
UlaaanYaaaa ne gerek vardı bonus çok tatlısın teşekkür ederim
Anam kim nazar etti kız bende bardak patlattım bugün, kaç gündür kırılan kırılanakoskoca cam su şişesi bam diye kırıldı heryer cam ve su
Hii nazar mı diyosunOyyy
Allah şifa versin tez vakitte
Ben hep kavurma yaparım eti, diğer türlü sert oluyor hoşlanmıyorum. Kavurmaben
Ulaaan
Anam kim nazar etti kız bende bardak patlattım bugün, kaç gündür kırılan kırılana
Kenafir evin kendinde anam kimsede suç yokÖnce küllük sonra şişe hangi kenafirin gözü bu acaba
Vijitiriyede ayrıca güldüm
Ağıt yakan kardeşler var ya onlardan naimenin özgeye yözge yözge demesine hastayım bide
Dün mutfağı temizleyecektim normalde ama içimden bir ses yapma dedi.Herkese mutlu bayramlarsabah sadece evi düzelttim bi toz aldım o kadar.ıyki bişe yapmamışım.etlerle uğraştık biraz kirlendi ev.